WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
کلا تجربه بهم نشون داده که همیشه قبل از اومدن بازی های کشتی کج فن های کشتی کج حتی یک هفته هم نمیتونند برا بازی صبر کنند و یک هفته براشون مثل یک سال هستش و برا خریدن بازی دست و پا میشکنند
اما بعد از اینکه بازی های کشتی کج عرضه میشن اون افرادی که میخرنشون بعد از چند ساعت میان و هرچی انتقاد و فحش از دهنشون درمیاد به بازی میگن و یک میلیون ایراد و باگ از بازی میگن
احتمالا همین اتفاق برای wwe 13 هم خواهد افتاد
که البته یک نکته ای که هست هم اینه که ما تا wwe 13 منتشر نشه که ایراد ها و باگ هاشو نمیدونیم و چون فقط خوبی هاشو از سایت های مختلف میشنویم فکر میکنیم شاهکار هستش! چه بسا که شاید ایراد ها و باگ های وحشتناک در حد تیم ملی داشته باشه!

دوستانی که استار می‌سازن:
وقتی بازی اومد یه استار بسازید و فلش رو به 360 بزنید و کانفیگ ـش کنید و فایل سوپراستارتون رو توش Copy کنید و به وسیله برنامه Horizon بریزیدش تو PC و آپلودش کنید!
بنده دان می‌کنم و امتحان می‌کنم، اگر تونستم ازشون استفاده کنم راهش رو بهتون می‌گم تا از استار های هم دیگه هم بتونیم استفاده کنیم:x

خب اینطور که شما میگید دستگاه g tag میشه ؟ یک سوال دیگه ایا میشه یک استار تنها را مثلا از شما استار به جای استار خالی خودم در صورتی که بقیه که ساختم خراب نشه کپی کرد؟
اصلا میشه با این روش توی نسخه جدید اورد ؟

خب اینطور که شما میگید دستگاه g tag میشه ؟ یک سوال دیگه ایا میشه یک استار تنها را مثلا از شما استار به جای استار خالی خودم در صورتی که بقیه که ساختم خراب نشه کپی کرد؟
اصلا میشه با این روش توی نسخه جدید اورد ؟
فعلا هیچ چیزی در موردش مشخص نیست تا خود بازی بیاد!
بعد اومدنش احتمال داره بشه و کار کنه و احتمال داره اصلا کار نکنه!
بعضی بازی ها مثل سری FIFA می‌شه Save ها رو با این روش درست کرد ولی این رو نمی‌دونم!

جناب trust n1 اگه یادتون باشه در بازی لجند اف رسلمنیا ما میتونستیم که استارهایی که در SvR 2009 ساخته بودیم رو به لجند اف رسلمنیا منتقل کنیم
احتمال داره همچین قابلیتی در WWE 13 هم وجود داشته باشه و شما بتونید استارهایی که در WWE 12 ساختید رو به WWE 13 منتقل کنید
به هرحال من که امیدوار هستم که همچین قابلیتی وجود داشته باشه

البته اگه همچین قابلیتی وجود نداشته باشه هم جای نگرانی نیست چون که بعضی از گیمرهای خارجی چنان استارهای WCW رو عین خودشون میسازن که ادم شاخ درمیاره و بعدش اون استارها رو برای دانلود در XBL قرار میدن که شما میتونید استارهایی که اون ها ساخته اند رو برای WWE 13 دانلود کنید

البته اگه همچین قابلیتی وجود نداشته باشه هم جای نگرانی نیست چون که بعضی از گیمرهای خارجی چنان استارهای WCW رو عین خودشون میسازن که ادم شاخ درمیاره و بعدش اون استارها رو برای دانلود در XBL قرار میدن که شما میتونید استارهایی که اون ها ساخته اند رو برای WWE 13 دانلود کنید

جدی؟؟؟ایول اگه اینجوری باشه که عالیه من نمیدونستم.حالا بازی که اومد یکم بیشتر توضیح بده بی زحمت

جناب trust n1 اگه یادتون باشه در بازی لجند اف رسلمنیا ما میتونستیم که استارهایی که در SvR 2009 ساخته بودیم رو به لجند اف رسلمنیا منتقل کنیم
احتمال داره همچین قابلیتی در WWE 13 هم وجود داشته باشه و شما بتونید استارهایی که در WWE 12 ساختید رو به WWE 13 منتقل کنید
به هرحال من که امیدوار هستم که همچین قابلیتی وجود داشته باشه

همچین قابلیتی برای سری wwe وجود نداره, فقط در همون نسخه میشد.:( اسمش, import هست.

..............................................................................................................................................

PPV logos
WM 29, WCW Starcade, Tribute To The Troops, ECW, King Of The Ring, AWA, No Mercy, Unforgiven, Judgement Day, Backlash, Armageddon, Survivor Series 2007, Royal Rumble 1988, Wrestlemania 1, Taboo Tuesday, Cyber Sunday, WWE Heat, NWO, Raw is War, Smackdown 1999, Bad Blood 1997, Survivor Series 1997, One Night Only 1997, Summerslam 1997, Royal Rumble 1998, Wrestlemania XIV, Over The Edge 1998, King Of The Ring 1998, Summerslam 1998, Judgement Day 1998, Survivor Series 1998, Unforgiven 1998, Breakdown 1998, Rock Bottom 1998, St, Valentine’s Day Massacre 1999, Wrestlemania XV, Sunday Night Heat 1998, Velocity, Divas, DX, Invasion, Hall Of Fame, XFL, WWE Network (didn’t see that coming), WWE Live Tour, Wrestlemania XXIX, and of course the WWE logo.

یک گیمر خارجی در WWE 12 استینگ را ساخته بوده
ببینید اصلا اونقدر خوب و قشنگ ساخته ( تازه با چند نوع لباس و قیافه هم ساخته ) که ادم از تعجب شاخ درمیاره

این هم عکس هاش:

آخرین ویرایش:
ببینید اصلا اونقدر خوب و قشنگ ساخته ( تازه با چند نوع لباس و قیافه هم ساخته ) که ادم از تعجب شاخ درمیاره

این هم عکس هاش:

اتفاقن دیشب قبل از خواب داشتم واسه ساخت استینگ تو 13 نقشه ی جدی میکشیدم :دی
خیلی خوب ساخته ایول

این هم عکس هاش:

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما من از این از نظر خصوصا چهره بهتر ساختم دارم یک راهی پیدا میکنم که بشه از xbox عکس گرفت و توی سایت گذاشت فکر میکنم عکس گرفتن از روی tv جالب نشه اما میخواهم اینکارو کنم

اون شخصی که تو عربستان سعودی بازی گرفته بود.
، چند تا نکته گفته بود من خودم شخصا امیدوارتر و مشتاق تر شدم :)، درباره ai و بهبود هوش مصنوعی حتی در درجه نرمال، که گفته بسیار حریف هوشمندانه کار میکنه، ولی برای فن ها چالشی نیست ، البته میگفت من چند بار بیش اومد ناخواسته و طبیعی ببازم و بیشتر روی هارد بازی میکرده، و روی legend تست نکرده:biggrin1: ،و سیستم خستگی هم درست شده، و سیستم ریورس، و همچنین گفت, اگر بازی روی no thq بزارید, و فینیشری قفلی, مثل والز اف جریکو بزنید, حتی اگر صفحه breaking point بشکنه شما میتونید ادامه بدید فینیشر رو و جالبه! این قسمتی از برداشت های ایشون؛
Reversing moves is harder this year, even on Normal difficulty.
In one of the few matches I’ve had so far, my opponent (Zack Ryder) kicked out of the Stone Cold Stunner (on normal difficulty) even though he was in critical condition and was bleeding.
- This maybe the first time in years that I’ve settled with playing the game on Hard difficulty.
I recently changed the difficulty level from Normal to Hard, even though I had no problem with the Normal difficulty.
It’s unbelievable how Normal difficulty is actually fun. Opponents reverse moves in Normal difficulty. A.I is smart, too. In-fact, I wouldn’t have been surprised if I lost a match in Normal difficulty.

Again, this is coming from a guy who has played all the past WWE games on legend difficulty and never finds the A.I challenging, I can undoubtedly say that the hard difficulty this year is perfect! I changed to hard to see the difference in the two difficulty levels and all the matches I’ve had so far on Hard have been exciting and unpredictable. I’ve lost a few of them, too.

I play Universe on Normal and Attitude Era mode on Hard.

Universe mode looks great. You can view superstar statistics and have the ability to completely erase names from the rankings of different championships.
For example, lets say CM Punk is your WWE champion but he’s also no# 4 in the US title rankings. You can change his ranking and remove him entirely from the US title hunt
Submission moves last longer! And they look great, too. It’s like you could tell the superstars in the ring are struggling. Walls of Jericho looks great.
If you’re locked in a submission hold in a no DQ match, you either tap-out or break the hold. The move won’t end abruptly no matter how long it’s applied.

- OMG moments are highly effective. There’s a reason why they require three finishers.
I did the barricade OMG moment on Kane outside the ring and he stayed down for very long.
This is great news. The referee’s count reached four when I performed the move outside, and I managed to win the match by countout. I hope that gives you an idea about how long Kane stayed down.

I did the commentary table OMG moment on Christian, too. He stayed down for very long, too.
OMG moments are really effective. Perhaps the most powerful move in the entire game.

اتفاقن دیشب قبل از خواب داشتم واسه ساخت استینگ تو 13 نقشه ی جدی میکشیدم :دی
خیلی خوب ساخته ایول

یک گیمر خارجی به اسم Vessel Maker هست که همیشه استینگ رو عین خودش میسازه و برای SvR 2011 و WWE 12 استینگ رو ساخته بود
و همیشه هم اپلودشون میکنه
بعد از منتشر شدن WWE 13 احتمالا مدتی بعدش اون Vessel Maker استینگ رو برای WWE 13 هم میسازه
بعد طریقه ی دانلودش رو در همین تاپیک بهتون میگم تا دانلودش کنید

---------- نوشته در 07:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما من از این از نظر خصوصا چهره بهتر ساختم دارم یک راهی پیدا میکنم که بشه از xbox عکس گرفت و توی سایت گذاشت فکر میکنم عکس گرفتن از روی tv جالب نشه اما میخواهم اینکارو کنم

خب شما که اینقدر خوب استارهارو میسازید پیشنهاد میکنم که در WWE 13 هر استاری رو که ساختید با فلش ذخیره اش رو به کامپیوتر منتقل کرده و در همین تاپیک اپلودش کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم

خب شما که اینقدر خوب استارهارو میسازید پیشنهاد میکنم که در WWE 13 هر استاری رو که ساختید با فلش ذخیره اش رو به کامپیوتر منتقل کرده و در همین تاپیک اپلودش کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم[/QUOTE]

فکر نمیکنم بیشتر از یکی دو تا برای 13 بسازم راستش دیگه جونوش ندارم یعنی اتگیزه ندارم اون موقع فقط میخواستم در واقع یک بازی داشته باشم. که بشه توش wcw بازی کرد .
کلا توی این همه سالها که چه روی pc , ps2 و xbox هر چی امده بیشتر از 8 تا نساختم این دفعه فرق داشت
راستی میدونید دلیل اینکه میتونم اینکارو کنم چیه به خاطر اینه که من نقاشی صورت میکنم و میتونم نقاشی بکشم توی همین هم نیاز به این داره که شما چیزی که میبینی را بتونی پیاده کنی به زودی عکسها را میزارم

راستی توی این سایت کجا یاد داده بشه عکس اپلود کنیم میدونم اینحا جاش نیست بخوام بپرسم

راستی توی این سایت کجا یاد داده بشه عکس اپلود کنیم میدونم اینحا جاش نیست بخوام بپرسم

برای اپلود عکس اولش باید به یک اپلودر که عکس رو هم اپلود میکنه برید مثل اپلودر آپلود عکس , آپلود , اپلود عکس , سایت آپلود عکس , آپلود رایگان , سایت آپلود , سایت آپلود فایل , آپلود سنتر , آپلود تصویر , فضای مجانی , آپلود سنتر
خب حالا شما در همون اپلودر آپلود عکس , آپلود , اپلود عکس , سایت آپلود عکس , آپلود رایگان , سایت آپلود , سایت آپلود فایل , آپلود سنتر , آپلود تصویر , فضای مجانی , آپلود سنتر عکس هایی که میخواهید رو انتخاب و وارد کنید و بعدش روی گزینه ی شروع اپلود کلیک کنید و صبر کنید تا اپلود تموم بشه و بعد از تموم شدن اپلود اون لینک هایی که بالاشون نوشته " عکس با لینک برای فروم " رو کپی کنید و در پست هاتون Paste کنید تا اون عکس ها در پست هاتون نشون داده بشه

چرا امتیازی از بازی منتشر نشده؟!!:( سال قبل ign حد اقل اولین امتیاز داد, ببینیم چند چندیم؟ فکر نکنم امسال..بیخیال (تلقین منفی:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or