توضیح خاصی نداره دوست عزیز... شما کلا مد 30 سال در رستلمینیا رو برو به مرور زمان استارها و آرناها و کمربندها رو برات باز میکنهچجوری باید سوپر استارها و کمربندهای که قفل است رو باز کرد
لطفا کامل توضیح بدید
فقط باید جی تگ باشی یا مثل من منتظر سیو ادیتور باشی شاید کار کنخ و واریوور و امریکن تیکر بیاره .راستی اون دانلود سوپر استار بغیر از وصل شدن به لایو راهی هست دانلودشون کنم ؟
بعد من الان راسلمنیا 3 هستم این حریفم اون مرده هست با زنش میاد داخل خیلی سخت است نمیتونم بزنمش چیکار کنم ؟

بعضی وقتا حریف بعد کات سین ، قوی تر میشه .. بکشونش بیرون رینگ ، اگه ریورس هات خوب باشه راحت میتونی فینیشر بگیری و کارش تموم کنی ؛ وگرنه باید بیشتر تمرین کنی.اصلا تفاوتای نداره درجشو تعغیر بدی فرق نمیکنه دوباره خیلی سخت است منو. میزنه
خیرررررر...باست حتما SESSION PASS ت تو گیم فعال باشه تا CC رو برات باز کنه و بتونی استاراش و دانلود کنی ( از جای دیگه نمیتونی اونا رو پیدا کنی... اونا هم اپلود شده توسط یکی امثال من و توی و فقط تو لایو و استور خود گیمه)راستی اون دانلود سوپر استار بغیر از وصل شدن به لایو راهی هست دانلودشون کنم ؟
بعد من الان راسلمنیا 3 هستم این حریفم اون مرده هست با زنش میاد داخل خیلی سخت است نمیتونم بزنمش چیکار کنم ؟
ببخشید این همه سوال میکنم از پله رفتم بالا با چی پولو بردارم ؟با کدوم دکمه ؟

الباس اگه خدا بخواد ، تو لایو برات ی کلاس خصوصی میزارم ، یک باک مسخره که هنوز رفع نشده : وقتی روی صندلی رو طرف فن میزنی می افته روش ، صندلی شروع به حرکت میکنه ، مثل توالت فرنگی های saints row 4 ..البته تکون میخورن ، منظورم این بود . بزرگ نمایی نشه . میرن جلو یا عقب که از زیر طرف برن بیرون .