WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
من استوری منکایند هستم، الان بازی rock vs mankind تو استادیوم خالی همون، halftim heat هستم، میگه؛
grapple on the rock leaning on forklift
ولی اینجا تو بکستیج من جرثقیل نمیبینم!!! هست؟
تو بکستیج یکدفعه صدای شعار میاد. به بلند ترین نحو.
باید ببریش سمت ورودی ورزشکاه و از انجا باید بری سمت پارکینگ اونجا از اون ماشینهایی هست که باهاش جنس بلند میکنن.

امیر حسین، بازی که شروع میشه تو اون استادیوم خالی، جلوی رمب یک عکس هست میبرمش اونجا y میزنم منو میاره همین بکستیج که یک امبولانس توش هست
اونی که وینس بود نمیبره، راهی هم نداره خودم برم!!
ایا باگ است؟ بیخیالش شم. چی ازاد میکنه؟ همین استادیوم چون استادیومش هم مال نیست انچنان خالیه دیگه.

امیر حسین، بازی که شروع میشه تو اون استادیوم خالی، جلوی رمب یک عکس هست میبرمش اونجا y میزنم منو میاره همین بکستیج که یک امبولانس توش هست
اونی که وینس بود نمیبره، راهی هم نداره خودم برم!!
ایا باگ است؟ بیخیالش شم. چی ازاد میکنه؟ همین استادیوم چون استادیومش هم مال نیست انچنان خالیه دیگه.
استادیوم رو ول کن برو همون بک ستیج:دی
صفحه قبل کامل توضیح دادم نخوندی همین شد دیگه:دی
تو همون بک استیج به سمت چپ حرکت کن و کلی برو جلو تا برسی به پارکینگ!
وقتی رسیدی یه جرثقیل کوچولو هست که روش دو تا بشکه قرار داره، راک رو پرت کن سمت بشکه ها و A بزن!
در مورد اون شعار ها:
قسمت منکایند باگ های عجیبی داره! مثلا این قسمتش که یهو صدای شعار میاد یا تو بازی راک و منکایند که راک بودیم صدای ضربه ها قطع بود! یعنی صندلی و مشت و لگد صدا نداشتن:|

راس میگیا! صفحه قبل گفتی حواسم نبود ،ولی من تو همون بکستیج امبولانس، همه طرف رفتم ولی نرسیدم به بارکینگ میخورم به در ها، علامت داره؟
برم سمت چب بازی شروع شد.
یک مورد جدید دیدم، اگر بازی بزارید tag team و singutre یا فینیشر داشته باشید موقعی که حریف میاد حرکت گروهی بزنه ،فینیشر میتونید استفاده کنید اونوقت دوتاشونو میزنید با فینیشرتون!! :biggrin1:

استوری اخرم که از اسمش مشخص بود! off script فقط گذاشته بودن برا ازاد کردن راستر های باقی مونده،لول!
کات سکین و.. در کار نبود! ولی بهترین استوری یکی استوری dx بود و استوری great one .برای stone cold م خوب بود
برادران هم استوریشون خسته کننده و مسابقات کسل کننده بود همش حول درگیری اندر و کین بود. استوری منکایند هم به قول امیر حسین باگ زیاد داشت:|
مسابقاتش هم مثل استوری راک بود ادامه درگیری .ولی این راک.. چه دیالوگ هایی داشت یکی دو جا خندم گرفت
اونجا که بازی منکایند و استن با داوری بیگ شو ،و بیگ شو و استن با داوری منکایند این دو بازی که راک نشسته گوشه میز گزارشگرا،
یکجاش راس میگه منکایند میتون برا رستلمانیا... راک نظر تو چیه؟
راک میگه، خفه شو، انقدر نگو منکایند ، برا همبرگر خوبه همچین چیزایی.=))

آخرین ویرایش:
تو Attitude Era قسمت آخرش من سرویس شدم نتونستم Road Dogg رو با جریکو رو میز Power Bomb بزنم!!!
وقتی Power Bomb میزنم رو میز از وسط میز رد میشه انگار نه انگار )x
یه راه حل میشه بدین.

منصور رد کردی اونجارو؟!:دی
راستی یه چندتا از دوستان گفته بودن بازی یه بخش Attitude Unmoment یا Unmoment Era هم داره (اسمش یادم نیست ولی یکی از این دو تاس:دی) این بخش کجاس؟!:-/

تو Attitude Era قسمت آخرش من سرویس شدم نتونستم Road Dogg رو با جریکو رو میز Power Bomb بزنم!!!
وقتی Power Bomb میزنم رو میز از وسط میز رد میشه انگار نه انگار )x
یه راه حل میشه بدین.

میز رو گوشه رینگ lean کن بعد ببرش جلوی میز power bomb بزن ;;)

منصور رد کردی اونجارو؟!:دی
راستی یه چندتا از دوستان گفته بودن بازی یه بخش Attitude Unmoment یا Unmoment Era هم داره (اسمش یادم نیست ولی یکی از این دو تاس:دی) این بخش کجاس؟!:-/

اره رد کردم، اون چند تا بچه ها نبودن خودم گفتم.:p
این بخش جدا نیست، منظورم همون اتیتود ارا بود که تو بعی مراحل باید Attitude moment بزنی.
این power bomb جریکو، همون singutre دیگه من یکبار اومدم بزنم بیرون رینگ عوضی نکوبید رو میز وقت تموم شد
ولی بهترین راه اینه،بزاری رو easy:|

یعنی فقط صبر کنید من این بازی رو بگیرم
اونقدر بازیش میکنم و اونقدر بازیش میکنم که اصلا کاملا میخورمش و حتی استخون هاشم باهاش میخورم
یعنی اصلا عقده ی این همه صبر رو در wwe 13 خالی میکنم
بهتون قول میدم و مطمعن باشید که تا اواخر سال 2014 فقط wwe 13 رو بازی میکنم و بجز wwe 13 هیچ بازی دیگه ای رو نمیگیرم........... مگه اینکه تا اونموقع Quake: Arena رو بازسازی کنن تا wwe 13 رو ول کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or