WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستان وقتی تو قسمت ساخت سوپر استار یه قسمت اضافه شده به اسم hit point ratio ! این واسه چیه ؟ یه توضیح میدین ؟

اون واسه اینه؛ مثلا یک قسمت از بدن راستر ساختگی میتونی،قوی یا ضعیف کنی مثال،گردن راستر رو ضعیف میکنی مثلا اگر حریف به گرنت زیاد فشار بیاره قرمز میشه و میتونه با سامبیشن کارت بسازه و یا دست یا پا;)

اون واسه اینه؛ مثلا یک قسمت از بدن راستر ساختگی میتونی،قوی یا ضعیف کنی مثال،گردن راستر رو ضعیف میکنی مثلا اگر حریف به گرنت زیاد فشار بیاره قرمز میشه و میتونه با سامبیشن کارت بسازه و یا دست یا پا;)
من 2 ا مشکل دارم.
1.اینکه تماشاگرها نمی گن LETS GO CENA , YES YES , .... . اخه قرار بود امسال باشه.
2.وقتی جلو چشم حریف یکی رو پین میکنم،اون نمیاد نجاتش بده.یا خیلی دیر میاد و کار از کار میگزره.
داشتم با فامیلم triple treat میزدم و اون من را کاور کرد ، اما نفر سوم انگار که نه انگار:|(پارسال خیلی خوب بود از این لحاظ)

چرا شعار میدن,اما شعارشون تو صدا ها گمه ،با دقت گوش بده من منکاید ورداشته بودم میگفتن،فولی sock تکرار میکردن;)
تو یونیورس برو میگن ،البته برای من تو معمولی گفتن
راستی دانیال،من تو اتیتود ارا اینجا گیر کردم، بازی منکاید و کین با اندر و استن کلد تو قفسb-)
میگه paul barear تو 1 دقیقه بزن . هرچی یمزنمش باز تو 1 دقیقه بلند میشه،چجوری بزنمش؟!:(

چرا شعار میدن,اما شعارشون تو صدا ها گمه ،با دقت گوش بده من منکاید ورداشته بودم میگفتن،فولی sock تکرار میکردن;)
راستی دانیال،من تو اتیتود ارا اینجا گیر کردم، بازی منکاید و کین با اندر و استن کلد تو قفسb-)
میگه paul barear تو 1 دقیقه بزن . هرچی یمزنمش باز تو 1 دقیقه بلند میشه،چجوری بزنمش؟!:(
درجه سختی رو واسه این مرحله بیار پایین و بعد از اون دوباره به حالت اول برگردون.چاره ای نیست.گاهی وقت ها بازی از بالانس خارج میشه.

انقد DDT بزن تا سرش خون بیاد (واسه من که جواب داد
106.gif
)

چقد لایوش نافرمه!!! :(
سرعتم یخورده کم میاره،واسه همین هر دکمه ای که میزنم 2-3 ثانیه تاخیر داره،حریفامم کلی حال میکنن.رسمن شدم واسشون اسباب بازی :(
اعصابمو خورد کرد

من یه کاری کردم جواب داد:دی
همش X رو بزن خودش بعد از چند تا مشت و لگد یهو یه فن می‌زنه!
دو سه بار این کار رو تکرار کنی به جای اون فنی که قبلش می‌زد، یه Chockslam می‌زنه و تمام:دی

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

مرحله سوم DX میگه تو 10 ثانیه هم PEDIGREE بزن هم PIN کن ! آخه تو 10 ثانبه من چیکار کنم ؟ مسابقه HHH با dude love !
ببین هر وقت فینیشر زدی، سریع باید بری حریف رو پین کنی! حتی اگر حریف نباخت هم باز هم شانس داری که دفعات بعدی دوباره فینیشر بزنی و سریع پین کنی!
در واقع منظورش از اون جمله این که بعد از زدن فینیشر سریع پین کن!

دمتون گرم جواب داد، دو سه مورد جدید دیدم حال کردم
1- انیمیشن مشت از بشت سر که دانیال بهش اشاره کرد خیلی ردیف میزنه.b-)
2- تو بازی های لادر مچ این جوری نیست که با لادر ضربه ای بزنه طرف 1 ثانیه بلند شه همون اول یک ضربه به راک زدم، چند ثانیه روی زمین بود تازه درجه نرمال بود بدنش هنوز به critial نرسیده بود، بعد یکجا به دستش زدم دستش گرفت اونم جالب بود ،از بالای لادر برت میکنه بایین زیاد رو زمین میمونهb-)، راک یکجا برتم کرد بایین تا اخر رو زمین بودم رفت کمربند ورداشت:biggrin1:.
3- بعضی ریورس ها انیمیشن تازه دارن،مثل طرف هل بدی گوشه رینگ ریورس کنی بجای این که فقط دستتو بگیر میندازتت دوباره گوشه ،دقت کردین.:biggrin1:

حالت لجند یه بدی داره ! مثلا مسابقه زک رایدر با پریمو تو شو سوپر استار 20 دقیقه طول میکشه ! 3 تا فینیشر زدم به پریمو باز بلند میشه ! :d ازنده های بازی میگفتن مسابقات تو سه سطح برگزار میشه ، مثلا سطح یه مسابقه رو میتونی بذاری سطح بزرگ مثل مسابقه های تو رسلمینیا ! چی شد پس ؟ هارد و نرمالم که هوش مصنوعی حریف 0 میشه ! :(

اره مسابقه رو رو سه سطح میتونی بزاری،احتمالا سه تا فینیشر بلند میشه گذاشتی رو epic ، اونجا که تنظیمات مسابقه رو انجام دادی و زمین انتخاب کردی، اونجا که خواستی play کنی، با lt یا rt عوض میشه زیرش ریز نوشته میتونی بزاری quick epic normal ،
منم epic استیل کیج گذاشتم، 10 دقیقه طول کشید:d

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 PM ارسال شده بود ----------

تم سانگ فولی رو هم نذاشتن،خود لدسما گفته بود بیدا نکردن واسه منکایند میگم»»یک چیزی شبیه اش گذاشتن»
تم سانگ رود داگ منو برد به ps1 و تم سانگ al snow و یادم اورد،چقدر من میرم به گذشته:d
الان یک سوال،من امدم انگل ساختم قضیه تم سانگ و ویدیوش چی میشه،تم سانگش نیست تو بازی؟( تم سانگ باحالی بود .you suck ، :dyou suck)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or