شاهین درست میگی ، من یادمه از svr 2006 هم در ساخت شان مایکل مشکل داشتن همیشه،فیسش خوب در نمیومد، نمیدونم چرا!! معضلی واسشون.
تو 2008 2009 هم باتیستا رو خوب در نمیوردن ولی 2010 فیسش خوب ساختن
دو تا نکته تو بازی نظرم جلب کرد؛ 1- وجود steel cage های ابی و مشکی و همچنین نردبان های زرد در اتیتود ارا.>:d<
در option بخشی به نام balancing وجود داره مثل فیفا میتونید درصد های ریورس ها رو خودتون تنظیم کنید و کم و زیاد کنید ؛ زیاد کنید بازی خیلی سخت میشه دمیج هم برای اثر ضربات هست
سه بخش داره
general, ai reversals ,damage
یک دست بازی کردم, اول بازی که بالا امد ,منوی بازی خیلی جمع و جور و ساده بود

و رفتم بخش سینگل و تک به تک گذاشتم

از نظر گرافیکی تغییر خاصی احساس نکردم، شاید توی ضربات سنگین وزن ها و.. اثراتش بیشتر باشه اما قبل شروع بازی اینو جا انداختم که match creator یکذره بر بار تر شده.b-)
چیزی که تو بازی دیدم یکی این که داور بسیار حرکاتش عالی طراحی شده نحوه شمرن و به زمین زدن دستش و راه رفتنش کلا انیمیشن های خوبی اضافه شده برای داور.
صدای تماشاگر ها هم جالب بود میکس یا مخلوطی ازدو نوع صدا اول صدای 2-3 نفر از بین میومد بعد صدای کلی که هوووووو یا تشویق میکردن منو نامردا هوو میکردن ،ولی بعد از بازی که بردم خیلی حس خوبی بهم دست داد صدای تشویق تماشاگرا یجوری انگار تو محیطم و شادی بعد از برد هم دیگه تکراری نیست
مثلا؛ راک (اتیتود ارا) از رینگ خارج شد رفت بلای ترنباکل یک شادی کرد بعد رفت طرف رمب و یک نگاه به عقب انداختb-)
،هنوز شعار ها رو نشنیدم باید برایان وردارم یا سینا ببینم چی میگن دیدم راستر ها خالی ان رفتم سراغ اتیتود ارا.b-)و بعد از زدن فینیشر هم دو بار replay نشون میده. و اون ها هم بهینه تر و بهتر شدن زدن فینیشر ها و این که رو لجند گذاشتم و ریورس زیاد کردم اما حریف ریورس زیاد میکنه ما هم راحت میتونیم ریورس کنیم ،اصلا راحت تر شده فقط به موقع باید دکمه lt زد. بعد 3 تا فینیشر چجوری میشه جمع کرد؟ میشه فینیشر اول ذخیره کرد؟ یا singutre هم نباید زد؟ برای 3 تا؟ یک راهنمایی بکنید بچه ها.