Lord Adhinos
کاربر سایت
مگه توی شهر شما هنوز نیاوردن؟![]()
پ ن پ اوردن ولی من بیخودی عصبانی هستم
داداش برو خدا شفات بده
مگه توی شهر شما هنوز نیاوردن؟![]()
لورد،صبر داشته باش.مطمعن باش که ارزشش رو دارهپ ن پ اوردن ولی من بیخودی عصبانی هستم
داداش برو خدا شفات بده
بالاخره که میگیری.
:dایشالا زودتر میگیری.فقط یه چیزی رو بگم.که بعدا ضد حال نخوری.تو الان با تعریف هایی که ما کردیم ، خیلی هیجان داری.این رو بگم که وقتی بازی رو بگیری و اولین مسابقه رو شروع کنی،در همون چند ثانیه اول هیچ تفاوتی با WWE12 حس نمی کنی.ولی بعد از کمی بازی کردن،تفاوت ها رو میبینی.و میبینی که بازی چقدر پیشرفت کرده.اینو گفتم که بعد از این همه انتظار یهو شوکه نشی.بمونی رو دستمون:dاخه چقدر صبر کنم دیگه به خدا صبرم تموم شد
روانی شدم دیگه
صبر ایوب یا صبر امام کاظم که ندارم
خسته شدم دیگه از این همه صبر
هر کی میشناختم wwe 13 رو گرفته فقط من موندم

من راهنما ندارم.یکی دیگه از اعضا بود.اشتباه گرفتی:dراستی دانیال جان اون راهنما قدم به قدم رو واسه من هم بفرست![]()
برای این اچیومنت باید یک logo تو بخش creation بسازی بعد اون لوگو روی رینگی که خودت ساختی قرار بدی.چقدر راحت اچیو میدهمن هنوز Attitude Era رو تموم نکردم (مرحله پنجم بخش Rock ـم
) 600 تا گرفتم
حالا خدا داند با تموم کردن AE چقدر دیگه بهش اضافه میشه و تازه یه اچیو 45 تایی هم هست که دوباره ربط به AE داره
(باید با یک نفر کمربند های WWE، WCW و ECW رو ببری که WCW تو بخش AE باز میشه) تو یه اچیو هم مشکل دارم لطفا کمک کنید
گفته: Use Your Paint Tool To Create And Add An Original Logo To An Original Creation
کسی نبود جواب بدهتوی یکی از مرحلها این میگه چیکار باید کرد
lure making to the stage after he has moderate damage