Lord Adhinos
کاربر سایت
پشتیبانی آنلاین نداره ؟
نه فقط یک ایمیل گذاشته بود الان براش ایمیل میفرستم اونجاشو سرویس میکنم
پشتیبانی آنلاین نداره ؟
دوستان وقتی تو قسمت ساخت سوپر استار یه قسمت اضافه شده به اسم hit point ratio ! این واسه چیه ؟ یه توضیح میدین ؟

من 2 ا مشکل دارم.اون واسه اینه؛ مثلا یک قسمت از بدن راستر ساختگی میتونی،قوی یا ضعیف کنی مثال،گردن راستر رو ضعیف میکنی مثلا اگر حریف به گرنت زیاد فشار بیاره قرمز میشه و میتونه با سامبیشن کارت بسازه و یا دست یا پا![]()
(پارسال خیلی خوب بود از این لحاظ)

درجه سختی رو واسه این مرحله بیار پایین و بعد از اون دوباره به حالت اول برگردون.چاره ای نیست.گاهی وقت ها بازی از بالانس خارج میشه.چرا شعار میدن,اما شعارشون تو صدا ها گمه ،با دقت گوش بده من منکاید ورداشته بودم میگفتن،فولی sock تکرار میکردن
تو یونیورس برو میگن ،البته برای من تو معمولی گفتن
راستی دانیال،من تو اتیتود ارا اینجا گیر کردم، بازی منکاید و کین با اندر و استن کلد تو قفسb-)
میگه paul barear تو 1 دقیقه بزن . هرچی یمزنمش باز تو 1 دقیقه بلند میشه،چجوری بزنمش؟!![]()
انقد DDT بزن تا سرش خون بیاد (واسه من که جواب دادچرا شعار میدن,اما شعارشون تو صدا ها گمه ،با دقت گوش بده من منکاید ورداشته بودم میگفتن،فولی sock تکرار میکردن
راستی دانیال،من تو اتیتود ارا اینجا گیر کردم، بازی منکاید و کین با اندر و استن کلد تو قفسb-)
میگه paul barear تو 1 دقیقه بزن . هرچی یمزنمش باز تو 1 دقیقه بلند میشه،چجوری بزنمش؟!![]()
من یه کاری کردم جواب دادچرا شعار میدن,اما شعارشون تو صدا ها گمه ،با دقت گوش بده من منکاید ورداشته بودم میگفتن،فولی sock تکرار میکردن
ببین هر وقت فینیشر زدی، سریع باید بری حریف رو پین کنی! حتی اگر حریف نباخت هم باز هم شانس داری که دفعات بعدی دوباره فینیشر بزنی و سریع پین کنی!مرحله سوم DX میگه تو 10 ثانیه هم PEDIGREE بزن هم PIN کن ! آخه تو 10 ثانبه من چیکار کنم ؟ مسابقه HHH با dude love !