elyas68
کاربر سایت
جوابتو دادم ها بالا برادر اگه یه نگاه بندازی ....!!!!!اینو بلدم . این کار رو که میکنم فینیشر خودش رو میزنه و نه فینیشر حریف رو
چکار باید بکنم؟؟؟
جوابتو دادم ها بالا برادر اگه یه نگاه بندازی ....!!!!!اینو بلدم . این کار رو که میکنم فینیشر خودش رو میزنه و نه فینیشر حریف رو
چکار باید بکنم؟؟؟
برو پیش پاهاش وقتی خوابیده A رو بگیر تا سابمیشن رو پاهاش اجرا کنهمن تا رسلمنیا 21 رفتم تا اینجا که خوب بوده همه چیزاشم کامل گرفتم .فقط توی رسل منیا 18 مسابقه بین کریس جریکو وتریپل اچ باید چه کنم؟
برو پیش پاهاش وقتی خوابیده A رو بگیر تا سابمیشن رو پاهاش اجرا کنه
چرا مسابقه آندر و پانک اینطوری بود پانک خودش نبود استار ساختگی بود دقت کردید
خاک بر سرشون
یادمه... دگه یه جورایی بد به نظر می رسید ...ولی ساختگی نبود دیگه چه move هاش چه ظاهر!!!!!شما الان برو یه استار بساز کله پانک رو بذار روش بعد لباس های مخصوص خودش رو بیار دقیقا با یکیشون همونیمیشه که توی رسل مینیا بود کیفیت ظاهرشم پایین بود بدنش با پانک اصلی فرق میکرد کلا من در نگاه اول فهمیدم خودش نیستنه بابا واسه چی ساختگی ( همون قیافه تو رسل 29 شو درست کرده بودند اون مدل موهای افغانیشیادمه... دگه یه جورایی بد به نظر می رسید ...ولی ساختگی نبود دیگه چه move هاش چه ظاهر!!!!!
نمیدونم دگه اونقدررری توجه نکردم ...احتمالا زیاد واسه پانک 29 مایه نذاشتند مثل تریپل اچ 2002 که بدن فیل داشت هیچ فرقی نداشت با همون 2013 ش و فقط شرتش و عوض کرده بودند و به پاش باند....شما الان برو یه استار بساز کله پانک رو بذار روش بعد لباس های مخصوص خودش رو بیار دقیقا با یکیشون همونیمیشه که توی رسل مینیا بود کیفیت ظاهرشم پایین بود بدنش با پانک اصلی فرق میکرد کلا من در نگاه اول فهمیدم خودش نیست
بعدش نمیدونم چرا کیک پد های پانک اینطورین سیاهه
آره از 2008 به اونورش بازی هاش دگه خیلی چرت و تکراری و حوصله سربر بود فقط میخواستی زودتر رد شه بره ( الا یه هانتر و تیکر رسل 28 )انصافا مد 30 ساله یکسری از بازی هاش واقعا چرت بود ؛ بازی ادج و دلریو اصلا در حد این حرفا نبود حالا مین اونتم باشه !! سال دیگه خداکنه اگه داستانی قراره باشه بازم برن به 2000 و اونور هم راستر قدیمی داشته باشیم ، هم بازی های خوب ... 2008 به اینور نیان که افتضاحات کمپانی هست . شایدم خوب باشه سال بعد اختصاص بدن به تاریخچه hell in cell یا ladder..

ریتینگ راو بخاطر مین اونت شدن فردی مثل دانیل برایان به پایین ترین حدش رسید ، معمولا تو این چند سال ریتینگ هم راو و هم اسمکدان نهایت 3 و 3.5 هست ... حالا سال 2000 بالاترین ریتینگ مال زمان استیو استین و راک ریتینگ راو 8.1 هم بوده بالاترین ریتینگ مال 2000 و 2001 هست سال های اوج کمپانی و اتیتود ارا .ریتینگ بین 7 و اخرش 6 میچرخید .
:d