WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
یعنی هیچکس تا حالا سوپراستار دانلود نکرده ، به ما یاد بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین فکر کنم باید 800 پوینت بدی تا بتونی لایو بازی کنی و تمام قسمتای لایوت باز بشه.من چون فعلن دارم از 7 روز مجانی لایوش استفاده میکنم به اون قسمت که اسمش WWE Community Creations هست ;)

اون قسمت اتیتو ارا رو رد کردم تو یوتیوب دیدم :دی
همونجری که دوستمون گفت باید کنار رینگ lean میکردم میزو.

راستی این کانال تو یوتیوب سوپراستارا رو خوب میسازه،میتونین بهش درخواستم بدین که چی بسازه :)
البته باید دانلود کنین به همون روش بالا که گفتم

WWE'13 Gameplay!! - YouTube

آخرین ویرایش:
یعنی فقط صبر کنید من این بازی رو بگیرم
اونقدر بازیش میکنم و اونقدر بازیش میکنم که اصلا کاملا میخورمش و حتی استخون هاشم باهاش میخورم
یعنی اصلا عقده ی این همه صبر رو در wwe 13 خالی میکنم
بهتون قول میدم و مطمعن باشید که تا اواخر سال 2014 فقط wwe 13 رو بازی میکنم و بجز wwe 13 هیچ بازی دیگه ای رو نمیگیرم........... مگه اینکه تا اونموقع Quake: Arena رو بازسازی کنن تا wwe 13 رو ول کنم

ای بابا داداش غمت نبینم، تا الان که همه بازی جویدن شما هنوز نگرفتی؟ محلتون مگه کجاست؟؟ مناطق محرومه ،خودت یک استینی بالا بزن .
من هر روز میام میبنم، هنوز که هنوز هی میگی نیست ،نیومده،طلسم شده ها.

اتیتود ارا،قسمت رستلمانیا، بازی استن کلد و مک ماهون تو استیل کیج اونجاش که مک ماهون از قفس میندازی رو میز
راس میگه، oh my god mr mcmohon is dead ،:)) خیلی جالب بود. کلا راس بهترین خط های صداش و ظبط کرده بود.
تو ps2 قدیم میشد صندلی به حالت نشسته بزاری. حتی تو 2008 که rob van dam ور میداشتی یک فن داشت صندلی میگذاشت میبرید.
اینجا نمیشه چند نسخه است!! نمیدونم چرا حذفش کردن. حال میده،همه چی باید حذف کنن.

آخرین ویرایش:
منصور قرار شد تا اتیتیود ارا رو تموم نکردی نظر ندی:|:دی
نگرفتم هنوز! باید برم امرور حضوری بگیرم،ولی بگیرم هم چیزی نمیگم تا کامل اتیتود ارا نرم.
yahoo_22.gif
:|:دی

آخرین ویرایش:
تو ps2 قدیم میشد صندلی به حالت نشسته بزاری. حتی تو 2008 که rob van dam ور میداشتی یک فن داشت صندلی میگذاشت میبرید.
اینجا نمیشه چند نسخه است!! نمیدونم چرا حذفش کردن. حال میده،همه چی باید حذف کنن.
کلن خیلی چیزا رو بیخودی حذف میکنن.مثلن متنوورهایی که میشد با طناب داد،مثلا گردن حریف رو میزاشتیم روطناب با پا فشار میدادیم.
یا تو I Quit اگه میذاشتن میکروفون دست بازیکن باشه تا داور خیلی بهتر بود.چیزای دیگم بود الآمیادم نیمیاد :دی

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که لایو بازی می کنن بگن بازی کنیم

من که زیاد با سرعتم جور در نمیاد.الآن 7 روز مجانیشو دارم بازی میکنم به زور.23 تا باخت دارم با 2برد با افختار :دی آخه هر دکمه ای که میزنم با یکی دو ثانیه تاخیر عکس العمل نشون میده.خلاصه گیمر تگم اینه خواستی اد کنی منو ببری حال کنی :دی :( :
shaaheen88

من که زیاد با سرعتم جور در نمیاد.الآن 7 روز مجانیشو دارم بازی میکنم به زور.23 تا باخت دارم با 2برد با افختار :دی آخه هر دکمه ای که میزنم با یکی دو ثانیه تاخیر عکس العمل نشون میده.خلاصه گیمر تگم این خواستی اد کنی منو ببری حال کنی :دی :( :
shaaheen88[/QUOTE]

فکر کنم ایرانی با ایرانی این مشکل هارو نداره

ای بابا داداش غمت نبینم، تا الان که همه بازی جویدن شما هنوز نگرفتی؟ محلتون مگه کجاست؟؟ مناطق محرومه ،خودت یک استینی بالا بزن .
من هر روز میام میبنم، هنوز که هنوز هی میگی نیست ،نیومده،طلسم شده ها.

نه رفیق در مناطق محروم نیستم و تازه شهر ما مثلا مرکز استان هستش ولی با این حال با اینکه الان دیگه همه ی شهر های دیگه wwe 13 رو اوردن شهر عقبمونده ی ما هنوز بازی رو نیاورده!
الان هم از بیکاری دارم SvR 2007 بازی میکنم :(
شیطونه میگم خودم رو جای نقش اول بازی Doom فرض کنم برم وسط شهر همه رو قتل عام کنم یک نفر رو هم زنده نذارم)x

من که زیاد با سرعتم جور در نمیاد.الآن 7 روز مجانیشو دارم بازی میکنم به زور.23 تا باخت دارم با 2برد با افختار :دی آخه هر دکمه ای که میزنم با یکی دو ثانیه تاخیر عکس العمل نشون میده.خلاصه گیمر تگم این خواستی اد کنی منو ببری حال کنی :دی :( :
shaaheen88

فکر کنم ایرانی با ایرانی این مشکل هارو نداره[/QUOTE]

به شرطی که باختم آبرومو نبری اینجا :دی

تو از روزی که بازی رو خریدی همینجوری داری نظر میدی:|:دی

اون اول تحت جو یک چیزی گفتم، ولی بعد که بازی گرفتم نتونستم سکوت کنم،خواستم جوی هم به تایبک بدم ولی الان 100 درصد کردم اتیتود ارا.
الانم برم برای ساخت کورت انگل، شاهین جف هاردی ساختی بزار استفاده کنیم.:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or