WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
یک مشکل واقعی که از همون اول هم با این عنوان همراه بوده بیهوش بودن کاراکتر هاست انگار که یک زامبی داره با یکی دیگه کشتی میگیره و در درون رینگ خیلی فرقی نمیکنه کجای رینگ چه فنی ردوبدل میشه به نظر من بعضی از فن ها نباید در بعضی نقاط رینگ انجام بشه
در کل این مد 30 سال با رستل منیا خیلی باحال بود
کلا به اونهایی که از 2013 راضی بودن این نسخه هم میتونه رضایتشون رو جلب کنه

send from note3 by tapatalk

دوستان اینم سیو کامل بازی که شامل تمامی راسترها، لباس ها و ... هست
لینک مدیافایر

(وقتی سیو رو انتقال دادید و بازی رو پلی کردید دفعه اول موقع لود دو تا ارور کاستوم سـوپراستار و کاستوم چمپیونشیپ میده که اونجا Yes بزنید)

بچه هایی که منتظر سیو هک شده بودن سیو رو درست کردم>:) و الان دوتا dlc بازی یعنی اندر و U واریرور رو انلاک کردم و گزارشگر و داور و یه 10 تایی دیگه کاراکترهای مخفی بازی رو باز کردم و تمامی زنها هم قابل بازی با مردها هستن و به غیر از اون همه چیز هم باز هست و فقط من وقت نکردم برای کاراکترهای مخفی مثل داور و گزارشگر و یه چندتای دیگه حرکات بزارم و خودتون برید بزارید براشون و برای استفاده از کاراکترها موقعی که به منو وارد شدید به بخش دیواها یا همون زنها برید و با دادن جهت پایین یا بالا همه کاراکترها در دسترس هستن و البته در همون منوی اول هم طبق روال گذشته میتونید باز زدن دکمه Y بصورت راندوم کاراکترها رو انتخاب کنید ولی همون رفتن به منوی دیواها راحت تره.

سیو رو هم فقط Resign کنید و Rehash نکنید و قبلش هم از سیو خودتون بکاب بگیرید.

AliT 2

دوستان می تونید از طریق برنامه هورزین یا دیگر برنامه ها سیو رو جایگزین سیو خودتون کنید
من الان از سیو استفاده کردم خیلی با حال بود
با پانک زدم پاول هیمن رو داغون کردم

دوستان می تونید از طریق برنامه هورزین یا دیگر برنامه ها سیو رو جایگزین سیو خودتون کنید
من الان از سیو استفاده کردم خیلی با حال بود
با پانک زدم پاول هیمن رو داغون کردم

شما که با هریزون انجام دادی یک زجمت میکشی بگی چطوری سیو را ریختی ؟
یک سوال دیگه با هریزون مبشه اچیومنت منتقل کرد ؟

این سی سال با رستل مانیا خیلی جالبه من که با اشتیاق تمام دنبالش میکنم مخصوصا بازی خداحافظی رندی سوج خیلی سخت بود
کلا دوست دارم تاریخ رستل مانیا رو ببینم همیشه هم میرم یوتیوپ میشنم نگاه میکنم
ولی خداییش Hulk Hugen از همه قوی تره

بچه هایی که منتظر سیو هک شده بودن سیو رو درست کردم>:) و الان دوتا dlc بازی یعنی اندر و U واریرور رو انلاک کردم و گزارشگر و داور و یه 10 تایی دیگه کاراکترهای مخفی بازی رو باز کردم و تمامی زنها هم قابل بازی با مردها هستن و به غیر از اون همه چیز هم باز هست و فقط من وقت نکردم برای کاراکترهای مخفی مثل داور و گزارشگر و یه چندتای دیگه حرکات بزارم و خودتون برید بزارید براشون و برای استفاده از کاراکترها موقعی که به منو وارد شدید به بخش دیواها یا همون زنها برید و با دادن جهت پایین یا بالا همه کاراکترها در دسترس هستن و البته در همون منوی اول هم طبق روال گذشته میتونید باز زدن دکمه Y بصورت راندوم کاراکترها رو انتخاب کنید ولی همون رفتن به منوی دیواها راحت تره.

AliT 2

یکم راهنمائی کنید چجوری سیو رو به دستگاه انتقال بدم ؟

AliT 2

مهندس اینم حتما باید دستگاه جی تگ باشه یا همینطوری هم میشه ریخت روی دستگاه معمولی؟

مهندس اینم حتما باید دستگاه جی تگ باشه یا همینطوری هم میشه ریخت روی دستگاه معمولی؟

سیو ربطی به جیتگ بودن یا نبودن نداره و تابیک اموزش ریختن سیو و برنامه های مورد استفاده در زیر گذاشتم و قبل از استفاده هم از سیو خودتن بکاب بگیرید و البته با برنامه هایی مثل هوریزون هم میشه سیو رو انتقال داد.

http://forum.bazicenter.com/thread72609/#post2406826

برنامه های مورد استفادتون اگه لینکش در تابیک اموزش خراب بوذ.

http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/USB_HDD_Apps/USBXTAFGUI_v44.rar

CONcept 0.3

اینم DLC جدید فقط برای دستگاهای جیتگ شده.

WWE 2k14 NWO

لینک

545408B2

Last edited by a moderator:
بلاخره پک nwo امد ای کاش میشد مثل همینی که اقا علی گذاشته روی دستگاه عادی هم بزاریم الان هم دارم the giant را دنلود میکنم که مجانی هست

علی اقای گل ممکنه پک nwo هم طوری بیاد که مثل همین سیو روی دستگاه معمولی بگیریم یا کلا بریم پوینت بخریم ؟

دی ال سی ها به این ترتیب شدند
wwe 2k14 season pass 1600
online pass 800
accelerator 160
the giant free
nwo pack 720

حالا یعنی باید چند پوینت بخرم منصور جان 720 چقدر میشه ؟
در ضمن این توضیحات را هم داده در بخش nwo
if you own the wwe 2k14 season pass, do not purchase this content here sx you will be charged again . wwe 2k14 required : sold separately . xbox live free membership required . the fllowing message has been paid for by the nwo .....
this item is included in season pass premium content purchese
حالا این سیسون پس را من فکر میکنم بخریم هم پک ان دبلیو او توشه هم راسترها و چیزهای ساختگی نمیدونم شما دوستان اگر میدونید کمکم کنید نخواهم الکی پول زیادی بدم

آخرین ویرایش:
بلاخره پک nwo امد ای کاش میشد مثل همینی که اقا علی گذاشته روی دستگاه عادی هم بزاریم الان هم دارم the giant را دنلود میکنم که مجانی هست

علی اقای گل ممکنه پک nwo هم طوری بیاد که مثل همین سیو روی دستگاه معمولی بگیریم یا کلا بریم پوینت بخریم ؟

دی ال سی ها به این ترتیب شدند
wwe 2k14 season pass 1600
online pass 800
accelerator 160
the giant free
nwo pack 720

حالا یعنی باید چند پوینت بخرم منصور جان 720 چقدر میشه ؟
در ضمن این توضیحات را هم داده در بخش nwo
if you own the wwe 2k14 season pass, do not purchase this content here sx you will be charged again . wwe 2k14 required : sold separately . xbox live free membership required . the fllowing message has been paid for by the nwo .....
this item is included in season pass premium content purchese
حالا این سیسون پس را من فکر میکنم بخریم هم پک ان دبلیو او توشه هم راسترها و چیزهای ساختگی نمیدونم شما دوستان اگر میدونید کمکم کنید نخواهم الکی پول زیادی بدم

dlc هایی که تو بازی هستن و نیاز به فعال سازی فقط دارن این امکان رو دارن و dlc های بعدی که حجم بالاتری دارن نمیشه کاری کرد.
حالا زیاد هم مالی نیست این dlc و برداشتن تن همون کاراکترهای قبلی لباس nwo کردن
foreveralone.png

dlc هایی که تو بازی هستن و نیاز به فعال سازی فقط دارن این امکان رو دارن و dlc های بعدی که حجم بالاتری دارن نمیشه کاری کرد.
حالا زیاد هم مالی نیست این dlc و برداشتن تن همون کاراکترهای قبلی لباس nwo کردن
foreveralone.png

مرسی
اما اینطورم که میگی نیست که فقط لباسشون تنوشون کردن همون اینترنسشون و لباسها و خیلی چیزهای دیگه مثل بودن کرت هنینگ و اسکات استاینر و همینطور بودن ماچو من در لباس مد نس یک دنیا ارزش داره

بچه ها این اولین نوشته ی اول من است کدومتون برای گلدبرگ این بازی را میگیره؟

من عزیزم

- - -ویرایش - - -

دوستان من چند صفحه رو خوندم ولی چیزی ندیدم
من مسابقه تریپل اچ و براک لزنر موندم هر کاری میکنم نمیتونم گزینه سوم رو تکمیل کنم اونجایی که نوشته steal and use the kimura lock on lesnar باید چیکار کرد و با چه دکوه هایی؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or