WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
من تا رسلمنیا 21 رفتم تا اینجا که خوب بوده همه چیزاشم کامل گرفتم .فقط توی رسل منیا 18 مسابقه بین کریس جریکو وتریپل اچ باید چه کنم؟
برو پیش پاهاش وقتی خوابیده A رو بگیر تا سابمیشن رو پاهاش اجرا کنه

چرا مسابقه آندر و پانک اینطوری بود پانک خودش نبود استار ساختگی بود دقت کردید
خاک بر سرشون

Last edited by a moderator:
برو پیش پاهاش وقتی خوابیده A رو بگیر تا سابمیشن رو پاهاش اجرا کنه

چرا مسابقه آندر و پانک اینطوری بود پانک خودش نبود استار ساختگی بود دقت کردید
خاک بر سرشون

نه بابا واسه چی ساختگی ( همون قیافه تو رسل 29 شو درست کرده بودند اون مدل موهای افغانیش :)) یادمه... دگه یه جورایی بد به نظر می رسید ...ولی ساختگی نبود دیگه چه move هاش چه ظاهر!!!!!

نه بابا واسه چی ساختگی ( همون قیافه تو رسل 29 شو درست کرده بودند اون مدل موهای افغانیش :)) یادمه... دگه یه جورایی بد به نظر می رسید ...ولی ساختگی نبود دیگه چه move هاش چه ظاهر!!!!!
شما الان برو یه استار بساز کله پانک رو بذار روش بعد لباس های مخصوص خودش رو بیار دقیقا با یکیشون همونیمیشه که توی رسل مینیا بود کیفیت ظاهرشم پایین بود بدنش با پانک اصلی فرق میکرد کلا من در نگاه اول فهمیدم خودش نیست
بعدش نمیدونم چرا کیک پد های پانک اینطورین سیاهه

شما الان برو یه استار بساز کله پانک رو بذار روش بعد لباس های مخصوص خودش رو بیار دقیقا با یکیشون همونیمیشه که توی رسل مینیا بود کیفیت ظاهرشم پایین بود بدنش با پانک اصلی فرق میکرد کلا من در نگاه اول فهمیدم خودش نیست
بعدش نمیدونم چرا کیک پد های پانک اینطورین سیاهه
نمیدونم دگه اونقدررری توجه نکردم ...احتمالا زیاد واسه پانک 29 مایه نذاشتند مثل تریپل اچ 2002 که بدن فیل داشت هیچ فرقی نداشت با همون 2013 ش و فقط شرتش و عوض کرده بودند و به پاش باند....
البته پانک رسل 28 قیافشو بد نزده بودن ...ولی اون 29 شو خیلی ضایع درست کرده بودن

بازيش تا اينجا واسه من لذت بخش بوده (با توجه به سالهاي اخر اين نسل انتظار معجزه نبايد ميداشتيم) ٣٠ سال رسلمينيا رو رفتم ٢-٣ تا رسلمينياي اخر واقعا مزخرف بود
الانم تو يونيورس يه شوي جديد ساختم راستراي لجند و رترو رو توش گذاشتم خيلي خوب شده
يه كل كل عجيبم بين باتيستا و گلد برگ راه انداختم بيا ببين

Sent from my iPhone using Tapatalk

انصافا مد 30 ساله یکسری از بازی هاش واقعا چرت بود ؛ بازی ادج و دلریو اصلا در حد این حرفا نبود حالا مین اونتم باشه !! سال دیگه خداکنه اگه داستانی قراره باشه بازم برن به 2000 و اونور هم راستر قدیمی داشته باشیم ، هم بازی های خوب ... 2008 به اینور نیان که افتضاحات کمپانی هست . شایدم خوب باشه سال بعد اختصاص بدن به تاریخچه hell in cell یا ladder..

انصافا مد 30 ساله یکسری از بازی هاش واقعا چرت بود ؛ بازی ادج و دلریو اصلا در حد این حرفا نبود حالا مین اونتم باشه !! سال دیگه خداکنه اگه داستانی قراره باشه بازم برن به 2000 و اونور هم راستر قدیمی داشته باشیم ، هم بازی های خوب ... 2008 به اینور نیان که افتضاحات کمپانی هست . شایدم خوب باشه سال بعد اختصاص بدن به تاریخچه hell in cell یا ladder..
آره از 2008 به اونورش بازی هاش دگه خیلی چرت و تکراری و حوصله سربر بود فقط میخواستی زودتر رد شه بره ( الا یه هانتر و تیکر رسل 28 )
سال دگه فک کنم برن تو مایه های یه چیزی مثلا تاریخچه WWE CHAMPION یا WORLD HEAVIVEGHT CHAMPION و یه چیزی تو این مایه ها ( اگه همچین چیزیم باشه بد نیست ) فقط جون مادرشون به قول تو از 2007-2008 به اونور کمپانی نیان که خیلی .....:-&

ریتینگ راو بخاطر مین اونت شدن فردی مثل دانیل برایان به پایین ترین حدش رسید ، معمولا تو این چند سال ریتینگ هم راو و هم اسمکدان نهایت 3 و 3.5 هست ... حالا سال 2000 بالاترین ریتینگ مال زمان استیو استین و راک ریتینگ راو 8.1 هم بوده بالاترین ریتینگ مال 2000 و 2001 هست سال های اوج کمپانی و اتیتود ارا .ریتینگ بین 7 و اخرش 6 میچرخید .

ریتینگ راو بخاطر مین اونت شدن فردی مثل دانیل برایان به پایین ترین حدش رسید ، معمولا تو این چند سال ریتینگ هم راو و هم اسمکدان نهایت 3 و 3.5 هست ... حالا سال 2000 بالاترین ریتینگ مال زمان استیو استین و راک ریتینگ راو 8.1 هم بوده بالاترین ریتینگ مال 2000 و 2001 هست سال های اوج کمپانی و اتیتود ارا .ریتینگ بین 7 و اخرش 6 میچرخید .

داداش حد اقل اون موقعی که دنیل تو Wwe title picture بود یه بیننده ثابتی داشت افت بیننده نداشت.
راو هفته قبل که شو همین طوری میرفت جلوتر بینندهاش کم شد(اثرات چمپین شدن ارتون).
راو فک میکنم فقط یک بار 8.1 شد و بعد اون دیگه بالای 5.1 که مربوط به لایو س.. سلبریشن ادج و لیتا بود.

سلام الیکم :-s:d
اول باید عذرخواهی کنم که هر چی تو دهنم بود به بازی گفتم.یکمش از سر عصبانیت و یکمش از سر تعصب به ufc و بقیش حقیقت بود:d
بخش داستانی رو شروع کردم و اخراش هستم.مثل wwe 13 لذت بخشه .
کلا به چیزها و ویدیو های قدیمی علاقه دارم. اون قسمت هایی هم که مربوط به اندره د جاینت و ... (گزشته) میشد و خیلی بیشتر دوست داشتم.کلا اون نوع و کیفیت قدیمی فیلمبرداری (دهه80 ) واقعا جالیه.
خدایی اون زمان مسابقات و خط داستانی ها چقدر جالبت و هیجان انگیز بودن:x
راستی منوی بخش داستانی wwe 13 رو بیشتر دوست داشتم.یه صدایی بود پشت زمینه ی منو (گاهی وقت ها یه دیالوگ هایی گفته میشد که ادم حس خوبی پیدا میکرد).یادتونه؟
.....
نکات منفی بازی رو بیخیال میشم و از مثبت ها میگم
صدا گزاری اولین چیزی هست که ادم توجهش بهش جلب میشه.انصافا عالی کار شده.
انیمیشن های جدید فوق العاده هستند و تعدادشون هم زیاده و این خیلی خوبه.
بعضی مشکلات سابق مسابقات حل شده . به عنوان مثال last man standing اون نوار ، مکانیزمش عوض شده و سخت تز شده.
هوش مصنوعی هم خیلی باگ هاش برطرف شده.هوش مصنوعی دیگه واقعا فعاله و گاها اشک ادم رو در میاره.
طراحی منو خیلی شبیه به wwe 13 هست و قشنگه.تنظیم اهنگ ها هم قابلیت خوبیه.
سیستم جدید ضربات هم اولش واسم عجیب و غیرطبیعی بود ولی الان عادت شد و بنظر چیز بدی نیست.خیلی شریع شده ولی خوبیش اینه که موقع ضربات ، حریف ثابت میمونه و دیگه ازمون دور نمیشه .
انمیشن های جدید ریورس ها هم انصافا خوب کار شدن.
حالت ها و خستگی ها بعد از دریافت صربات ، خیلی خوب هستن و از wwe13 خیلی بهتر شدن.
قسمت ساخت استار تغییری نکرده ولی امکانات جدید میشه شخصیت های جالبی ساخت.مثلا یه دراکولا ساخت و واسش taunt ه the vampire رو گزاشت. (با دهن خون فواره میکنه به عنوان مثال)
......
در کل این بازی درسته که تکراری شده ولی در طول این سال ها به حداکثر تکامل رسیده و پر از جزعیات شده.این ریزه کاری ها انقدر زیادن که اگه یه کمپانی دیگه بخواد wwe بسازه ، کار واقعا سخت و زمان بری واسه رقابت با wwe 14 خواهد داشت.
منم اولش یکم تند رفتم و خواستم بیخیال این نسخه میشم.ولی مگه میتونم کشتی کچ رو ول کنم.اصلا علت این که کنسول خریدم ، کشتی کچ بوده.هر چی باشه باز بازیش میکنم
موفق باشید:d

دانیال من اصلا تعجب کزدردم ، میگفتی بدترین کشتی کج ، چون فکر کنم تو حال و هوای ufc بودی ، کشتی کج باید سرعتی تر باشه ، مقابل هوش مصنوعی امسال باید runing grapple بزنی ، ولی خوشحالم که نظرت یکخورده خوب شد . امروز یک مسابقه extreme rules زدم ، بین razor ramon چیچو ، و cena حال کردم خدایی ، کلی فینیشر زد و خورد شد یک فینیشر رو پله زدم یکی رو میز . ولی امسال هوش مصنوعی فینیشر ها هم رزیاد ریورس میکنه بازی سخت کرده مجبوریم در بریم پایین بازی نبازیم ، لا اقل پایین فینیشر بخوریم بازی کلا بزارید رو epic لذتش زیاد میشه.
سال بعد بازی کشتی کج ی بازی میان نسلی میشه دیگه محل کنسول های این نسل نمیزارن و ما میشیم عین ps2 تمرکزشون میره رو نسل بعد صدرصد سال دیگه حجم بازی رو نسل بعد میره رو 20 گیگ حداقل مثل nba2k و دیگه محدودیت 8 نفره لادرمچ تگ تیم های 5 به 5 محدودیت در رویال رامبل نا بخشودنیه و باید حل بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or