تو این چند ساعت که بازی دستمه : یک ارنا ساختم ، یک فینیشر جدید که بعدا میخوان بزارم روی فینیشر ادی، تو بخش فیس رفتم کلا بخش تتو و لباس و استخون بندی کریس جریکو تغییر دادم ، دو تا بازی مد رستلمانیا رو لجند رفتم خداییش اذیت شدم همه رو تا ته سخت کردم از اول ، حالا اوایلش ؛ ولی به عنوان فن بازی بگم تا الان حسابی سرگرم کارهای فرعی شدم . کلی برنامه تازه واسه باتیستا دترم بعد ازاد کردنش تو moveset میخوام فن هاشو عوض کنم و فینیشر هاشو به سلیقه خودم ویرایش کنم ، خلاصه خیلی کار تو بازیهست ، هر چی هم مثلا از بازی نا امید شید نه این که بد باشه بگید عین 13 منظورم اونایی که نا امیدن ولی لیست راستر ها شما رو دلگرم میکنه ، کلی فن واسه ویرایش و... مکلی کار هست .نمره های بازی بیاد من دیگه نیستم شتر دیدید ، ندید حوصله 6 گیم اسپات ندارم به قبلی درسته 8 داد ولی فکر کنم میاد میگه تغییرات کمه و فلان 7 .. خداییش تنها بازی که اصلا به نمر هاش نگاه نمیکنم میخرم همین کشتی کج ، هست ، هر بازی دیگه ای یکی از معیارم امتیازاتش است . فکر کنم فردا نقداش بیاد ... بازی بکوبن .. بیخیال برم بازی کنم . تا فردا باتیستا و گلدبرگم ازاد کنم که برنامه داریم .:
سیستم جدید ریورس و نوار استقامت برای دویدن و انیمیشن دویدن بازی کلا بهتر کرده با چالش بیشتری ایجاد میکنه هوش مصنوعی . من تو 13 همش با ترفند دویدن روی درجه لجند به حریفم ضربه میزدم کم میوردم و به بازی مسلط میشدم . اما اینجا هم این که نمیتونی زیاد بدوی هم بیشتر دویدن و فن زدنات با ریورس همراه میشه .d d