WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دمت گم lord adhinos نزدیک 60 سال بود اینقدر نخندیده بودم
دوستان من از نسخه pain به بعد همونی که تو ps2 عرضه شد و رو پوسترش عکس براک لسنر بود هر کدوم از این wwe ها رو بازی کردم از هیچکدومشون خوشم نیومد به نظر شما اینو بگیرم؟؟؟

دمت گم lord adhinos نزدیک 60 سال بود اینقدر نخندیده بودم
دوستان من از نسخه pain به بعد همونی که تو ps2 عرضه شد و رو پوسترش عکس براک لسنر بود هر کدوم از این wwe ها رو بازی کردم از هیچکدومشون خوشم نیومد به نظر شما اینو بگیرم؟؟؟

به نظر من که بگیر ! این نسخه ، بهترین نسخه تو این چند ساله ;)

عاغا من دارم میرم توپ خوته این بازی برا آنلاینش آنلاین پسی چیزی نمیخواد؟ بازی کردن توو لایوش مجانیه؟؟ بگیرم یا نگیرم؟

چرااا 800پوینت میخواد.البته یه تریال7 روزه داره که میتونی بازی کنی اگه خوشت اومد آنلاین پس میگری اگرم نه نمیگیری

Last edited by a moderator:
چرااا 800پوینت میخواد.البته یه تریال7 روزه داره که میتونی بازی کنی اگه خوشت اومد آنلاین پس میگری اگرم نه نمیگیری

---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

عالی بووود :)) پیکسلاش تو حلقم

شاهین من آنلاین پس فیفا رو دهنم سرویس شد پیدا کردم

تازه فیفا خیلی معروف بود اینو از کجا گیر بیارم؟

اقا لورد جالب بود. ولی داری تایبک به حاشیه میبری هی میگی نداشت نداشت همین. :|
شما هم که خوشت نیومده از هیچ کدوم از نسخه از بعد here comes the pain
به نظر من نگیر چون به نظرم وقتت تلف کردی. شما که 2007 2006 خوشت نیومده چه دلیلی داره از این خوشت بیاد؟
:|pain تنها نکته مثبتاش برا خیلیا یکی حضور گلدبرگ،یکی هم همین تو خیابون رفتن بود. همه میگن نه اون بهترینه.. ولی thq به خودش بیاد
نسل بعد بهتر از اونم میسازه هی سنگ pain به سینه نزنید ;)

اقا لورد جالب بود. ولی داری تایبک به حاشیه میبری هی میگی نداشت نداشت همین. :|
شما هم که خوشت نیومده از هیچ کدوم از نسخه از بعد here comes the pain
به نظر من نگیر چون به نظرم وقتت تلف کردی. شما که 2007 2006 خوشت نیومده چه دلیلی داره از این خوشت بیاد؟
:|pain تنها نکته مثبتاش برا خیلیا یکی حضور گلدبرگ،یکی هم همین تو خیابون رفتن بود. همه میگن نه اون بهترینه.. ولی thq به خودش بیاد
نسل بعد بهتر از اونم میسازه هی سنگ pain به سینه نزنید ;)

داداش لطفا شما اول خودت رو جای من قرار بده بعدش حرف بزن
مطمعن باش که اگه شما جای من بودید حتی نصف من هم نمیتونستید برای wwe 13 صبر کنید و تاپیک رو به خاک و خون میکشیدید
من الان یک هفته و نیمه که دارم براش انتظار میکشم و مطمعن باشید که اگه شما اینقدر براش انتظار میکشیدید از من هم بدتر رفتار میکردید

پ.ن: درباره ی Here Comes Pain من هم موافقم که اونقدرها هم فوق العاده نبود......... من خودم قدیما خیلی Here Comes Pain بازی میکردم ولی به نظرم دیگه اونقدرا هم که میگن عالی و فوق العاده نبود..... درسته که گلدبرگ درش بود و میشد به خیابون رفت ولی خب بجاش در اون بازی ایراد هایی هم وجود داشت مثلا استارها در رویال رامبل عین اب خورن بیرون انداخته میشدن و یا استارهایی که کمربند برده بودند همگی در اینترس هاشون کمربند رو به کمرشون میبستند و یکجور وارد میشدن..... و همچنین لجند های این بازی که افرادی مثلا جورج استیل بودند جزو مضخرف ترین لجند ها بودند..... حقیقتش همین SvR 2007 وقتی که تازه اومده بود برام خیلی جذاب تر از Here Comes Pain بود

پ.ن.2: یک نفر اون پست من رو گزارش کرد اخطار گرفتم!..... عجب ادم های چاپلوس خبرچینی وجود دارن ها !!!

پ.ن.2: یک نفر اون پست من رو گزارش کرد اخطار گرفتم!..... عجب ادم های چاپلوس خبرچینی وجود دارن ها !!!
بیخیال،ما قبولت داریم.اون پستت،شجاعت و جسور بودنت رو میرسونه.کار هر کسی نیستا:d
....
امروز باز داشتم از شبکه ی جهانی IFM (به گزارشگریه هایبرته عزیز)،کشتی کج نگاه میکردم.مسابقه گروه hell no .دیدم حیلی از حرکتاشون خراب شده بود.هر دو گروه.حرکتاشون گاهی وقت ها خراب میشد و لی به زور ادامه میدادن تا ضایع نشن.اینا دیگه حتی نمی تونن خوب فیلم بازی کنن و نقششون رو ایفا کنن.خواستم توصیه کنم که WWE رو نگاه نکنین و فقط بجاش WWE13 بازی کنین که ارزشش 100 برابر بیشتر از واقعیش هست.به خدا
....
راجع به شبکه IFM هم تو اسپویلر میگم چون ربطی با تاپیک نداره.
واقعا دمشون گرم.این شبکه رو باید طلا گرفت.کیفیت که اینه.تبلیغات کوتاه و مفید(حهت سلامتی همه).
هایبرت هم که دیگه سنگ تموم گزاشته.اون پایه انگلیسی قوی داره و اگه صحبت ها رو ترجمه نکنه،ما هیچ چی نمی فهمیم.مثلا طرف مشت میزنه،هایبرت هم میگه "ضربه مشت محکم(واسه اینکه ما از شدت ضربه با خبر بشیم که اروم بود یا شدید).صدای زیبایی هم داره که مسابقه رو 100% زیبا تر میکنه.زن ها رو هم ستنسور میکنن که باز دمشون گرم که به فکر ما هستن تا سعادتمند بشیم.
واقعا فعالیت های این شبکه قابل ستایش هست.این اواخر هم که یه یه مسابقه قراره پخش کنن به نام فکر کنم پیپ هاوس.که یک مسابقه ی جالب و دیدنی هست و از همه مهمتر اینه که پر از افکت های تصویر هم هست.اخه ما دیگه چی می خوایم از این بهتر.تازه با گزارشگری جان اندرسون و جیم نلسون و جان هارتنر.که قراره در 4 فصل (بله درست شنیدین در 4 فصل )پخش بشه.
تازه نظرسنجی هایی هم که این شبکه میزاره،مستقیما روی WWE UNIVERS هم تاثیر داره.
تازه برنامه ی wresting show هم که از این شبکه پخش میشه زیر نظر خود فدراسیون هست و به بررسی event ها و حواشی به صورت موشکافانه میپردازه.و همینط.ر اعلام میکنن که چه کشتیگیرانی در دوران اوج قرار دارن و چه کسانی از دوران اوج فاصله گرفتن.تماس تلفنی راه دور با کارشناس WWE هم که دارن.اینا همه کلی هزینه صرفش شده.
راستی دیدین که وقتی طرف زور حریفش رو کاور میکنه و موفق نمیشه ، هایرت میگه :"خیلی زود رفت واسه کاور.اون دیگه خودش باید بدونه که حریفش با یه DROP KICK تسلیم نمیشه.من تعجب میکنم از کارش"
این نشون دهنده ی دید کارشناسانه ی هایبرت هست.

WE LOVE YOU IFM (ma*.fu*)TV

آخرین ویرایش:
اقا این چندتا کار رو درست نمیدونم باید چیکار کنم! :دی
slam helmsley through the barricade
slam helmsley through normal table
اینم ماله مسابقه ی دیگس :
while bulldog is distracting the ref , lrish whip bret out of the ring towars the announcer table

اقا این چندتا کار رو درست نمیدونم باید چیکار کنم! :دی
slam helmsley through the barricade
slam helmsley through normal table
اینم ماله مسابقه ی دیگس :
while bulldog is distracting the ref , lrish whip bret out of the ring towars the announcer table
TRIPLE H رو روی یکی از گوشه های دیواره ی تماشاگران خورد و خاکشیر کن.با فینیشر omg
حالا یک میز معمولی از زیر رینگ در بیار و میز رو توسط TRIPLE H بشکون.
وقتی بولداگ داره حواس داور رو پرت میکنه،با حرکت ایریش ویپ B برت هارت رو از رینگ خارج کن و بنداز به سمت میز گزارشگرها

امروز باز داشتم از شبکه ی جهانی IFM (به گزارشگریه هایبرته عزیز)،کشتی کج نگاه میکردم.مسابقه گروه hell no .دیدم حیلی از حرکتاشون خراب شده بود.هر دو گروه.حرکتاشون گاهی وقت ها خراب میشد و لی به زور ادامه میدادن تا ضایع نشن.اینا دیگه حتی نمی تونن خوب فیلم بازی کنن و نقششون رو ایفا کنن.خواستم توصیه کنم که WWE رو نگاه نکنین و فقط بجاش WWE13 بازی کنین که ارزشش 100 برابر بیشتر از واقعیش هست.به خدا

واقعا حیف کین و دنیل براین که اینجوری دارن سر یک کمربند بی ارزش تلف میشند

براین استعداد بالایی داره
کین هم که خودم خیلی دوستش دارم استار 1# من هست همیشه

ازونطرف بیگشو بدون چلنجر مونده با کمربند WHC
باید یکی از این دوتا با بیگشو مبارزه میکردن تو Survivor Series پنج روز دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or