WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
پ ن پ اوردن ولی من بیخودی عصبانی هستم
داداش برو خدا شفات بده
لورد،صبر داشته باش.مطمعن باش که ارزشش رو داره:yes:بالاخره که میگیری.
.......
اقا دمشون گرم.چی ساختن.الان یه مسابقه رفتم که بعدش از شدت هیجان اومدم و دارم این رو مینویسم.من booker T حریفم kevin nash.مسابقه در extrem rules .کاش میتونستم ضبط کنم.نکته ای که توجه من رو به خودش جلب کرده بود،کیفیت گرافیکی بازی بود.همه چی شارپ و شفاف و نرم طراحی شده بود.بدن booker t برق میزد.همینطور لباس کوین نش.
با booker t بازی کردن خیلی لذت داره.می تونیم taunt واقعیش رو هم خودمون ترکیبی در بیاریم.یعنی یه جهت راست میزنیم،به انگشتاش نگاه میکنه و یه جهت بالا میزنیم و روی زمین هلیکوپتری میره.مثل واقعیش.
کلا سعی کنیم خلاق باشیم در این بازی.مثلا من ویدیو از wwe12 میدیدم،یارو با دنیل برایان حرکات ترکیبی میزد . من کف کردم.مثلا 3 تا لگد از جهات مختلف و در اخر یه سیگنچر موو.خیلی باحال شده بود.
البته بگما من زمان های قدیم در بازی wwe raw 2002 pc با راک peaples elbow elbow میزدم.3 تا حرکت رو باید با هم ترکیب میکردی.
WWE13 که دیگه خوراک حرکت بازیه.یکم خلاقیت میخواد.البته بعدها میشه از ویدیوها هم الگو گرفت.
....
جای خالی جان موریسون واقعا حس میشه.این بازی انقدر کارکتر داره که خیلی ها رو هنوز ازمایش نکردم.
....
این فابلیت FLY که گزاشتن خیلی باحاله.بازی رو تکنیکی تر میکنه.طرف باید بدونه با چه کسی تا چه فاصله ای میتونه بپره.ولی همچنان راحت حرکتمون بدل میشه.نباید اینطور بود.
....
قبل لز عرضه بازی همش میگفتم predator technology 2 الکیه و تفاوتی ایجاد نمیکنه.ولی الان می فهمم که predator tech واقعن چیه؟دهنشون سرویس.تو این یه سال خیلی پیشرفت کردن.از همه لجاظ.
اون از صدا گزاری.اون از کیفیت گراقیکی.این از انیمیشن ها.یه سری اشکالات داره بازی که اصلا فدای سرش.اشکال نداره.
...
راستی واسه من هیچوقت نشد تماشاگرها شعار بدن.چرا؟بازیم مشکل داره؟یا مثلا کارت صدای ایکسباکس من مشکل داره؟مال منصور شعار میدن ولی واسه من نه:(:d

اخه چقدر صبر کنم دیگه به خدا صبرم تموم شد
روانی شدم دیگه
صبر ایوب یا صبر امام کاظم که ندارم
خسته شدم دیگه از این همه صبر
هر کی میشناختم wwe 13 رو گرفته فقط من موندم

توی این 3 4 ساعتی که بازی کردم فقط یه مشکل دیدم اونم یه باگ بود. بیرون رینگ نزدیک پله ی سمت راستی 2 بار هلم دادن سمتش شخصیت له میشد توش شبیه بادکنک :دی ولی خوب خوبیش این بود که بازی فریز نمی شد کامل وقتی بلند میشدیم درست میشد

اخه چقدر صبر کنم دیگه به خدا صبرم تموم شد
روانی شدم دیگه
صبر ایوب یا صبر امام کاظم که ندارم
خسته شدم دیگه از این همه صبر
هر کی میشناختم wwe 13 رو گرفته فقط من موندم
ایشالا زودتر میگیری.فقط یه چیزی رو بگم.که بعدا ضد حال نخوری.تو الان با تعریف هایی که ما کردیم ، خیلی هیجان داری.این رو بگم که وقتی بازی رو بگیری و اولین مسابقه رو شروع کنی،در همون چند ثانیه اول هیچ تفاوتی با WWE12 حس نمی کنی.ولی بعد از کمی بازی کردن،تفاوت ها رو میبینی.و میبینی که بازی چقدر پیشرفت کرده.اینو گفتم که بعد از این همه انتظار یهو شوکه نشی.بمونی رو دستمون:d
ولی تضمین میکنم که بهترین نسخه از WWE همینه.هر چی بری جلوتر،بیشتر میفهمی.

من هنوز ایده دارم واسه شماره بعد که تو این نسل عملی نیست، نسل بعد باید بتونیم بریم تو محیط مثل نسخه ps1 با بازی 5 به 5
بدون محدودیت رویال رامبل از لحاظ نفر ورودی. چه بردازش سنگینی میخواد اینا..

ولی برای شماره بعد،من دلم میخواد بتونم از محیطم تو بازی fals conect anywhere استفاده کنم منظورم محیط همون ارنا است،مثلا طرف بکوبم به ورودی ارنا
یا بعضی ارنا ها که ماشین تو ورودیشون هست بشه طرف بر اون سمتی کوبید به ماشین ها کلا فیزیک و واکنش بذیری محیط و اجسام توش بیشتر شه
+ انیمیشن های جدید برای وسایل و نحوه برخورد ان ها ، با match type های جدید + همین قبلی ها چیزی حذف نشه مثل شماره های قبل .
ببینم تا چه حد اجرا میشه ،ولی یک حسی بهم میگه همین لذت ببر که شماره های زوج بازی همیشه نسخه های ضعیفی بودن بر عکس فرد ها

این thq چرا یه چیز جدید که تو بازی میزاره ، با این که چیزه خوبیه ولی سال بعد برش میداره ! اینجوری که بازی هیچوقت کامل نمیشه ! مثلا یکی از ساده ترین چیزایی که پارسال بود ولی امسال نیست ، اینه که وقتی بازی تموم میشه ، اون چند ثانیه ای که بعدش انیمیشن پایان بازی رو نشون میده همه بی حرکت میشن ! ولی پارسال یه تکونی میخوردن ! خیلی بهشون زور میومد اونو حذف کردن ! بعدشم یه چیزی که وسط مسابقه تو ذوق میزنه اینه که هنوزم نمیشه روی کشتی گیری که برعکس اقتاده روی زمین پرید !
راستی کدی چیزی نیومد بزنیم همه ی کارکترا باز شن ؟ میدونم این قسمت اتیدود ارا برای شما که فن های قدیمی کشتی کج هستید خیلی جذابه ! ولی متاسفانه من زیاد باهاش حال نمیکنم ! چون نصفشونو نمیشناسم :d
راستی دانیال جان اون راهنما قدم به قدم رو واسه من هم بفرست ;)

دوستان میشه یکی منو دقیقا راهنمایی کنه که از کجا میتونم کشتی گیرایی که دیگران ساختنو دانلود کنم ؟ همه جای بازی رو گشتم نبود !

چقدر راحت اچیو می‌ده:دی
من هنوز Attitude Era رو تموم نکردم (مرحله پنجم بخش Rock ـم:دی) 600 تا گرفتم:دی
حالا خدا داند با تموم کردن AE چقدر دیگه بهش اضافه می‌شه و تازه یه اچیو 45 تایی هم هست که دوباره ربط به AE داره:دی (باید با یک نفر کمربند های WWE، WCW و ECW رو ببری که WCW تو بخش AE باز می‌شه)
تو یه اچیو هم مشکل دارم لطفا کمک کنید:دی
گفته:
Use Your Paint Tool To Create And Add An Original Logo To An Original Creation

چقدر راحت اچیو می‌ده:دی من هنوز Attitude Era رو تموم نکردم (مرحله پنجم بخش Rock ـم:دی) 600 تا گرفتم:دی حالا خدا داند با تموم کردن AE چقدر دیگه بهش اضافه می‌شه و تازه یه اچیو 45 تایی هم هست که دوباره ربط به AE داره:دی (باید با یک نفر کمربند های WWE، WCW و ECW رو ببری که WCW تو بخش AE باز می‌شه) تو یه اچیو هم مشکل دارم لطفا کمک کنید:دی گفته: Use Your Paint Tool To Create And Add An Original Logo To An Original Creation
برای این اچیومنت باید یک logo تو بخش creation بسازی بعد اون لوگو روی رینگی که خودت ساختی قرار بدی.

بازی خیلی خوب شده و AE صد درصد بهتر از RTWه .اون فیلم های واقعیش خاطرات زیادی رو برام زنده کرد
.صندلی و میز هم دیگه غیب نمیشن خیلی خوبه ولی هنوز وقتی پله ها رو ورمیداری پله زیری حذف میشه :d

حالا 2 تا سوال: چجوری میشه با اندرتیکر chocklam زد؟؟
برای گرفتن اچیومنت های بخش AE حتما باید historial bonus رو انجام بدیم؟؟

این بازی کشتی کج WWF Wrestlemania در سگا رو کسی یادشه؟
که در بازیه کاراکترها وقتی به همدیگه ضربه میزدن استخون هاشون بیرون میریخت
خیلی خاطره دارم با این بازی ......... یادش بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or