erfan.and.wwf
کاربر سایت
سلاااااااااااااااااااااااااااام>:dدانیال فن wwf و halo4 یعنیییییییی متخصص...همهههه![]()

چقدر با من بازی دراوردهخبر بسیار بدی بود.خوب چرا نرفتی پس بدی؟در کل من فکر میکنم یه نفر تو رو نفرین کرده :dیا شایدم چشم زدن تو رو.راستی اون WWE 13 که گرفته بودم به لطف خداوند متعال دیسک اش خراب بود و دائم ارور کوفت و ذهرمار میداد اخرش هم دیسکشو از وسط 2 نصف کردم و 8 هزار تومان ضرر کردم
عجب گیری کردیم ها از دست این WWE 13
حالا انگار خیلی بازی عتیقه ای هستش
اون مورتال کمبت 9 به اون قشنگی و شاهکاری رو تا اراده کردم بخرم 3-2 روز بعد بهش رسیدم
ولی ببینید این WWE 13 با این گرافیک نجومی اش که حتی از بازی های Ps 2 هم کمترهچقدر با من بازی دراورده
ببین ، بازی تو رو ول کرد.ولی تو ولش نکن.تا اخرین لحظه بجنگ.بالاخره باید شکستش بدی.جدی میگم.فردی مرکوری (امضام) هم میگه:ما همه قهرمانان این جهانیم و ما همه تا اخرین لحظه میجنگیم.:thumbup:به نظر خودم که مورد خشم خداوند واقع شدم
برای رهایی از این خشم باید یک گاوی, گوسفندی, کوسه ای, دایناسوری چیزی قربانی کنم
راستی اون WWE 13 که گرفته بودم به لطف خداوند متعال دیسک اش خراب بود و دائم ارور کوفت و ذهرمار میداد اخرش هم دیسکشو از وسط 2 نصف کردم و 8 هزار تومان ضرر کردم
اون مورتال کمبت 9 به اون قشنگی و شاهکاری رو تا اراده کردم بخرم 3-2 روز بعد بهش رسیدم
ولی ببینید این WWE 13 با این گرافیک نجومی اش که حتی از بازی های Ps 2 هم کمترهچقدر با من بازی دراورده
جوووونم.واقعنم تا آخرین لحظه جنگیدفردی مرکوری (امضام) هم میگه:ما همه قهرمانان این جهانیم و ما همه تا اخرین لحظه میجنگیم.:thumbup:
البته پستم ربطی به تاپیک نداشت ولی دلم نیومد اسم فردی مرکوری بیاد و چیزی نگم.من آخر نفهمیدم شما فن این بازی هستی و میخوای به قول خودت تا 2014 بازیش کنی یا...؟!راستی اون WWE 13 که گرفته بودم به لطف خداوند متعال دیسک اش خراب بود و دائم ارور کوفت و ذهرمار میداد اخرش هم دیسکشو از وسط 2 نصف کردم و 8 هزار تومان ضرر کردم

ببین،bradshow یه فینیشر داره به نام clothesline from hell که باید سمت طرف بدوی و بعد یه مشت محکم میزنه (منظورم Y رو میزنی تا فینیشر بزنه)منظورش اینه که باید running finisher بزنیدوستان تو مسابقه Acolytes vs. Kane and X-Pac که برای باز شدن Bradshaw, Farooq باید انجام بدیم ، اینو میگه Perform the Clothesline from Hell on X-Pac باید چی کار کنیم ؟
من رفم اینو پریروز گرفتم!!!!!!فقط 4.500تومن انداختم توآب واقعا مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد گرافیکش که درست اندازه ی کشتی کج WWE12 Wii بود هر کسی نخریده بهش پیشنهاد میکنم نگیره چون واقعا مزخرفه اگر هم حتما میخواین به نظرم برین WWe12 رو بگیرین که هزاربار بهتره

3 نفر مثل شما داشتیم،باید در تاپیک رو گل میگرفتیم:dمن رفم اینو پریروز گرفتم!!!!!!فقط 4.500تومن انداختم توآب واقعا مزخرف بود و ...