WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
امیدوارم این بازی هم مثل SvR 2011 نشه که اولش همه اومدن شب تا صبح تعریف و تمجید کردن و گفتن چقدر عالی شده و فلان و بهمان ولی مدتی بعد همه هرچی از دهنشون دراومد به بازی گفتن و SvR 2011 رو کاملا ترول کردن
البته کسی هم تقصیری نداره خب چون در عرض چند روز که ادم باگ های یک بازی رو نمیبینه
حالا یک ماه که در بازی جلو برید اونموقع باگ ها و ضعف هاشو هم میبینید
مثلا خود من با اینکه هنوز بازیش نکردم ولی متوجه شدم که گرافیک WWE 13 حتی از SvR 2006 هم پایین تره

شاهین درست میگی ، من یادمه از svr 2006 هم در ساخت شان مایکل مشکل داشتن همیشه،فیسش خوب در نمیومد، نمیدونم چرا!! معضلی واسشون.
تو 2008 2009 هم باتیستا رو خوب در نمیوردن ولی 2010 فیسش خوب ساختن

دو تا نکته تو بازی نظرم جلب کرد؛ 1- وجود steel cage های ابی و مشکی و همچنین نردبان های زرد در اتیتود ارا.>:d<
در option بخشی به نام balancing وجود داره مثل فیفا میتونید درصد های ریورس ها رو خودتون تنظیم کنید و کم و زیاد کنید ؛ زیاد کنید بازی خیلی سخت میشه دمیج هم برای اثر ضربات هست
سه بخش داره
general, ai reversals ,damage
یک دست بازی کردم, اول بازی که بالا امد ,منوی بازی خیلی جمع و جور و ساده بود:) و رفتم بخش سینگل و تک به تک گذاشتم/:) از نظر گرافیکی تغییر خاصی احساس نکردم، شاید توی ضربات سنگین وزن ها و.. اثراتش بیشتر باشه اما قبل شروع بازی اینو جا انداختم که match creator یکذره بر بار تر شده.b-)
چیزی که تو بازی دیدم یکی این که داور بسیار حرکاتش عالی طراحی شده نحوه شمرن و به زمین زدن دستش و راه رفتنش کلا انیمیشن های خوبی اضافه شده برای داور.
صدای تماشاگر ها هم جالب بود میکس یا مخلوطی ازدو نوع صدا اول صدای 2-3 نفر از بین میومد بعد صدای کلی که هوووووو یا تشویق میکردن منو نامردا هوو میکردن ،ولی بعد از بازی که بردم خیلی حس خوبی بهم دست داد صدای تشویق تماشاگرا یجوری انگار تو محیطم و شادی بعد از برد هم دیگه تکراری نیست
مثلا؛ راک (اتیتود ارا) از رینگ خارج شد رفت بلای ترنباکل یک شادی کرد بعد رفت طرف رمب و یک نگاه به عقب انداختb-)
،هنوز شعار ها رو نشنیدم باید برایان وردارم یا سینا ببینم چی میگن دیدم راستر ها خالی ان رفتم سراغ اتیتود ارا.b-)و بعد از زدن فینیشر هم دو بار replay نشون میده. و اون ها هم بهینه تر و بهتر شدن زدن فینیشر ها و این که رو لجند گذاشتم و ریورس زیاد کردم اما حریف ریورس زیاد میکنه ما هم راحت میتونیم ریورس کنیم ،اصلا راحت تر شده فقط به موقع باید دکمه lt زد. بعد 3 تا فینیشر چجوری میشه جمع کرد؟ میشه فینیشر اول ذخیره کرد؟ یا singutre هم نباید زد؟ برای 3 تا؟ یک راهنمایی بکنید بچه ها.:-/

آخرین ویرایش:
یه توضیحی راجع به Attitude era
بسیاز لذت بخش و جذابه و اثلا خسته کننده نیست.بابت هر مسابقه شما هدایایی رو دریافت میکنین.البته خودش اعلام میکنه که برای دریافتشون باید چه کارهایی انجام بدید.مواظب باشین چیزی رو جا نزارین.البته بعضی از ماموریت ها واقعا سخت و چالش برانگیزه.
ظاهرا حوادث همونطور پیش میرن که در اون زمان قدیم هم پیش میرفتند.حتی من فکر میکنم گاهی وقت ها از صدای گزارشگرهای همان دوران هم استفاده میشه.چون گاهی وقت ها کیفیت صداشون ماله همون دورانه.
هر چی که بیشتر بازی رو میرین،فیلم ازاد میکنه و عکس.یکم اگه تو منو بمونین،صدا ها و مکالمات همون دوران رو میشنوید که مو بر تن ادم سیخ میکنه.
در کل این بخش خیلی عالی هست.
......
راجع به باگ هم بگم که من زیاد باگی ندیدم.فقط یه بار بازی فریز شد و مجبور شدم خاموشش کنم.
هم چنان سر حرفم هستم.این بازی فوق العادست.
.....
راجع به گرافیک
فیزیک که حرفی درش نیست.
طراحی چهره ها هم گاهی خیلی عالیه و گاهی به اون خوبی نیست.(شاید کمبود زمان باعث بوده)
اما گزافیک محیط به لطف نورپردازی زیباش،خیلی بهتر شده.
کلا از لحاظ بصری از سری های قبل بهتره.بی انصاف نباشین.:)
......
برین حالشو ببرین

ولی جو بد نمیخوام بدم، همچین خوشبین نیستم به نمرات بازی و اصلا هم برام مهم نیست نمرات سایت ها ولی از این میترسم به قول lord ryan فردا مثلا gamespot 7 بده
بچه ها بیان بگن نه اونجاش من اصلا خوشم نیومد, کلی باگ داشت و ...خوبی امسال اینه بدون این که نمره ای اومده باشه حتی اون نمره کذایی ign داریم بازی میکنیم و دیدمون به بازی همون دید خودمونه نه سایت ها:)

خب دیگه نتونستم بیشتر از این برای wwe 13 صبر کنم و از یک سایت برنر مکسش رو سفارش دادم ( اخه مغازه داره میگفت تا اخر هفته برامون میرسه...... و تازه Trancut هم بود :-& )
بعدش خوبی نسخه ی برنر مکس اینه که باهاش میتونم استارهای ساختگی بقیه رو هم دانلود کنم
البته ناگفته نماند که برای همین یک بازی باید به اون سایته 17 هزار بدم :-s

خب دیگه نتونستم بیشتر از این برای wwe 13 صبر کنم و از یک سایت برنر مکسش رو سفارش دادم ( اخه مغازه داره میگفت تا اخر هفته برامون میرسه...... و تازه Trancut هم بود :-& )
بعدش خوبی نسخه ی برنر مکس اینه که باهاش میتونم استارهای ساختگی بقیه رو هم دانلود کنم
البته ناگفته نماند که برای همین یک بازی باید به اون سایته 17 هزار بدم :-s
17 هزار؟؟:-oسر گردنه هست مگه؟؟
فقط 10 هزار میدادی به من خودم سیر تا پیاز بازی رو واست تعریف میکردم خوب:dسایت ها معمولا قیمتشون 8 تومانه.اشکال نداره.فکر کن بازی رو اریجینال خریدی.حالا امیدوارم انتظاراتت رو بر اوورده کنه.
.....
ettitude era خیلی کوتاهه.3 ساعت بازی کردم 3تا قسمتش رو تموم کردم:(RTW از این طولانی تر بود.
راستش من بر خلاف منصور و خیلی های دیگه،گشتیکج رو در زمان های قدیم دنبال نمی کردم.راستش امکاناتش رو نداشتم.واسه همین خیلی واسم تازگی داره attitude era
اولین cd کشتی کجی که خریده بودم ، مسابقه maven vs christian , spike dedley vs christian , batista vs scott steiner بود.
دومیش هم یارو بهم انداخت.گفت کشتی زنان هست ولی مستندی از SABLE (کشتی گیر زن) بود.یادش بخیر.چه دورانی بود.
بعدش دیگه همش پلاس بودیم تو کلوپ ها.ps1 بازی میکردیم.

اتیتود ارا خیلی قشنگه دمشون گرم تا اینجای کار خبری از اون QTE بی جا و اعصاب خرد کن RTW نبوده اصلا. و بر خلاف تصورم که فکر میکرم شبیه بخش داستانی LEGENDS OF WRESTLEMANIA است، اینطور نیست اصلا, تو اونجا شما مجبور بودید، طبق اون چیز که تو واقعیت افتاده و فیلم قبل بازی نشون میده طبق یک QTE یش برید ولی اینجا فقط هدف دارید، هدف های هر بازی رو کامل کنید و این به این معنی نیست که حتما صحنه های بازی رو بازسازی کنید طبق کار PAUL HEYMAN این کار بیشتر برای کسایی کردن که اشنایی با اون گذشته ندارن. خوشم اومد نور بردازی هم واقعا بهبود داشته و خوب شده بافت ها ولی بیشتر از همه این صدای تماشگرا خیلی رو من اثر گذاشته وقتی تشویق میکنن خیلی حالت جالبی میشه انگار استادیومه!! و کار تیم UFC تحسین برانگیزه.
تو بازی اول با منکایند 3 تا swit chain music زدم
yahoo_13.gif
، تا بلاخره تا 3 بین کرد خیلی قشنگ شده بود بازی.
yahoo_4.gif

special refree هم مکانیزم ساده ای داره، یک خط زیر شما وجود داره در وسط بعد با a میتونید اخطار بدید با جهت ها هم که فیگور میگیرید حرکت های مختف میکنه
yahoo_4.gif
در حالت داور بعد خط شروع به بر شدن میکنه میتونید فینیشر بزنید یا زنگ به صدا در بیارید قبل از این که سامبیشن تموم شه یا thq کنید.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
من نمیتونم دست از سر اتیتود ارای لامصب بردارم.هر موقع میرم تو بازی هی میگم برم چیزای دیگرم امتحان کنم ولی این گزینه میکشه منو.
تا اینجا که منم از بازی راضیم،کلن کشتی کچ یکی از اولین تفریحات زندگی منه.وقتی یکی دو سه سالم بود بابام منو به زور مینشوند جلوی کشتی کچ (اون موقع فیلم وی اچ اساش میومد ایران) میگفت باید نگاه کنی،منم مثل چی میترسیدم البته اون موقع مثلا سال 90-91 بود و خدایی بازیا خیلی طبیعی تر و ترسناک تر بودن.واسه همین کشتی کچ هرچقدرم بد باشه بازیش نمیتونم از خیرش بگذرم که خدا رو شکر امسال خیلی بهتر شده.
راستی یه قسمت هست Vinceتو اتیتود ارا تایسونو میاره کل استون کلدو بخوابونه فکر کردم تایسونم الآن به لیست راسترام اضافه میشه ولی خورد تو ذوقم :(
بچه ها بازی برای آنلاین بازی کردن پوینت میخواد دیگه؟چند پوینته؟1600 که fan axxess ه،علاوه بر اونم باید پوینت داد واسه لایو؟

منم الان بازی رو سفارش دادم فردا میرسه دستم :d
دوستان شما پوینت از کجا میخرید ؟ اگه میشه آدرس سایتشو بدین ، راستی قیمتا چجوریاست ؟

منم الان بازی رو سفارش دادم فردا میرسه دستم :d
دوستان شما پوینت از کجا میخرید ؟ اگه میشه آدرس سایتشو بدین ، راستی قیمتا چجوریاست ؟

قیمتا که کلّن خیلی عالین همونجور که اطلاع داری :دی
اینجا باز یخورده قیمتاش منطقی تره،اگه دوستا جای بهتری سراغ دارن بگن:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or