danial.wwf
کاربر سایت
منصور برو بازی کن تو رو خدا.بیا بگو ببینیم چطوره.
از همه بخش ها بگو..ای از بخش داستانی نگو ، چون خودمون باللاخره تجربش میکنیم.
الان از گیم پلی بگو و از 2 سوال قبلیم .امکان تنظیم ریورس های خودکار و creation suite
من منتظرم . زود تر برگرد. . . .
از همه بخش ها بگو..ای از بخش داستانی نگو ، چون خودمون باللاخره تجربش میکنیم.
الان از گیم پلی بگو و از 2 سوال قبلیم .امکان تنظیم ریورس های خودکار و creation suite
من منتظرم . زود تر برگرد. . . .

سوال های من...

این نسل کنسول تکنولوژی چند سال پیشه دیگه؟......
، خونی شدنم مثل پارساله و مشکلی نداره ، دستت بعضی اوقات نشون میده خونیه.ولی هنوز بعضی وقتا باگ هایی تو وسایل هست،یادتون پارسال طرف میکوبیدی رو میز گزارشگر ها صحنه اهسته اش همش ی باگ بود که طرف کمرش میگرفت اونم حل شده ، ولی کلا اگه میخواید حریف بیشتر روی زمین بمونه ،روی تنظیمات برید و قسمتی داره مثل پارسال بزارید رو اخر. . ولی امسال هوش مصنوعی بالای ترنباکل میره و پرش میکنه ،مثل پارسال نیست نره، مثلا من حریفم یک پرشی بود سه بار پرید.. بعضی اوقاتم با صندلی ضربه میزنی رو زمین مثل پارساله ،فن ها خیلی نرم شدن و حرکت راستر ها نرم و دویدنشون مشکل و خشک بودن ندارن .کبودی هنوز ندیدم باید با ریک فلیر امتحان کنم.داورم تو دست پا نیست ، عرق رو بدنشون بعضی اوقات زوم میکنه معلومه .، هوش مصنوعی روی لجند که فعلا اذیت کرده زیاد ریورس میکنه البته اولشه ولی بازی اول نتونستم ببرم تو مد داستانی . توصیه اخرم به کسایی که دنبال چیزهای جدیدن و پیشرفت شگرف انتظاراتشون بالاست ضد حال میخورید ،میخواید نخرید چون نسخه بهبودیافته 13 هست و اونایی هم که فن بازین مثل من و دانیال و ...میخرن بازی رو و بلاخره بدم نیست گفتنی ها رو گفتم ...