WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
بچه ها مشكل فينيشر اين بازي در چه چيزي ميدونيد؟
من كه به شدت با نظر دنيل موافقم كه ميگه مجبوريم چند ثانيه صبر كنيم و فقط انيميشن ببينيم.

فقط نكته مثبتشم اينه كه ميتونيم به فنمون جهت بديم كه به يه نوعي مارو در انيميشن درگير ميكنه .البته منظورم از ما همون فرديه كه داره فينيشر ميزنه چون هم ميتونه جهت بده هم براي بعضي فينيشرها ميتونه بلافاصله دكمه پينو بزنه مثل آند.ولي طرف مقابل فقط بايد وايسه مثل بت نگاه كنه
دقیقا.این کار خیلی راحت هم امکان پذیره.همونطور که در tna بود.ریورس هر فن در دل انیمیشن همون فن جا میشد و دکمه ی ریورس متفائت بود و راندوم بود و ریورس رو سخت میکرد.منظورم اینه که این کار اصلا سخت و دور از ذهن نیست و حتی در یک بازی محدودی مثل tna هم انجحام شده بود.
ولی انکار یه سیاستی پشت این بازی هست که بهش اجازه ی پیشرفت نمیده.
اشتباه سازنده ها اینه که میخوان راه قبلی ها رو ادامه بدن.(همون دکمه ی ریورس_همون مدل ریورس_همون مدل فن ها و سابمبشن ها).
اگه سازنده ها یه چیز جدید خلق کنن حتما با امکانات نسل جدید بازی موفقی میشد.
یه چیز جدید منظورم از صفره.قبلا هم گغتم.یعنی ما فقط چند ماه وقت صرف کنیم تا بازی رو کاملا یاد بگیریم.به این میگن جدید.
...
اما این ارزو هم بر باد رفت.سال دیکه هم همین گیم پلی رو یکم بهبود میدم و ساخت و ساز بیشتر میگنن و بازم تاریخ تکرار میشه.تنها راه اینبود که بازی رو ea میساخت.
من گاهی وقت ها ویدیوهای نسل جدید بازی رو میبینم.خجالت اوره.وقتی کارکتر ها راه میرن انگار چوب لای پاشون گزاشتن.

به نظرم اگه بازی میفتاد دست Ea کلا نابود میشد و حتی بد تر از Thq . دلیلش هم اینه که Ea تو همین Fifa هم مونده و امسال شکست بزرگی خورد و همچنین سری Nba Live که چند سالی منتشر نمیشد و انتشار نسخه جدید اون از سال قبل دوباره راه افتاد و هر سال نسخه جدید میدن باز هم شکست خورد . در حالی که 2k هر سال پیروز بوده در بازی هایی که منتشر میکرده و بزرگترین پیروزیشم مربوط به سری Nba2k بوده . شما کافیه سیر پیشرفت سری Nba2k رو از نسخه Nba2k7 تا Nba2k15 ببینید از کجا به کجا رسید . خوب این پیشرفت باعث شد که انتظارات از 2k بالا بره و حالا هم با سری Wwe2k همه انتظار دارن یک چیز سطح بالا ارائه بده . اما اینکار نیاز به زمان داره . همونطور که گفتم سری Nba2k هم با زمان محبوبیت و خودش رو به دست آورد و پیشرفت کرد و همین برای سری Wwe2k صادق هست البته نسبت به نسخه Wwe2k14 این نسخه Wwe2k15 واقعا پیشرفت داشته اما خوب برای بعضی از گیمر ها این پیشرفت چشمگیر نبوده اما با توجه به مسائلی که مطرح کردم در سال های آینده و در نسخه های بعدی سیر پیشرفتی داره این بازی و کاملا مطرح میشه .

آقا من فردا صبح بازی میرسه دستم

این سوپراستارها که ملت میسازن از کدوم قسمت میتونیم دانلود کنیم به بازی اضافه کنیم ؟ مثل همین گلدبرگ یا جف هاردی

اینم لیست DLC ها اینجوری کلی پول هم بابت اینا باید پیاده شیم که :| نزدیک 47 دلار میشه

Accelerator

• Players will gain instant access to all unlockable content available in the game (excluding downloadable content);
  • The Accelerator will be available for a suggested price of $1.99.
2K Showcase: One More Match

• Story focused on the rivalry between WWE Superstars Randy Orton and Christian in 2011;
  • Playable WWE Superstars: Christian, Randy Orton, Edge, Mark Henry and Sheamus;
  • Playable arenas from 2011: SmackDown®, Extreme Rules®, Over the Limit® and Capitol Punishment®;
  • 2K Showcase: One More Match will be available for a suggested price of $9.99.
2K Showcase: Hall of Pain

• Story focused on top matches for WWE Superstar Mark Henry;
  • Playable WWE Superstars: Mark Henry, Big Show, Kane, Jey Uso, Jimmy Uso, Sheamus, The Great Khali, Randy Orton, Daniel Bryan and Ryback;
  • Playable arenas: SmackDown (2011), Vengeance® (2011) and WrestleMania® 29;
  • 2K Showcase: Hall of Pain will be available for a suggested price of $9.99.
2K Showcase: Path of the Warrior

• Story focused on the career of WWE Hall of Famer Ultimate Warrior;
  • Playable WWE Hall of Famers: Ultimate Warrior, Hulk Hogan, Andre the Giant and Sgt. Slaughter;
  • Playable WWE Legends: Honky Tonk Man, Rick Rude, Macho King and Colonel Mustafa;
  • Playable WWE Superstars: Undertaker and Hunter Hearst Helmsley;
  • Access to WWE Hall of Fame ring announcer Howard Finkel and WWE managers Jimmy Hart, Bobby Heenan, Paul Bearer, Sherri, Sid Justice and General Adnan;
  • Playable arenas: WrestleMania VI, VII and XII; SummerSlam® (1988, 1990 and 1991); Saturday Night’s Main Event XXIV and Madison Square Garden®;
  • 2K Showcase: Path of the Warrior will be available for a suggested price of $9.99.
WCW Pack

• Playable WCW Superstars: Fit Finlay, Lord Steven Regal, Bam Bam Bigelow, Diamond Dallas Page and Lex Luger;
  • The WCW Pack will be available for a suggested price of $7.99.
NXT Arrival

• Playable NXT Superstars: JBL, Adam Rose and The Ascension (Konnor and Victor);
  • Playable NXT Diva: Emma;
  • NXT Arrival will be available for a suggested price of $6.99.
New Moves Pack

• Moves Pack: More than 30 new moves, including an alternate version of Sister Abigail (performed from the ring corner and made popular by Bray Wyatt) and Multiple Gut Wrenches (made popular by Cesaro);
  • The New Moves Pack will be available for a suggested price of $3.99
  • .

آخرین ویرایش:
آقا من فردا صبح بازی میرسه دستم

این سوپراستارها که ملت میسازن از کدوم قسمت میتونیم دانلود کنیم به بازی اضافه کنیم ؟ مثل همین گلدبرگ یا جف هاردی

بخش comminity creation داخل creation هست تو سرچ میزنی اسمشون میاد .
البته بگم گلدبرگ درست ساخته بودن ولی من خودم دوباره کاستوم انداختم روش ور رفتم تا بهتر شه جف هاردی هم که نقص نداره
امشب میخوام پروژه کورت انگل کلید بزنم . فقط سختیش اینه لگو داری ولی باید حتما رنگ پوست خماهنگ باشه با لگو تا درست دربیاد.
توصیم درباره DLC بیشتر یا wcw یا warrior pack
wwfراسترهای بهتری هست مثل هوگن و ماچو من و ریک رود و ایرون شیخ و...
حتما accleator بگیرید و بخش تشخیص وزن تنظیم کنید برای راستر های سبک وزن مثل جریکو که مثل ری نتونن بیگ شو لیفت کنن.

منم فردا بازی به دستم میرسه .

این ادیت هایی که روی استارها انجام میدن و مثلا استایل جدیدشون رو درست میکنن هم میشه مثل استارهای ساختگی دانلود کرد و از کار بقیه استفاده کرد ؟ چون مثلا دیدم تو سایتا دمین سنداو رو درست کردن با تیپ جدیدش خودم حوصله ندارم اونقدر وقت بزارم , اگه بشه کار بقیه رو دانلود کرد فوق العادس !

Screenshots
یکسری راستر دیگه ؛ یک نکته ای بگم ـ گفتم بد نیست یک caw از خودم رو کنم , این باتیستا که با مو در عکس میبینید , شدیدا روش کار کردم و لگوش هم پیدا نکردم شاید بالای 7-8 ساعت کار کردم و هنوز ایده الم نیست
امیدوارم خوشتون بیاید:d

کلا بعضی ها با بازی حال نمیکنن به هر حال شما نسخه 14 رو با 15 مقایسه کنید چقدر پیشرفت داشته اما خوب بعضیا بازم معتقد هستند باید بیشتر از این ها پیشرفت میکرد به هر حال هر کس نظر خاص خودش رو داره که اون قابل احترام هستش .

هر چی انلاین زدم باختم !!!:)) دلیلشم واضحه ارزو به دل موندم یک تاخیر تو ریورس نداشته باشم
ذ دستم با amir hossein زدم دست دوم انقدر وضع خراب شد اومدم بیرون ، بدترین سرور ها مال 2k هست ، تو بازی بسکتبالم انلاینش مشکل داره .
وضعیت سرورش تازه 2 به بعد شب خوب میشه و حریف پیدا میشه برات .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or