a75ian
کاربر سایت
پس جناب من دانلود كردم قسمت ديواش كه باز نيست قسمت دانلودينگ كانتنت هم كه همين طور !!!! لطفاً رسيدگي كنيد . البته بازم خيلييي ممنون همينشم عاليه.بچه هایی که منتظر سیو هک شده بودن سیو رو درست کردمو الان دوتا dlc بازی یعنی اندر و U واریرور رو انلاک کردم و گزارشگر و داور و یه 10 تایی دیگه کاراکترهای مخفی بازی رو باز کردم و تمامی زنها هم قابل بازی با مردها هستن و به غیر از اون همه چیز هم باز هست و فقط من وقت نکردم برای کاراکترهای مخفی مثل داور و گزارشگر و یه چندتای دیگه حرکات بزارم و خودتون برید بزارید براشون و برای استفاده از کاراکترها موقعی که به منو وارد شدید به بخش دیواها یا همون زنها برید و با دادن جهت پایین یا بالا همه کاراکترها در دسترس هستن و البته در همون منوی اول هم طبق روال گذشته میتونید باز زدن دکمه Y بصورت راندوم کاراکترها رو انتخاب کنید ولی همون رفتن به منوی دیواها راحت تره.
سیو رو هم فقط Resign کنید و Rehash نکنید و قبلش هم از سیو خودتون بکاب بگیرید.
AliT 2

و الان دوتا dlc بازی یعنی اندر و U واریرور رو انلاک کردم و گزارشگر و داور و یه 10 تایی دیگه کاراکترهای مخفی بازی رو باز کردم و تمامی زنها هم قابل بازی با مردها هستن و به غیر از اون همه چیز هم باز هست و فقط من وقت نکردم برای کاراکترهای مخفی مثل داور و گزارشگر و یه چندتای دیگه حرکات بزارم و خودتون برید بزارید براشون و برای استفاده از کاراکترها موقعی که به منو وارد شدید به بخش دیواها یا همون زنها برید و با دادن جهت پایین یا بالا همه کاراکترها در دسترس هستن و البته در همون منوی اول هم طبق روال گذشته میتونید باز زدن دکمه Y بصورت راندوم کاراکترها رو انتخاب کنید ولی همون رفتن به منوی دیواها راحت تره.