WWE 2K15 | Xbox 360

همینجوریش از 2k خوشم نمیاد و بازیاش مفت برام نمی ارزه. ولی اگه توی این بازی روسف و بو دالاس نباشن، اصلا حال نمیده بازی کردنش:|

روسف اودریا، روسف ماچگا:d

همینجوریش از 2k خوشم نمیاد و بازیاش مفت برام نمی ارزه. ولی اگه توی این بازی روسف و بو دالاس نباشن، اصلا حال نمیده بازی کردنش:|

روسف اودریا، روسف ماچگا:d

به احتمال زیاد روسو ، بو دالاس ، آدام زین و ... رو دی ال سی میان .

ولی اینا به کنار من امیدوارم بازی هورنساگل و التوریتو رو هم داشته باشه :d

امشب بعد از مدتها raw نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که این همه مدت که من مسابقات را ندیدم چقدر به نفعم بود بهتر که ندیدم یک مشت استار مسخره امدن که فاندانگو در برابرشون شاهه
خیلی افتضاح بود مسابقات تو 2 تا 3 دقیقه اون هم مثل اب خوردن تموم میشد این رستلینگ نیست
واقعا باید امیدوار باشم راسترهای لجند بیشتری در نسخه جدید wwe2k15 ببینم وگرنه عمرا با این مسخره ها بازی نمیکنم این دیگه کی بود بودالس یا یه همچین چیزی نسل جدید باید اینجوری باشند؟!

امشب قراره اولین اطلاعات شامل : تریلر از گیم پلی بازی و اولین screen shots از داخل بازی منتشر شه
احتمالا در خلل راو منتشر میشه .

امشب قراره اولین اطلاعات شامل : تریلر از گیم پلی بازی و اولین screen shots از داخل بازی منتشر شه
احتمالا در خلل راو منتشر میشه .

آره تو خبرا اومده بود که اطلاعات مهمی از بازی تو راو این هفته رو به نمایش میذارن . سال قبل بازی با پک آندرتیکر هم منتشر شد . امسال پک وِیژه هالک هوگان رو داره .

امشب بعد از مدتها raw نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که این همه مدت که من مسابقات را ندیدم چقدر به نفعم بود بهتر که ندیدم یک مشت استار مسخره امدن که فاندانگو در برابرشون شاهه
خیلی افتضاح بود مسابقات تو 2 تا 3 دقیقه اون هم مثل اب خوردن تموم میشد این رستلینگ نیست
واقعا باید امیدوار باشم راسترهای لجند بیشتری در نسخه جدید wwe2k15 ببینم وگرنه عمرا با این مسخره ها بازی نمیکنم این دیگه کی بود بودالس یا یه همچین چیزی نسل جدید باید اینجوری باشند؟!

بودالاس: trust n1 درسته که مدتها از مسابقات دور بودی و ذهنت توی قدیم مونده، ولی این درست شدنیه. میتونی بازم از مسابقات لذت ببری. آل یو هَو تو دو، ایز بــــــولــــیو:d

شیکمش خیلی باحاله. بعد از مسابقه که دورِ رینگ می‌دوئه، تا زیر زانوش کِش میاد!:d

cdapy9chgwd9mv0yh2b8.jpg

اولین اسکرین شات از بازی WWE2K15

در خصوص پست های اخیر دوستان عزیر:bighug:
جان سینا در واقعیت هم شبیه میمون هست:dعکس رو که دیدم برق از چشمم پرید.صورت جانی با ادم حرف میزنه.
از لحلظ گرافیک کم کم خیالم جمع میشه.
اطلاعات ساعت چند منتشر میشن؟تا اونموقع بیدار میمونم.
عکس به نظرم عالیه:bighug:

عکس رو با حالت بزرگ تر دیدم کیف کردم ، خیلی عالیه مدل سازی بدنش مخصوصا با ادم حرف میزنه انگار پوستش طبیعیه . خیلی خوبه .گام اول محکم برداشتن.
مال نسل هشتم دوستان فکر نکنید واسه نسل هفت هست
باید به فکر خرید ps4 باشم.

اطلاعات بازی توسط ign منتشر شده هم career mode و هم story mode بازی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or