WWE 2K15 | Xbox 360

q7e8ac38f0hyu9nr971v.jpg

اولین ویدیو رسمی از منو ها و امکانات بازی WWE 2k15 منتشر شد

امسال در قسمت داستانی WWE Network را خواهیم داشت . همچنین قسمت Gm Mdoe نیز به بازی اضافه شده است که ویدیو بیشتر مربوط به این قسمت می باشد

لینک دانلود

توی جی ام مودش اریک بیشاف هست و همینطور برند wcw وجود داره پس قراره امسال بترکونیم
فکر میکنم wwe network واسه کسانی که لایو دارن مستقیم متصل بشه به خود شبکه اش و چیز خاصی نباشه که با توجه به اینکه توی ایران همچین چیزی نمیتونی داشته باشه امیدوارم بشه از طریق باریش انجام بشه
یکی از دوستان امریکایی ام همین دیروز خرید و گفت خیلی با حاله همه مسابقات توش وجود داره

این ویدیو رسمی نیست که

Prince78 : general manager mode

ویدید رسمی نیست ولی احتمالا درسته فقط این یونیورس مد انگار پاک کردن خدا رو شکر محوش کنن GM mode خیلی میارزه به یونیکرس حوصله سر بر و خسته کننده
پارسال تا لدسما گفت ما بر اساس واقعیت میریم و gm mode دیگه نیست تو برنامه های ما انداختنش بیرون با تیپا. احترام به مشتری اینه.:))

یونیورس اگه درست حسابی ساخته بشه میتونه خیلی سرگرم کننده باشه

آخرین ویرایش:
ویدید رسمی نیست ولی احتمالا درسته فقط این یونیورس مد انگار پاک کردن خدا رو شکر محوش کنن GM mode خیلی میارزه به یونیکرس حوصله سر بر و خسته کننده
پارسال تا لدسما گفت ما بر اساس واقعیت میریم و gm mode دیگه نیست تو برنامه های ما انداختنش بیرون با تیپا. احترام به مشتری اینه.:))

من خودم اکانت نتورک رو دارم . یکی از اقوام تو خارج برام گرفت . ولی تو ایران هیچ ارزشی نداره . باید با ***** شکن بری و ***** شکن ها هم همشون سرعت رو نصف میکنن . ارزش دیدن نداره . من فکر میکنم که همین WWE Network دو بخش داره . یکی واسه همین دیدن مسابقات و این حرفا یکی هم قسمت داستانی ، مثل همون 30 سال رسلمنیا یه اتتیود ارا پی پی وی های قدیمی رو بازی میکنی . مثل پی پی وی های دبلیو سی دبلیو و ای سی دبلیو . اگه اینجوری باشه دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره .

GM MODE چیه دقیقا؟
Gm mode تو نسخه های 2008 بود اخریش بود فکر کنم مدی هست که شبیه بخش career mode فیفاس شما مربی هستی ی بخش انتخاب میکنی یا اسمکدان یا راو میشه رییسش مثل تدی لانگ و .. بعد ی بودجه ای داری استار ها رو جذب میکنی واسه برندت و مسابقاتت تنظیم میکنی و اونورم کامپیوتر هدایت اونور به عهده داره بر اساس جذتبیت یا حساسیت مسابقات ریتینگ میگیری تا رستلمانیا و اونوقت اگه عملکردت خبهتر باشه برنده میشی و توی پرمو وینس مکمن میاد و ازت تقدیر میکنه ولی اگه ببازی عصبی میشه و اخراجت میکنه خیلی جذابه ی جاهایی پول کم میاد و جذب راستر ها باید با فکر کار کرد اولش رو که میخوای استار هات جذب کنی ولی سیاست غلط thq باعث شد این مد از 2009-2010 حذف بشه و یونیورس بیاد که اونم صدای همه رو دراورد. کلا عادت که هر چیز خوبی حذف میکنن مثل casket match یا buried alive البته فکر کنم مشکل حجم هم داشتن که رو نسل بعد دیگه نباید مشکل باشه با 50 گیگ.

لیست کامل راستر ها هم قبا از PPv summer slam رونمایی میشه
16 آگوست ساعت 10 صبح به وقت امریکا
که میشه 25 مرداد . مدل های نسل بعدی باید ببینیم چجوریه.

pkownd8kj5m18mv17kwv.jpg

طبق جدیدترین اخبار منتشر شده ، در مراسم اعلام راستر های بازی WWE 2K15 دی اکس ، هالک هوگن ، استون کلد استیو آستن
حضور خواهند داشت .

بعد از سال ها میخوام دوباره here comes the pain بریزم و بازی کنم روی ps3 ، واقعا هیجان وصف نامذیری هست . بازی به نظرم نه گرافیکش غیر قابل تحمله بلکه هنوزم گرافیکش میشه در سطح اون بازی های اول xbox360 و ps3 دونست و گیم پلی و امکاناتش هنوزم هیچکدوم از نسخه های wwe نداشتن تا الان و مورد اخر راستر هاش هست که سال 2002-2003 اوج راستر های کمپانی بود و بهترین راستر ها حضور داشتن از گنده تریتشون گلدبرگ بگیر ، تا کورت انگل و بنیوت و لزنر و تست ... هنوزم انیمیشن های این بازی مثل طولانی روی زمین بودن و .. بعد مدت ها تازه تو wwe 2k14 بود . بهتون پیشنهاد میشه این شاهکار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or