دمت گم lord adhinos نزدیک 60 سال بود اینقدر نخندیده بودم
دوستان من از نسخه pain به بعد همونی که تو ps2 عرضه شد و رو پوسترش عکس براک لسنر بود هر کدوم از این wwe ها رو بازی کردم از هیچکدومشون خوشم نیومد به نظر شما اینو بگیرم؟؟؟

عاغا من دارم میرم توپ خوته این بازی برا آنلاینش آنلاین پسی چیزی نمیخواد؟ بازی کردن توو لایوش مجانیه؟؟ بگیرم یا نگیرم؟
چرااا 800پوینت میخواد.البته یه تریال7 روزه داره که میتونی بازی کنی اگه خوشت اومد آنلاین پس میگری اگرم نه نمیگیری
---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------
عالی بووودپیکسلاش تو حلقم
نمیخواد گیربیاری که.800 پوینت داشته باشی وقتی وارد بازی میشی میری قسمت لایو میتونی بگیریش از همونجاشاهین من آنلاین پس فیفا رو دهنم سرویس شد پیدا کردم
تازه فیفا خیلی معروف بود اینو از کجا گیر بیارم؟

pain تنها نکته مثبتاش برا خیلیا یکی حضور گلدبرگ،یکی هم همین تو خیابون رفتن بود. همه میگن نه اون بهترینه.. ولی thq به خودش بیاد
اقا لورد جالب بود. ولی داری تایبک به حاشیه میبری هی میگی نداشت نداشت همین.
شما هم که خوشت نیومده از هیچ کدوم از نسخه از بعد here comes the pain
به نظر من نگیر چون به نظرم وقتت تلف کردی. شما که 2007 2006 خوشت نیومده چه دلیلی داره از این خوشت بیاد؟
pain تنها نکته مثبتاش برا خیلیا یکی حضور گلدبرگ،یکی هم همین تو خیابون رفتن بود. همه میگن نه اون بهترینه.. ولی thq به خودش بیاد
نسل بعد بهتر از اونم میسازه هی سنگ pain به سینه نزنید![]()
بیخیال،ما قبولت داریم.اون پستت،شجاعت و جسور بودنت رو میرسونه.کار هر کسی نیستا:dپ.ن.2: یک نفر اون پست من رو گزارش کرد اخطار گرفتم!..... عجب ادم های چاپلوس خبرچینی وجود دارن ها !!!
فکر کنم ایرانی با ایرانی این مشکل هارو نداره
TRIPLE H رو روی یکی از گوشه های دیواره ی تماشاگران خورد و خاکشیر کن.با فینیشر omgاقا این چندتا کار رو درست نمیدونم باید چیکار کنم!
slam helmsley through the barricade
slam helmsley through normal table
اینم ماله مسابقه ی دیگس :
while bulldog is distracting the ref , lrish whip bret out of the ring towars the announcer table
امروز باز داشتم از شبکه ی جهانی IFM (به گزارشگریه هایبرته عزیز)،کشتی کج نگاه میکردم.مسابقه گروه hell no .دیدم حیلی از حرکتاشون خراب شده بود.هر دو گروه.حرکتاشون گاهی وقت ها خراب میشد و لی به زور ادامه میدادن تا ضایع نشن.اینا دیگه حتی نمی تونن خوب فیلم بازی کنن و نقششون رو ایفا کنن.خواستم توصیه کنم که WWE رو نگاه نکنین و فقط بجاش WWE13 بازی کنین که ارزشش 100 برابر بیشتر از واقعیش هست.به خدا
باید بری روی Top Rope و X بزنی!سلام
چجوری میشه با کین diving closeline زد از روی top rope ؟
در واقع با چه دکمه ای؟؟