WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
مرسی منصور جان که مطلب نوشتی.
.....
ساعت الان 3 صبح هست و من پس از 3 ساعت خوابیدن (کلا هم تو این 3 ساعت خواب wwe2k14 دیدم)، الان بیدار شدم تا ببینم مطلب نوشتی یا نه . انقدر خسته ام که به زور پلکام رو باز نگه داشتم.
خدا وکیلی اگه فن واقعی ماها نیستیم ، پس کیه؟:d
نکنه نامرد توام مثل من پا شدی در حال تماشای hell in e cell لایوی ها ؟ :d

تو این چند ساعت که بازی دستمه : یک ارنا ساختم ، یک فینیشر جدید که بعدا میخوان بزارم روی فینیشر ادی، تو بخش فیس رفتم کلا بخش تتو و لباس و استخون بندی کریس جریکو تغییر دادم ، دو تا بازی مد رستلمانیا رو لجند رفتم خداییش اذیت شدم همه رو تا ته سخت کردم از اول ، حالا اوایلش ؛ ولی به عنوان فن بازی بگم تا الان حسابی سرگرم کارهای فرعی شدم . کلی برنامه تازه واسه باتیستا دترم بعد ازاد کردنش تو moveset میخوام فن هاشو عوض کنم و فینیشر هاشو به سلیقه خودم ویرایش کنم ، خلاصه خیلی کار تو بازیهست ، هر چی هم مثلا از بازی نا امید شید نه این که بد باشه بگید عین 13 منظورم اونایی که نا امیدن ولی لیست راستر ها شما رو دلگرم میکنه ، کلی فن واسه ویرایش و... مکلی کار هست .نمره های بازی بیاد من دیگه نیستم شتر دیدید ، ندید حوصله 6 گیم اسپات ندارم به قبلی درسته 8 داد ولی فکر کنم میاد میگه تغییرات کمه و فلان 7 .. خداییش تنها بازی که اصلا به نمر هاش نگاه نمیکنم میخرم همین کشتی کج ، هست ، هر بازی دیگه ای یکی از معیارم امتیازاتش است . فکر کنم فردا نقداش بیاد ... بازی بکوبن .. بیخیال برم بازی کنم . تا فردا باتیستا و گلدبرگم ازاد کنم که برنامه داریم .:

سیستم جدید ریورس و نوار استقامت برای دویدن و انیمیشن دویدن بازی کلا بهتر کرده با چالش بیشتری ایجاد میکنه هوش مصنوعی . من تو 13 همش با ترفند دویدن روی درجه لجند به حریفم ضربه میزدم کم میوردم و به بازی مسلط میشدم . اما اینجا هم این که نمیتونی زیاد بدوی هم بیشتر دویدن و فن زدنات با ریورس همراه میشه .d d

آخرین ویرایش:
نکنه نامرد توام مثل من پا شدی در حال تماشای hell in e cell لایوی ها ؟ :d
نه بابا.به زور تونستم 10 دقیقه خودم رو بیدار نگه دارم و بعدش خوابیدم و همین الان بیدار شدم.
اصلا مسابقات واقعی رو دنبال نمیکنم و فقط و فقط مسابقات ufc رو دنبال میکنم .
البته اینطور نیست که فقط ufc نگاه کنم . سعی میکنم حرکات و بدل ها و ... رو هم یاد بگیرم:d
ولی کشتی کج رو بلدم.
همین الان من رو تو رینگ بزارن و بگن مثلا با ری میستریو مبارزه کن ، واقعا میدونم چطور مبارزه کنم تا مردم سرگرم بشن و کمپانی استخدامم کنه.
یادش بخیر دوران نوجوونی کلا مشغول wwe بازی بودیم.

تو این چند ساعت که بازی دستمه : یک ارنا ساختم ، یک فینیشر جدید که بعدا میخوان بزارم روی فینیشر ادی، تو بخش فیس رفتم کلا بخش تتو و لباس و استخون بندی کریس جریکو تغییر دادم ، دو تا بازی مد رستلمانیا رو لجند رفتم خداییش اذیت شدم همه رو تا ته سخت کردم از اول ، حالا اوایلش ؛ ولی به عنوان فن بازی بگم تا الان حسابی سرگرم کارهای فرعی شدم . کلی برنامه تازه واسه باتیستا دترم بعد ازاد کردنش تو moveset میخوام فن هاشو عوض کنم و فینیشر هاشو به سلیقه خودم ویرایش کنم ، خلاصه خیلی کار تو بازیهست ، هر چی هم مثلا از بازی نا امید شید نه این که بد باشه بگید عین 13 منظورم اونایی که نا امیدن ولی لیست راستر ها شما رو دلگرم میکنه ، کلی فن واسه ویرایش و... مکلی کار هست .نمره های بازی بیاد من دیگه نیستم شتر دیدید ، ندید حوصله 6 گیم اسپات ندارم به قبلی درسته 8 داد ولی فکر کنم میاد میگه تغییرات کمه و فلان 7 .. خداییش تنها بازی که اصلا به نمر هاش نگاه نمیکنم میخرم همین کشتی کج ، هست ، هر بازی دیگه ای یکی از معیارم امتیازاتش است . فکر کنم فردا نقداش بیاد ... بازی بکوبن .. بیخیال برم بازی کنم . تا فردا باتیستا و گلدبرگم ازاد کنم که برنامه داریم .:

سیستم جدید ریورس و نوار استقامت برای دویدن و انیمیشن دویدن بازی کلا بهتر کرده با چالش بیشتری ایجاد میکنه هوش مصنوعی . من تو 13 همش با ترفند دویدن روی درجه لجند به حریفم ضربه میزدم کم میوردم و به بازی مسلط میشدم . اما اینجا هم این که نمیتونی زیاد بدوی هم بیشتر دویدن و فن زدنات با ریورس همراه میشه .d d
اصلا یکی از مشکلات ما اسون بودن بازی بود.که الان حل شده ظاهرا.خدا رو شکر:bighug:

تو بازي خون طبيعي تر شده ولي فقط در قسمت داستاني بازي فرق سبك وزن سنگين وزن ميتوني بفهمي تو يونيورس به راحتي با ريميستريو ميتوني بيگشو رو بلند كني در حركات معموليش ، من يه جمع بندي كلي از بازي ميكنم اين بازي فقط پايه و اساس بعضي چيزها كه به تعداد انگشتان ديست ميرسه تغييرات كلي شده و بقيه با كمي تغيير و يا خود موارد در نسخه هاي قبلي اومده تو اين نسخه در كل حالا حالاها بايد قيد بازي در 2015 - 2016 رو زد ميدونم كه حتي خودم كه اين حرف ميزنم بازم اون بازيهارو حتي شده مثل پارسالش باشه دانلود و بازي ميكنم ولي بايد به همتون بگم خسته نباشيد نمره من در كل به اين بازي از 10 نمره 8.5 ميدم و اون 0.5 نمره كه اضافه دادم به خاطر فيس ، صداگزاري ، حركات بدل و راه رفتن ، و بخش داستاني بازي هستش

منم بازی رو دان کردم و توضیحات رو که دوستان دادن و یه چندتا عکس از بازی که خودم گرفتم میزارم.
57008984286557678558.jpg

30306081763455262400.jpg
86620276161034618402.jpg

98824309322438092038.jpg

70017186306466507891.jpg

87779217466822702820.jpg

تو بازي خون طبيعي تر شده ولي فقط در قسمت داستاني بازي فرق سبك وزن سنگين وزن ميتوني بفهمي تو يونيورس به راحتي با ريميستريو ميتوني بيگشو رو بلند كني در حركات معموليش ، من يه جمع بندي كلي از بازي ميكنم اين بازي فقط پايه و اساس بعضي چيزها كه به تعداد انگشتان ديست ميرسه تغييرات كلي شده و بقيه با كمي تغيير و يا خود موارد در نسخه هاي قبلي اومده تو اين نسخه در كل حالا حالاها بايد قيد بازي در 2015 - 2016 رو زد ميدونم كه حتي خودم كه اين حرف ميزنم بازم اون بازيهارو حتي شده مثل پارسالش باشه دانلود و بازي ميكنم ولي بايد به همتون بگم خسته نباشيد نمره من در كل به اين بازي از 10 نمره 8.5 ميدم و اون 0.5 نمره كه اضافه دادم به خاطر فيس ، صداگزاري ، حركات بدل و راه رفتن ، و بخش داستاني بازي هستش

اونم بخاطر نوع مسابقس که ی جوری تشخیص وزن خوبی خوبی داره مد داستانی .

منصور جان من تا بازی را بگیرم شب شده چون اون طرفی که ازش خرید میکنم برنرشو گفته شب میارم در هر حال چه برنر باشه چه نباشه شب میگرمش
حالا یک چیزی که خودتم میدونی برام مهمه اینه ساخت استارها چقدر تغییر کرده ؟
کلا چند تا استار میشه ساخت من در 13 اصلا اینکار را نکردم اما در 12 محدودیت داشتم اول که 50 استار بیشتر نمیشد ساخت دوم برای مدل مو و خیلی چیزهای دیگه محدودیت داشتیم میشه بگی بهتر شده یا نه این بخش برام خیلی مهمه

دانیال : پستت نقل قول نکردم من نمیدونم شاید برای تو هم بعد ی مدت راحت ه ولی

اگه خود مسابقه هم برات بعد ی مدت راحت شه ولی استریک مد قسمت شکست دادن اندرتیکر حسابی چالش ایجاد میکنه ، لامروت اندر همه فینیشر هاشو میزنه تو بازی . با رایبک که موفق نشدم .
محدودیت ساخت چند راستر رو نمیدونم ،
Trust : فرشید جان اولش که دارای همون 14 تا حالت برا انتخاب اناتومی بدنه ، 66 حالت برا مو ، رنگ پوست 12 حالت ، ریش 25 حالت خط ریش یک 16 ، یک 25 . سیبیل 15 ، نقاشی صورت 84 حالت بقیه حالت ها هم که هست مثل پارساله ،

آخرین ویرایش:
منصور جان ، درباره ی سیستم خستگی گفتی.گفتی که نوار خستگی وجود داره.
ولی همچین چیزی با نام stamina در نسخه قبلی هم بوده ولی فقط نوار نداشته.ایا منظورت از خستگی همونه؟
یا اینکه برای خستگی انیمیشنی جداگانه طراحی کردن؟مثل svr 07

منصور جان ، درباره ی سیستم خستگی گفتی.گفتی که نوار خستگی وجود داره.
ولی همچین چیزی با نام stamina در نسخه قبلی هم بوده ولی فقط نوار نداشته.ایا منظورت از خستگی همونه؟
یا اینکه برای خستگی انیمیشنی جداگانه طراحی کردن؟مثل svr 07

ببین تو نسخه قبل اگه یادت باشه ، حالا باز تست میکنم ولی میشد همین جوری دویدن نگه داشت ، ولی الان بری از رینگ پایین بخوای بدوی نیم دور بزنی خط میره رو به کم شدن ، و باید پرشه یجورایی مثل 13 هست ولی کلا انیمیشن دویدن فرق داره . با ره رفتن . موقعی که زیاد کتک بخوری مثل قبل کند میشی ولی من برا خودم ندیدم سرشو بگیره راه بره. الان رفتم دوباره 13 گذاشتم تو 13 مثلا با منکاید یک دور میدویدی خودش اروم راه میرفت دوباره شروع میتونستی بکنی به دویدن ولی اینجا یک خط داره نوار منند که بدوی کم میشه . با اون خستگی که تو گفتی منظورم نبود .

آخرین ویرایش:
ببین تو نسخه قبل اگه یادت باشه ، حالا باز تست میکنم ولی میشد همین جوری دویدن نگه داشت ، ولی الان بری از رینگ پایین بخوای بدوی نیم دور بزنی خط میره رو به کم شدن ، و باید پرشه یجورایی مثل 13 هست ولی کلا انیمیشن دویدن فرق داره . با ره رفتن . موقعی که زیاد کتک بخوری مثل قبل کند میشی ولی من برا خودم ندیدم سرشو بگیره راه بره.
خوب پس احتمالا این مورد هم تغییری نکرده و فقط با اضافه کردن stamina bar و کاهش دادن stamina rate این قضیه رو هم ماس مالی کردن.
در wwe 13 اگر استامینا رو on میکردی و یه کاراکتر با استامینای مثلا 20 ، میستختی، دقیقا بعد از کمی دویدن ، فقط مثل کتک خورده ها راه میرفت و بعد از چند ثانیه به حال عادی برمیگشت.
در svr 07 خستگی انیمیشن داشت و طرف از حرکت می ایستاد و کلیه های خودش رو دا دست میگرفت و باید دایره رو نگه میداشتی تا نفس پرکنه.اون واقعا سیستم خستگی بود.
یه چیز خوب دیگش این بود که مثلا اگر سرت زیاد ضربه میخورد ، وقتی داشتی مثلا حریف رو میزنی ، یه دفعه از مبارزه دست میکشید و شروع میکرد به درد کشیدن . در این فاصله حریف فرصت داشت جبران کنه.
یاد svr 07 بخیر.یادمه انقدر فن و ضربه و سابمیشن داشت که تا اخرین لخظه برات بعضی ها نا اشنا بودن.
........

خوب پس احتمالا این مورد هم تغییری نکرده و فقط با اضافه کردن stamina bar و کاهش دادن stamina rate این قضیه رو هم ماس مالی کردن.
در wwe 13 اگر استامینا رو on میکردی و یه کاراکتر با استامینای مثلا 20 ، میستختی، دقیقا بعد از کمی دویدن ، فقط مثل کتک خورده ها راه میرفت و بعد از چند ثانیه به حال عادی برمیگشت.
در svr 07 خستگی انیمیشن داشت و طرف از حرکت می ایستاد و کلیه های خودش رو دا دست میگرفت و باید دایره رو نگه میداشتی تا نفس پرکنه.اون واقعا سیستم خستگی بود.
یه چیز خوب دیگش این بود که مثلا اگر سرت زیاد ضربه میخورد ، وقتی داشتی مثلا حریف رو میزنی ، یه دفعه از مبارزه دست میکشید و شروع میکرد به درد کشیدن . در این فاصله حریف فرصت داشت جبران کنه.
یاد svr 07 بخیر.یادمه انقدر فن و ضربه و سابمیشن داشت که تا اخرین لخظه برات بعضی ها نا
........

باریکلا دقیقا . تو 13 همون جوری بود اینجا نوار داره . البته زیاد کتک بخوری خوبیش اینه مثل 13 همش سرشو نمیگیره . سیستم تشخیص وزنش تو مد داستانی عین نسخه 2007 هست . ولی تو معمولی مثل 13 . باید حالا خودت بگیری ببینی چی به چیه ولی فیزیک بازی خوبه رو مله کوبیدن حال میده .
....

من با بحال نسخه ای از این بازیو نگرفتم ولی 1بار تو خونه دویتم یکم بازی کردم (یکی از نسخه های قبلیش)

چند سوال دارم:
1- سیستم کشتیگیر سازی از همون اول بازه یا باید بکم بری و بعد برات باز میشه؟؟ اگر از همون اول بازه، کل تجهیزاتش (مدل مو ها، حالت قیافه ، لباس، ...) هم از همون اول بازه؟؟ اگر هم باز نیست از کی باز میشه؟ در کل میشه یک توضیح جامع در این مورد بگین؟؟
2- درضمن سیستم سختی بازی در چه حده؟؟
3- استوری مدش چند ساعت طول می کشه تموم شه؟

شما می توانید لیست نمرات را پایین مشاهده کنید:

Destructoid – 9/10
Polygon – 8/10
Chicagonow - 9/10
اینم سه تا از نمرات بازی که اومده در سطح همون 13 هست .

شما می توانید لیست نمرات را پایین مشاهده کنید:

Destructoid – 9/10
Polygon – 8/10
Chicagonow - 9/10
اینم سه تا از نمرات بازی که اومده در سطح همون 13 هست .
نه فکر کنم بالاتر از 13 بشه. تازه وقتی به این فکر میکنی که بازی های خوبی مثل beyond two sols و batman arkham origins همچین نمره هایی میگیرن واقعا همچین نمره هایی برای این بازی فوق العادهست.:-b:bighug:;;):-o:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or