WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
یک نکته ای از الان بگم واسه wwe 14 حواستون باشه l-), حدودا 1 ماه قبل از معرفی بازی نظر سنجی گذاشته میشه، برای این که شما دوست دارید کدام نوع بازی به شماره 14 برگرده,>:d< مثل؛ ambulance match ؛ lumberjack , streecher , casket match , bruid alive حتما به فیس برید و رای بدید, اطمینان داشته باشید thq هرجا به حرفتون گوش نده اینو رو عملی میکنه, من خودم برای 13 رای دادم سه گزینه بود, casket match , ambulance , i quit که I QUIT با اختلاف زیادی حدود 2000 رای اورده بود, اول شد:">و این و SPESICAL REFFRE که میبیند بر اساس خواسته هواداران گذاشتن تو نسخه 13 البته یک جورایی مجبورم بودن,به دلیل اتیتود ارا, البته باید BRIUD ALIVER م اضافه میکردن چون اون سال ها اندرتیکر مسابقات زیادی در این نوع داشت. اما سال دیگه احتمال فراوان شاهد بازگشت BRIUD ALIVE خواهید بود.

مقایسه با خودتون !

/

فکر کنم جاهاشون برعکسه

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

تصاویر جدید:
WWE13_HelmsleyPedigree-2130-335.jpg

WWE13_BrockLesnar-2129-335.jpg

WWE13_DavidOtunga-2128-335.jpg

برعکس نوشته البته!
سری WWE هر چیش مسخره باش طراحی کرکترش عالی ـه!

نه عزیز برعکس نیست،کاملا درسته،کلا tna impact گرافیک و طراحی کارکترهاش یه سرو گردن از wwe ها بعد از گذشت تقریبا 4 سال هنوز بالا تره،بنظر من طراحی کارکترهای سری wwe پیشرفت که نداره پسرفت هم داره،میتونین svr2007 رو با wwe12 مقایسه کنید
موفق باشید

من مطمعن ام که wwe 13 طراحی کارکتر عالی داره

منم قبول دارم که کارکتر هارو خوب طراحی میکنه ، ولی واقعا گرافیکش کارتونیه ، شما کیفیت بافت بدن ، تو دو تا عکس رو مقایسه کنید ! کدومش طبیعی تره ؟ باید قبول کنیم که wwe خیلی کارتونیه !

من مطمعن ام که wwe 13 طراحی کارکتر عالی داره

منم خیلی دوست دارم و امیدوارم عالی باشه ولی متاسفانه تریلرها و عکسها فقط اینو نشون میده که طراحی کارکترهای خیلی معروف کمپانی خوبه و بقیه متاسفانه مثل عنوانهای قبلی ضعیف کار شده.
موفق باشید

گرافیک و طراحی ها خوبه خودتون درگیر این عکس نکنید چون مشکوک میزنه، اولا در نمای بسته اس بعد طراحی بوست و شفافیت ان در 13 انقدر تیره و تار نیست
طراحی بوکرتی بهتر از این عکس است و سمت راستی هم من فکر نمیکنم برای بازی باشد، خیلی واقعی است tna تو اون تک نسخه هم که داده بوکرتی توش نبوده چون اون موقع بوکرتی تو wwe بود

گرافیک و طراحی ها خوبه خودتون درگیر این عکس نکنید چون مشکوک میزنه، اولا در نمای بسته اس بعد طراحی بوست و شفافیت ان در 13 انقدر تیره و تار نیست
طراحی بوکرتی بهتر از این عکس است و سمت راستی هم من فکر نمیکنم برای بازی باشد، خیلی واقعی است tna تو اون تک نسخه هم که داده بوکرتی توش نبوده چون اون موقع بوکرتی تو wwe بود

چرا بود منصور جان ، ایناهاش : :d

اره من اشتباه کردم بود،...:d
قبول دارم گرافیک و طراحی impact بهتره, ولی خیلی گذشته از اون تک نسخه و همون نسخه مشکلات عدیده ای داشت شاید فقط گرافیکش خوب بود
چیز های ابتدایی مثل داور نداشت!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or