WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
مقایسه با خودتون !

/
فکر کنم می خواستن بوکرتی رو خیلی طبیعی درست کنند اینطوری شد:|

تصاویر جدید بازی:
WWE13_TedDiBiase-2127-335.jpg
WWE13_EdgeSpear-2126-335.jpg
WWE13_Vader-2125-335.jpg
WWE13_CactusJack-2124-335.jpg
WWE13_BillyGunn-2123-335.jpg

آخرین ویرایش:
این تصویر بوکر تی:
WWE13_BookerT-2099-335.jpg

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

برای اتمام کامل ابهامات اگر چیز شکن دارید این ورودی از Boker T رو ببینید
Booker T Entrance & Finisher
این یکی هم ببینید
The Undertaker Entrance & Finisher
با هم مقایسه کنید

---------- نوشته در 08:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

عکس از svr 2007!

1600x-1

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

این یکی هم برای svr 2009 یعنی پس رفت کامل

1920x-1

آخرین ویرایش:
شرمنده اشتباه از من بود ، اون عکس واسه wwe 12 بوده :

اینم عکس کامل tna :

البته من هنوز سر حرفم هستم ، گرافیک 13 هم قابل مقایسه با tna نیست ;)

بله کاملا درسته که طراحی کاراکتر و گرافیک TNA impact چند درجه از WWE 12 و WWE 13 بالاتر هستش و تازه به نظر من فینیشرها و ضربات و فنون رو در TNA Impact بسیار طبیعی تر از WWE 12 و 13 میزدن
فقط کافیه که پانچ ها و کک ها در TNA Impact رو با پانچ ها و کک ها در WWE 12 و 13 مقایسه کنید تا متوجه ی حرفم بشید
البته با این حال TNA Impact ایرادات خاص خودش که کم نبودند رو هم داشت!
مثلا در TNA Impact داور که ابتدایی ترین چیز است وجود نداشت و تعداد استارها بسیار کم بود و اینترس ها نصفه نشون داده میشدن و کمربند و مسابقه سر کمربند هم در TNA Impact وجود نداشت و همچنین Match Type ها هم در این بازی بسیار کم بودند و این بازی از صداگزاری بسیار ضعیف نیز رنج میبرد
خب حالا باید تا عرضه ی بازی بعدی TNA صبر کنیم تا ببینیم که ایا اون بهتره یا WWE 13

حرکت مورد علاقه من در بازی های کشتی کج و واقعی:x, البته با brock lesnar ی چیز دیگست! shooting star press)
براک ؟ فکر نمیکنما ؟ شوتینگ استار پرس بیشتر مخصوص سبک وزنهاست فقط یکی دو تا استار هست که میتونه اینکارو کنه یادم نمیاد لزنر میتونیست این حرکت سخت و انجام بده

براک ؟ فکر نمیکنما ؟ شوتینگ استار پرس بیشتر مخصوص سبک وزنهاست فقط یکی دو تا استار هست که میتونه اینکارو کنه یادم نمیاد لزنر میتونیست این حرکت سخت و انجام بده

چرا لزنر انجام داده
توی WM 2003 که با کرت انگل مسابقه داد زد
ولی انگل جاخالی داد

سیزدهمین نمایش ستاره ها!

سیزدهمین نمایش ستاره ها!

World Wrestling Entertainment یکی از پرطرفدارترین ورزش های نمایشی آمریکایی ها و حتی ایرانی ها است. در WWE ستاره های مختلف با یکدیگر مبارزه های نمایشی دارند و هر کدام، شخصیت های خوب و یا بد دارند و همین موضوع باعث می شود که خیلی از طرفداران بخواهند مبارزه کردن بجای ستاره مورد علاقه شان را تجربه کنند. از همین رو، کمپانی بزرگ WWE چند سالی هست که بازی WWE را برای علاقه مندان منتشر می کند. بازی WWE '12 که سال گذشته عرضه شد، یک سر و گردن از نسخه های پیشین بازی های WWE بالاتر بود که دلیل آن، تغییرات گرافیکی و گیم پلی و اضافه شدن سیستم Predator Technology بود که به بازیکنان اجازه می داد از یک گیم پلی سریع لذت ببرند.

اما این گیم پلی مشکلات زیادی داشت و حتی خیلی باگ ها نیز بازیکنان را آزار می دادند. به همین دلیل برای اولین بار، بازی WWE '13 در یک مقطع اختصاصی در برنامه WWE Raw توسط سی ام پانک (CM Punk) قهرمان کمربند WWE با عنوان Live The Revolution معرفی شد و همینطور کاور آن با حضور وی به عنوان چهره اصلی بازی رونمایی شد. THQ سازنده و ناشر بازی قول داده که WWE '13 پیشرفت های زیادی داشته باشد و همین موضوع باعث شده که طبق گفته سایت Νelson این بازی جزو یکی از 10 عنوان پرفروش آینده در آمریکا باشد.

در WWE بر خلاف سایر رشته های ورزشی دیگر داستان وجود دارد و حتی خود کمپانی از نویسندگانی برای طرح داستان، مثل مقدمه جدال دو ستاره و یا برنامه ریزی برای تمام کردن نمایش و یا حتی تغییر شخصیت یک ستاره در داخل مجموعه استفاده می کند. هر سال قسمتی به نام Road to Wrestlemania در هر نسخه طراحی می شود که در آن بازیکنان باید بجای ستاره های مختلفی مبارزه کنند تا به Wrestlemania، بزرگترین PPV برسند. WWE '13 بجای این بخش، روی Attitude Era تمرکز دارد. در این مد که یکی از خاطره انگیزترین دوره های WWE است، 35 سوپر استار حضور دارند که در هر فصل می توان بجای یکی از آن ها بازی کرد.

از جمله ستاره های قابل بازی در این بخش، میک فالی (Mick Foley)، راک (Rock)، استیو آستین (Steve Austin) و... اشاره کرد. شایان ذکر است که 60 میان پرده در این بخش داستانی گنجانده شده اند. در AE اتفاقات مختلفی رخ می دهند که بر اساس وقایع همان دوران طراحی شده اند. کمپانی THQ برای مقدمه چینی Feudها و منازعات بین ستاره ها 20 ویدئو ساخته و همینطور Arenaها، ورودی ها و گرافیک های تلویزیونی منحصر به فردی برای این بخش در نظر گرفته شده اند. همانطور که گفته شد، گیم پلی بازی از سیستم ارتقاء یافته Predator Technology 2.0 که در WWE '12 استفاده شد، بهره می برد. این سیستم باعث نرم و روان تر شدن انیمیشن ها و درست شدن انتقال ها می شود.

همچنین سیستم های جدیدی مثل Weight Detection در این شماره قرار دارد که باعث می شود اتفاقات عجیبی که در WWE '12 رخ می دادند، برطرف شوند. مثلاً ستاره کم جثه ای مثل ری میستریو (Rey Mysterio) نمی تواند بیگ شو (Big Show) را بلند کند و بجای آن از یک حرکت معقولانه تری استفاده خواهد کرد. همچنین سیستم پیشرفته Homing در این نسخه بهتر عمل می کند و می تواند مکان اشیاء را بهتر تشخیص دهد. مثلاً زمانی که طرف می خواهید خود را از بالای طناب روی میز پرت کند، این سیستم میز را هدف قرار می دهد. به علاوه در WWE '13 قابلیت های جالبی مثل خلق لحظات "OMG" اضافه شده اند.

این قابلیت به بازیکن اجازه خراب کردن رینگ، موانع و حتی میز گزارشگری را می دهد. از دیگر امکانات جدید بازی، می توان به ناکام گذاشتن حریف از اجرای یک فن و تبدیل کردن آن به یک Finisher اشاره کرد. مثلاً وقتی که ستاره ای مثل میز (Τhe Miz) از طناب می پرد، می توانید او را بین زمین و هوا با بیگ شو بگیرید وChokeslam کنید و یا در هوا او را با مشت KO کنید. همچنین بخش WWE Universe 3.0 نیز ارتقاء یافته و امکانات جدیدی به آن اضافه شده که می توانید برنامه مسابقات، Rosterها و حتی شوهای تلویزیونی را تغییر دهید و بین کشتی گیرها دشمنی و یا اتحاد برقرار کنید. اما بر خلاف همه این پیشرفت هایی که نوید آن داده شده، یک سری باگ ها و اشکالات هستند که ممکن است رفع نشده باشند.

بخش آنلاین در WWE '12 دردسرها و مشکلات زیادی مثل Join نشدن به سرورها به خاطر یک دست نبودن ورژن DLC و یک سری اشکالات دیگر وجود داشتند که THQ قول داده آن ها را برطرف کند و بازیکنان می توانند در این بخش به راحتی بازی کنند. همچنین سیستم Rank Up این بخش نیز دستخوش تغییراتی شده و رسیدن به بالاترین رتبه در این بخش بر اساس معیارهای متفاوتی مثل اجرای حرکات متنوع سنجیده خواهد شد. سیستم Submission و Cover کردن بازی نیز آسان تر شده و با یک اشتباه کوچک سریع شکست نمی خورید. در کل نمی توان انتظار تغییرات بنیادی برای بازی را داشت که یک سال روی آن کار شده، اما حداقل می توان به یک گیم پلی پیشرفته تر امید داشت.

مهرشاد؛ زده دیگه فتوشاب چیه:|، برادر من , امادگی بدنی فوق العاده اش باعث میشه البته مال 9 سال بیش است، اون دو تا عکس نتونستم همزمان بیدا کنم گفتم تو دو حالت بزارم, این حرکت یک جور بشتک دیگه , فقط با انگل نزده که تو هفتگی ها هم زده
البته الان دیگه نمیتونه بزنه چون اون امدگی نداره ,

یادش بخیر چقدر عشق Wrestling بودم، دوستانی که مدعی هستند براک لزنر شوتینگ استار پرس نزده، حتماً بازی Kurt Angle vs. Brock Lesnar را در Wrestlemania نگاه کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or