WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
خب من هم بلاخره و بعد از یک هفته و نیم انتظار بلاخره wwe 13 رو گرفتم <:-p<:-p<:-p<:-p<:-p
و بهتون ضمانت میدم که تا اواسط سال 2014 فقط wwe 13 رو بازی خواهم کرد و کاملا خواهم خوردش.......... البته شاید در اون بین یکمی هم Doom بازی کنم

دانیال فن wwf و halo4 یعنیییییییی متخصص...همهههه^:)^:)
سلاااااااااااااااااااااااااااام>:d
واقعا خوشحال و هیجان زده شدم که اینجا میبینمت.
بچه ها ،عرفان هم متخصص مرتال کمبت و بازی های rpg هست.و البته با سرعت نور هم بازی ها رو دانلود میکنه.:d
عرفان،اینا هم اعضای تاپیک WWE13 هستند که با معرفت ترین و باحال ترین ادمای این سایت اند.

آخرین ویرایش:
راستی اون WWE 13 که گرفته بودم به لطف خداوند متعال دیسک اش خراب بود و دائم ارور کوفت و ذهرمار میداد اخرش هم دیسکشو از وسط 2 نصف کردم و 8 هزار تومان ضرر کردم :|
عجب گیری کردیم ها از دست این WWE 13 =))
حالا انگار خیلی بازی عتیقه ای هستش :-&
اون مورتال کمبت 9 به اون قشنگی و شاهکاری رو تا اراده کردم بخرم 3-2 روز بعد بهش رسیدم :x
ولی ببینید این WWE 13 با این گرافیک نجومی اش که حتی از بازی های Ps 2 هم کمتره :)) چقدر با من بازی دراورده

راستی اون WWE 13 که گرفته بودم به لطف خداوند متعال دیسک اش خراب بود و دائم ارور کوفت و ذهرمار میداد اخرش هم دیسکشو از وسط 2 نصف کردم و 8 هزار تومان ضرر کردم :|
اون مورتال کمبت 9 به اون قشنگی و شاهکاری رو تا اراده کردم بخرم 3-2 روز بعد بهش رسیدم :x
ولی ببینید این WWE 13 با این گرافیک نجومی اش که حتی از بازی های Ps 2 هم کمتره :)) چقدر با من بازی دراورده
خبر بسیار بدی بود.خوب چرا نرفتی پس بدی؟در کل من فکر میکنم یه نفر تو رو نفرین کرده :dیا شایدم چشم زدن تو رو.
به نظر خودم که مورد خشم خداوند واقع شدم
برای رهایی از این خشم باید یک گاوی, گوسفندی, کوسه ای, دایناسوری چیزی قربانی کنم
ببین ، بازی تو رو ول کرد.ولی تو ولش نکن.تا اخرین لحظه بجنگ.بالاخره باید شکستش بدی.جدی میگم.فردی مرکوری (امضام) هم میگه:ما همه قهرمانان این جهانیم و ما همه تا اخرین لحظه میجنگیم.:thumbup:

آخرین ویرایش:

ببین نکنه اشکال از لنز دستگاهته،چون سر Tekken هم همین مشکلو داشتی.
البته بستگی داره از کجا هم میخری.مثلا جام جام من ازش 7 تا بازی در کل گرفتم قبلن یکدومشون نبود که موقع بازی و نصب ارور نده.تازه به اسم برنرمکس و کوفت و تست شده میفروخت.
ببین بهترین جا همونیه که تو پی ام گفتم قبلن بهت.هم از نظر قیمت هم کیفیت،تنها مشکلش جدیدن اینه که کاوراش خیلی چرت شدن.

---------- نوشته در 12:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

فردی مرکوری (امضام) هم میگه:ما همه قهرمانان این جهانیم و ما همه تا اخرین لحظه میجنگیم.:thumbup:
جوووونم.واقعنم تا آخرین لحظه جنگید :x البته پستم ربطی به تاپیک نداشت ولی دلم نیومد اسم فردی مرکوری بیاد و چیزی نگم.

من آخر نفهمیدم شما فن این بازی هستی و می‌خوای به قول خودت تا 2014 بازیش کنی یا...؟!:|:دی

دوستان تو مسابقه Acolytes vs. Kane and X-Pac که برای باز شدن Bradshaw, Farooq باید انجام بدیم ، اینو میگه Perform the Clothesline from Hell on X-Pac باید چی کار کنیم ؟

دوستان تو مسابقه Acolytes vs. Kane and X-Pac که برای باز شدن Bradshaw, Farooq باید انجام بدیم ، اینو میگه Perform the Clothesline from Hell on X-Pac باید چی کار کنیم ؟
ببین،bradshow یه فینیشر داره به نام clothesline from hell که باید سمت طرف بدوی و بعد یه مشت محکم میزنه (منظورم Y رو میزنی تا فینیشر بزنه)منظورش اینه که باید running finisher بزنی

من رفم اینو پریروز گرفتم!!!!!!فقط 4.500تومن انداختم توآب واقعا مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد گرافیکش که درست اندازه ی کشتی کج WWE12 Wii بود هر کسی نخریده بهش پیشنهاد میکنم نگیره چون واقعا مزخرفه اگر هم حتما میخواین به نظرم برین WWe12 رو بگیرین که هزاربار بهتره

من رفم اینو پریروز گرفتم!!!!!!فقط 4.500تومن انداختم توآب واقعا مزخرف بود و اصلا خوشم نیومد گرافیکش که درست اندازه ی کشتی کج WWE12 Wii بود هر کسی نخریده بهش پیشنهاد میکنم نگیره چون واقعا مزخرفه اگر هم حتما میخواین به نظرم برین WWe12 رو بگیرین که هزاربار بهتره

اگه فن کشتی کچ نباشی یا باهاش خاطره نداشته باشی ارتباط برقرار کردن باهاش واقعن سخته :|

من رفم اینو پریروز گرفتم!!!!!!فقط 4.500تومن انداختم توآب واقعا مزخرف بود و ...
3 نفر مثل شما داشتیم،باید در تاپیک رو گل میگرفتیم:d
طرفتارهای WWE13 میدونن که چقدر این بازی خوبه.واسه کسایی هم که هنوز بازی رو نگرفتن هم بگم که بازی فوق العادست.به حرف های سروش جان گوش نکنید.شوخی میکنن ایشون:d
سروش جان به تاپیک WWE13 خوش اومدی:>
......
بچه ها کجایین؟تاپیک سوت و کوره.منصور ، امیرحسین کجایین؟زنده هستین؟:d

خوب من بازی رو گرفتم و خیلی هم خوشم اومد.
گرافیکش به نظر من خیلی بهتر شده نمیدونم چرا به چشم بعضی ها نمیاد.:|
ATTITUDE ERA عالیه خوبیش این هست که افراد زود پین نمیشن بازی ها طولانی تر میشه.
من سال پیش از RKO که تو 12 اجرا میشد خیلی گله داشتم اصلا سرعت لازم رو نداشت که درستش کردن تو 13.:d
اما یک سوال تو ATTITUDE ERA شاون مایکلز شلوارهای مختلف میپوشه مثل مشکی-سفید-صورتیو.....تو قسمت معمولی نمیتونیم شلوارهای مختلفشو انتخاب کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or