WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
چه معماهایی باید طی شه تا بشه تیکر و بررررد کرد :)) من که صد بارم ببازم به اون وضع کثیفی دگه خداییش نمیرم بیرون رینگ فرار کنم فینیشر پر کنم بیام تو بزنم فرار کنم تا شاید ببرمش

اینقدر وامیستم تا فینیشر هاشو بدل کنم و بتونم باش REVERSE همزمان کنم و اگه اونجوری بردمش درسته ( اصلا ماهیت ساخت و جذابیت و چالش این قسمتی که لدسما ساخته به همین بوده که واقعا بری تو دل مبارزه تو رسل با تیکر و تن تو تن واقعا بتونی ببریش) اونجوری که شماها تعریف کردید از بردنتون خیلی نوستالوژی بوده پس :))

خوب دیگه اون مال دفعات اول بود و الان حتی بدون ابی شدن صحنه و گیو اپ شدن و بیرون رینگ رفتن یاد گرفتم حتی با ری مستریو هم شکستش بدم و اصل همون مسلط شدن به قلق دفاع کردن در بازی هست که الان تیکر بیچاره وقتی فینشر میزنه با دفاع کردن فینشرش رو تقدیم میکنه و راستارهایی که همراه با فینشر زدن با زدن B میره برای پین فال بهترین هستن برای شکست دادن این بخش و کافیه سرش و بدنش رو قرمز کنی و با زدن فینشر و شمردن همراه با فینشر بازی رو میبری و حتی صحنه ابی و گیو اپ شدن هم دیگه نمیبینی:d

پارسال با سیو ادیتور قدرت راستارها رو حتی زیر حد استاندارد میشد بیاری و با زدن تنها یه مشت کل بدنش قرمز میشد و باید همین بلا رو سره این اندر طی کش بیارم تا دکون این قسمت استریکی هم تخته بشه:p>:)

حالا که کل کل منم ی بلایی سر تریپل اچ بیارم ، امشب میرم رستلمانیا 21 بزنم ، تریپل و فلیر با باتیستا ، کارش تمومه.

:))دهنت سرویس منصور

منم برم رسل 2001 و با این تیکر تجدید خاطره کنم مقابل هانتر >:)

راستی به community creations وصل شدم اسکولا همه رو ساختن ( ولی انصافا بعضی هارو خوب هم درمیارن درست میکنند)
برم از اونجا یه استینگ و کورت انگل و جف هاردی و هم بگیرم اوووووف دگه چه شود کینگ اف د رینگ 16 نفره واسه این همه اسمی ها کم میاره >:) باست 32 نفره میساختن امسال کینگ اف د رینگ و ..
ها راستی رویییییییال 40 نفره :d

:))دهنت سرویس منصور

منم برم رسل 2001 و با این تیکر تجدید خاطره کنم مقابل هانتر >:)

راستی به community creations وصل شدم اسکولا همه رو ساختن ( ولی انصافا بعضی هارو خوب هم درمیارن درست میکنند)
برم از اونجا یه استینگ و کورت انگل و جف هاردی و هم بگیرم اوووووف دگه چه شود کینگ اف د رینگ 16 نفره واسه این همه اسمی ها کم میاره >:) باست 32 نفره میساختن امسال کینگ اف د رینگ و ..
ها راستی رویییییییال 40 نفره :d
یک سوال راسترهایی که بقیه میسازن دانلودش مجانی هست ؟ تو ps store میاد؟

خوب دیگه اون مال دفعات اول بود و الان حتی بدون ابی شدن صحنه و گیو اپ شدن و بیرون رینگ رفتن یاد گرفتم حتی با ری مستریو هم شکستش بدم و اصل همون مسلط شدن به قلق دفاع کردن در بازی هست که الان تیکر بیچاره وقتی فینشر میزنه با دفاع کردن فینشرش رو تقدیم میکنه و راستارهایی که همراه با فینشر زدن با زدن B میره برای پین فال بهترین هستن برای شکست دادن این بخش و کافیه سرش و بدنش رو قرمز کنی و با زدن فینشر و شمردن همراه با فینشر بازی رو میبری و حتی صحنه ابی و گیو اپ شدن هم دیگه نمیبینی:d

پارسال با سیو ادیتور قدرت راستارها رو حتی زیر حد استاندارد میشد بیاری و با زدن تنها یه مشت کل بدنش قرمز میشد و باید همین بلا رو سره این اندر طی کش بیارم تا دکون این قسمت استریکی هم تخته بشه:p>:)
کاش قسمت میشد برادر یه تیکر vs هانتر با هم میزدیم آنلاین >:)
psn که نیستی نه ؟؟
منصور توام که هیچی آنلاین مانلاین تعطیلی اصن نه ؟:-/

- - -ویرایش - - -

یک سوال راسترهایی که بقیه میسازن دانلودش مجانی هست ؟ تو ps store میاد؟

آره داداش مجانیه 99 درصدشون ( فقط یکی دو مورد اگه پیش بیاد چی بشه فروشی میزارن 1 دلار تو استور )
شما فقط آنلاین پس ت فعال باشه ( نه تریال 7 یا 15 روزه ) میتونی بدون محدودیت از CC استفاده کنی و دانلودشون کنی
ولی انصافا بعضی هاشونو خیلیییییی عالی میسازند من کفم میبره:|

اره خدایی تعطیلم از چهار سال پیش که ایکس باکس خریدم انلاین بازی نکردم و وصل نکردم کلا ، ی موقع انلاین کانتر میزدم رو کامپیوتر ... تازه میخوام انلاین وصل کنم ..

کاش قسمت میشد برادر یه تیکر vs هانتر با هم میزدیم آنلاین >:)
psn که نیستی نه ؟؟
منصور توام که هیچی آنلاین مانلاین تعطیلی اصن نه ؟:-/

- - -ویرایش - - -

آره داداش مجانیه 99 درصدشون ( فقط یکی دو مورد اگه پیش بیاد چی بشه فروشی میزارن 1 دلار تو استور )
شما فقط آنلاین پس ت فعال باشه ( نه تریال 7 یا 15 روزه ) میتونی بدون محدودیت از CC استفاده کنی و دانلودشون کنی

ما عن لاین رو دوست داریم ولی زارت زارت بن میشم:dو دوتا ایکس باکسم که بن شده و جیتگشون کردم و ps3 هم نامرد سونی همین چند وقت پیش بن کرد و دوتا psid هم دوستان دادن یه مدت باز انلاین بودم و اونام بعد از یه مدت بن شدن و فعلا که رو فریموره ریباگ 4.46 هستم و فعلا دور انلایم خط کشیدم و رفتم اینترنت نامحدود گرفتم یه مدت دانلود کنم و البته مخابرات نامرد هم چند وقتی هست سرعاتش رو کم و زیاد میکنه

زیاد هم امیدوار نیاش منو تو انلاین بزنی و من از هزارجور کلک استفاده قطعا میکنم و بعد از هر ضربه هم حرکات شنیع انجام میدم
idgafpsycho.png

بچه ها یه سیو ادیتور هم اومده ولی برای استفاده از اون حتما باید به اینترنت وصل بشین و در سایت زیر هم اکانت بسازین و از اکانت در سیو ادیتور استفاده کنید تا قابل استفاده باشه و استفاده ازش هم قطعا به همه توصیه نمیشه و یه مدت دیگه صبر کنید هم سیو ادیتور بهتر میاد و هم سیو با همه کاراکترها.

با این ادیتور میشه همه کاراکترها از جمله گزارشگرها و زنهای همراه راستارها که غیر قابل استفادن و... غیره رو میشه ازاد کرد و زنها رو هم میشه تو بخش مردها اورد و بلعکس.

[Release] WWE2K14 Savegame Editor By Hacker-T

اندر و واریوور داره ؟ وایسیم بهتره. اگه بشه اندر و واریوور تو ایکس باکس معمولی بیاد غیر جی تگ دیگه هیچی نمیخوایم.

هنوز تستش نکردم بزارین فردا عصر سر فرصت تست میکنم رو سیو خودم و همه چیز رو تنظیم میکنم و میزارم اینجا تا دان کنین.

ما عن لاین رو دوست داریم ولی زارت زارت بن میشم:dو دوتا ایکس باکسم که بن شده و جیتگشون کردم و ps3 هم نامرد سونی همین چند وقت پیش بن کرد و دوتا psid هم دوستان دادن یه مدت باز انلاین بودم و اونام بعد از یه مدت بن شدن و فعلا که رو فریموره ریباگ 4.46 هستم و فعلا دور انلایم خط کشیدم و رفتم اینترنت نامحدود گرفتم یه مدت دانلود کنم و البته مخابرات نامرد هم چند وقتی هست سرعاتش رو کم و زیاد میکنه

زیاد هم امیدوار نیاش منو تو انلاین بزنی و من از هزارجور کلک استفاده قطعا میکنم و بعد از هر ضربه هم حرکات شنیع انجام میدم
idgafpsycho.png

بچه ها یه سیو ادیتور هم اومده ولی برای استفاده از اون حتما باید به اینترنت وصل بشین و در سایت زیر هم اکانت بسازین و از اکانت در سیو ادیتور استفاده کنید تا قابل استفاده باشه و استفاده ازش هم قطعا به همه توصیه نمیشه و یه مدت دیگه صبر کنید هم سیو ادیتور بهتر میاد و هم سیو با همه کاراکترها.

با این ادیتور میشه همه کاراکترها از جمله گزارشگرها و زنهای همراه راستارها که غیر قابل استفادن و... غیره رو میشه ازاد کرد و زنها رو هم میشه تو بخش مردها اورد و بلعکس.

[Release] WWE2K14 Savegame Editor By Hacker-T

برای اینی که شما اون نکات امنیتی رو رعایت نکردی و به قول خودت زارت زارت بن شدی :d سونی و لایو رو خیلی راحت میشه دور زد همشون بستگی به هوش و حواس خودت داره وبس مطلقا......

واسه آنلاین هم من کامپیوتر نیستم یا مد استریک تیکر که بخواد قلق حرکتام دستت بیاد و سری REVERSE کنی .... من 15 نوع متفاوت تو یه گیم بازی می کنم حالا بماند >:)

جات خالی همین الان دارم آنلاین بازی می کنم و رکورد و افزایش میدم.....یکی پس از دیگری >:)
به قول گلدبرگ WHO S NEXT >:)

ولی انصافا بعضی هاشونو خیلیییییی عالی میسازند من کفم میبره:|[/QUOTE]

میگم یه سوال این سیسون پس که 1600 پوینت پولشه باید بخریم یا با همون کد ردیم کد را بزنیم کافیه منمیخواهم 800 پوینت بخرم ان دبلیو او را ولی استارها را هم میخواهم اصلا حال و وقتشو ندارم از اول خودم بسازم هنوزم که هیچ خبری از انلاینش نیست حالا کل فکرم شده این 1600 خیلی زیاده نمیدونم شما قبلا چطوری استارهای ساختگی را دنلود میکردید من که مجبور شدم 50 تا 60 تاشون بسازم دهنم سرویس شد

میگم یه سوال این سیسون پس که 1600 پوینت پولشه باید بخریم یا با همون کد ردیم کد را بزنیم کافیه منمیخواهم 800 پوینت بخرم ان دبلیو او را ولی استارها را هم میخواهم اصلا حال و وقتشو ندارم از اول خودم بسازم هنوزم که هیچ خبری از انلاینش نیست حالا کل فکرم شده این 1600 خیلی زیاده نمیدونم شما قبلا چطوری استارهای ساختگی را دنلود میکردید من که مجبور شدم 50 تا 60 تاشون بسازم دهنم سرویس شد[/QUOTE]

همون کد ردیم منظورت چیه ؟؟ اگه بازیرو ارجینال گرفتی آره یه کد ردیم داره داخل کاور بازی که همون بزنی ok دیگه..آنلاین و seassin نت فعاله و میتونی از CC استفاده کنی ( هر استاری رو خواستی دان می کنی + آنلاینت هم Active)
اگرم نه که خب بله دیگه طبیعتا باست اون کد و از لایو بخری و تو ردیم کد وارد کنی و... ( اینجا کنسول کپی شده به دردت میخورد که با یه فایل هک شده که همینجا هم دوستان گذاشتند میتونستی (بدون حتی 1 ریال هزینه) فایل و نصب کنسولت کنی و از همه DLC هایی که به مرور عرضه میشه و آنلاین پس و سیزن و... استفاده کنی و لذت ببری دوست من)
ولی در حال حاضر ناچاری اون کد رو بخری دیگه ..

برای اینی که شما اون نکات امنیتی رو رعایت نکردی و به قول خودت زارت زارت بن شدی :d سونی و لایو رو خیلی راحت میشه دور زد همشون بستگی به هوش و حواس خودت داره وبس مطلقا......

واسه آنلاین هم من کامپیوتر نیستم یا مد استریک تیکر که بخواد قلق حرکتام دستت بیاد و سری REVERSE کنی .... من 15 نوع متفاوت تو یه گیم بازی می کنم حالا بماند >:)

جات خالی همین الان دارم آنلاین بازی می کنم و رکورد و افزایش میدم.....یکی پس از دیگری >:)
به قول گلدبرگ WHO S NEXT >:)

اره بابا از شانس بد من تو موجهای اولیه بن شدن منم بی خبر انلاین بودم که بن شدم و 15 نوعت ارتقاع بده من هر دفه یه جور بازی میکنم:d

دوستان Save رو اماده کردم ولی اینو بگم فقط با سیو ادیتور فعلی شد زنها رو بیارم تو قسمت مردها و گزینه های دیگه مثل باز کردن dlc و گزارشگر و غیره تو حالت comming Son بود و در ورژنهای بعدی فعال میشه و فعلا این سیو برای دست گرمی هست و هر کی مشتقاق بود دانلود کنه و برای انلاین هم این سیو رو استفاده نکنید چون ممکنه بن بشید.

برای گرفتن زنها هم با دکمه Y راندوم کاراکتر اینقدر بزنید تا بره روی زنها.

Save رو هم فقط Resign کنید و Rehash نکنید.

545408B2

اینم یه عکس که خودم گرفتم;)

77204316268020067093.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or