چه معماهایی باید طی شه تا بشه تیکر و بررررد کردمن که صد بارم ببازم به اون وضع کثیفی دگه خداییش نمیرم بیرون رینگ فرار کنم فینیشر پر کنم بیام تو بزنم فرار کنم تا شاید ببرمش
اینقدر وامیستم تا فینیشر هاشو بدل کنم و بتونم باش REVERSE همزمان کنم و اگه اونجوری بردمش درسته ( اصلا ماهیت ساخت و جذابیت و چالش این قسمتی که لدسما ساخته به همین بوده که واقعا بری تو دل مبارزه تو رسل با تیکر و تن تو تن واقعا بتونی ببریش) اونجوری که شماها تعریف کردید از بردنتون خیلی نوستالوژی بوده پس![]()
خوب دیگه اون مال دفعات اول بود و الان حتی بدون ابی شدن صحنه و گیو اپ شدن و بیرون رینگ رفتن یاد گرفتم حتی با ری مستریو هم شکستش بدم و اصل همون مسلط شدن به قلق دفاع کردن در بازی هست که الان تیکر بیچاره وقتی فینشر میزنه با دفاع کردن فینشرش رو تقدیم میکنه و راستارهایی که همراه با فینشر زدن با زدن B میره برای پین فال بهترین هستن برای شکست دادن این بخش و کافیه سرش و بدنش رو قرمز کنی و با زدن فینشر و شمردن همراه با فینشر بازی رو میبری و حتی صحنه ابی و گیو اپ شدن هم دیگه نمیبینی:d
پارسال با سیو ادیتور قدرت راستارها رو حتی زیر حد استاندارد میشد بیاری و با زدن تنها یه مشت کل بدنش قرمز میشد و باید همین بلا رو سره این اندر طی کش بیارم تا دکون این قسمت استریکی هم تخته بشه

من که صد بارم ببازم به اون وضع کثیفی دگه خداییش نمیرم بیرون رینگ فرار کنم فینیشر پر کنم بیام تو بزنم فرار کنم تا شاید ببرمش