WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
چجوری باید سوپر استارها و کمربندهای که قفل است رو باز کرد
لطفا کامل توضیح بدید
توضیح خاصی نداره دوست عزیز... شما کلا مد 30 سال در رستلمینیا رو برو به مرور زمان استارها و آرناها و کمربندها رو برات باز میکنه
فقط یکی دو مورد هست 1- تیکر دهه 90 + لباس هاش که تو مد استریک و بردن تیکر باز میشه و یکی هم باز شدن ادی گریرو که باید باهاش( با هر استاری ) تو آرنا no way out براک لسنر رو درجه LEGEND شکستش بدی ..همین

آخرین ویرایش:
راستی اون دانلود سوپر استار بغیر از وصل شدن به لایو راهی هست دانلودشون کنم ؟
بعد من الان راسلمنیا 3 هستم این حریفم اون مرده هست با زنش میاد داخل خیلی سخت است نمیتونم بزنمش چیکار کنم ؟

بعد من الان راسلمنیا 3 هستم این حریفم اون مرده هست با زنش میاد داخل خیلی سخت است نمیتونم بزنمش چیکار کنم ؟
فقط باید جی تگ باشی یا مثل من منتظر سیو ادیتور باشی شاید کار کنخ و واریوور و امریکن تیکر بیاره .
اونم منظورت ماچو من و الیزابت هست ؟ اگه سخته بیا بیرون و بازی اسون کن تو منوش ..;)

اصلا تفاوتای نداره درجشو تعغیر بدی فرق نمیکنه دوباره خیلی سخت است منو. میزنه
بعضی وقتا حریف بعد کات سین ، قوی تر میشه .. بکشونش بیرون رینگ ، اگه ریورس هات خوب باشه راحت میتونی فینیشر بگیری و کارش تموم کنی ؛ وگرنه باید بیشتر تمرین کنی.

ببخشید من یک مشکل ساده دارم که این مشکل رو در 13 هم داشتم
این چیزا هست که یک نوشته حالت شیشه ای است چیکار کنم تا اون پر بشه و حریفم شکست بخوره
و در ضمن چیکار کنم وقتی اونو به خودم میزنن
اسمش هم beakingpoint فکر کنم

هر 4 تا دکمه رو تند تند فشار بده .. با جویستیک راست هم میتونی حرکت کنی تا دستت به طناب بخوره... خودتم میزنی باید دوباره 4 تا دکمه رو بگیری ، بدنش قرمز باشه سریع انصراف میده.

خیرررررر...باست حتما SESSION PASS ت تو گیم فعال باشه تا CC رو برات باز کنه و بتونی استاراش و دانلود کنی ( از جای دیگه نمیتونی اونا رو پیدا کنی... اونا هم اپلود شده توسط یکی امثال من و توی و فقط تو لایو و استور خود گیمه)

- - -ویرایش - - -

ببخشید این همه سوال میکنم از پله رفتم بالا با چی پولو بردارم ؟با کدوم دکمه ؟

:))
بیا برادر منصور یه کلاس تخصصی واسه دوستمون باید بزاری مثل اینکه سال اول گیم wwe شه بنده خدا ... واسه منم باست بزاری ها منم میخوام :-*:d

اقا شما گفتید رالمنیا بازی کنم اون سوپر استارهای قفل باز میشه
من الان راسلمنیا 15 هستم چشمام ترکید اینقدر بازی کردم ولی هنوز هیچکی باز نشده

همون کد ردیم منظورت چیه ؟؟ اگه بازیرو ارجینال گرفتی آره یه کد ردیم داره داخل کاور بازی که همون بزنی ok دیگه..آنلاین و seassin نت فعاله و میتونی از CC استفاده کنی ( هر استاری رو خواستی دان می کنی + آنلاینت هم Active)
اگرم نه که خب بله دیگه طبیعتا باست اون کد و از لایو بخری و تو ردیم کد وارد کنی و... ( اینجا کنسول کپی شده به دردت میخورد که با یه فایل هک شده که همینجا هم دوستان گذاشتند میتونستی (بدون حتی 1 ریال هزینه) فایل و نصب کنسولت کنی و از همه DLC هایی که به مرور عرضه میشه و آنلاین پس و سیزن و... استفاده کنی و لذت ببری دوست من)
ولی در حال حاضر ناچاری اون کد رو بخری دیگه ..[/QUOTE]

ببین اون سیسون پس 1600 پوینته یعنی 80 هزار تومان فقط برای کد ؟ بعد برای خرید استارها هم باید 800 پوینت بخرم ؟ ردیم کود مگه همون کودی که برای پوینت میخری نیست ؟ مثل گلد که خریدم همین ردیم کود را وارد کردم 25 حرف بود
میشه یکم توجیهم کنی مرسی

الباس اگه خدا بخواد ، تو لایو برات ی کلاس خصوصی میزارم ، یک باک مسخره که هنوز رفع نشده : وقتی روی صندلی رو طرف فن میزنی می افته روش ، صندلی شروع به حرکت میکنه ، مثل توالت فرنگی های saints row 4 ..البته تکون میخورن ، منظورم این بود . بزرگ نمایی نشه . میرن جلو یا عقب که از زیر طرف برن بیرون .

الباس اگه خدا بخواد ، تو لایو برات ی کلاس خصوصی میزارم ، یک باک مسخره که هنوز رفع نشده : وقتی روی صندلی رو طرف فن میزنی می افته روش ، صندلی شروع به حرکت میکنه ، مثل توالت فرنگی های saints row 4 ..البته تکون میخورن ، منظورم این بود . بزرگ نمایی نشه . میرن جلو یا عقب که از زیر طرف برن بیرون .

توالت فرنگی رو خوب اومدی... :))
جالبه پس خخخ

- - -ویرایش - - -
ببین اون سیسون پس 1600 پوینته یعنی 80 هزار تومان فقط برای کد ؟ بعد برای خرید استارها هم باید 800 پوینت بخرم ؟ ردیم کود مگه همون کودی که برای پوینت میخری نیست ؟ مثل گلد که خریدم همین ردیم کود را وارد کردم 25 حرف بود
میشه یکم توجیهم کنی مرسی[/QUOTE]

trust n1
بلههههههه دوست من....شما واسه همون سیسون پس یه هزینه می کنی واسه dlc هم یه هزینه جدا برادررررر......پس یا دی ال سی هارو انتخاب می کنی یا میری اون سیسون پس که بتونی از لایو استارایی که میسازن رو دانلود کنی قربونت... البته بعده ها هم شاید 5 ماه دیگه ( وقتی عرضه همه dlc ها کامل تموم شد و...) یه فایل جدید میزارن تو لایو یا استور که با اون فایل شما به همه امکانات اعم از سیسون پس و فول دی ال سی ها و اکلاتور و....هر چی داخل بازی هست دست پیدا می کنی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or