WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
مثلا نمیدونید چقدر دوست دارم یکبار هم که شده با یکی از افراد زیر بازی کنم:

1- بریتنی اسپیرز :x
2- الویس پرسلی
3- مایکل جکسون

خدایی دلت میاد این دو تا کتک بخورن :(
ولی واقعن نه اینکه تو بازی بذارن،میذاشتن به عنوان دی ال سی مجانی جالب میشد.دیگه از جان سینا که بهترن :p

یک نفر بازی دریافت کرده ,اینم لینکش در یوتوب (شانس ما برا ps3 است)
ولی این خارجی ها هم ی... دارنا چطور تاریخ بازی 30 اکتبر ولی میان زودتر فروشگاه ها بازی به طرف میرسونن دلم اب افتاد!!

مصاحبه های جنجالیش که WWE رو به بچه بازی و... تشبیه کرده:دی
گرچه راست گفته ولی خب نمی‌سازنش دیگه:|

فقط یک چیزو بگم خودتون قضاوت کنید الان توی wwe دارن داستان گلدبرگ را تکرار میکنند با کی با rayback .
زمانی که گلدبرگ امد نزدیک به 120 یا 130 نفری را شکست داد استرایک شکستناپذیری بهش دادن زمان او با چه کسانی مسابقه داد با همه کله گنده ها اول از اماتورها شروع کرد تا رسید به هوگن برای کمریند .
از بیگ شو - استینگ - هوگن - دی دی پی - ریون و گروهش - کل ان دبلیو او - همه و همه تا اخر که کوین نش استرایکش را پایان داد .
اما الان این بابا با کی در افتاده تا الان ؟ یک مشت سبک وزن بهش دادن 2 تا 3 تا زده همه گفتن اویل حالا تازه میخواد با سی ام پانک مسابقه بده
حالا گولدبرگ قدرتش کجا این یاورو کجا گلدبرگ ادمهای مثل بیگ شو را بلند میکرد این بابا از پس تنسای بر نیامد دوبار میخواست بلندش کنه نتونست اخر با کلوسلاین ازش برد .
اون موقع هوگن شخصیت منفور بود و خیلی وقت بود قهرمان سنگین وزن بود الان سی ام پانک شده جای اون ریواری
فقط میخواستم بگم وینس میخواهد با اوردن این ریبک گلدبرگ را از یاد همه ببره اما کور خونده انگشت کوچیکه گلدبرگم نیست

فقط یک چیزو بگم خودتون قضاوت کنید الان توی wwe دارن داستان گلدبرگ را تکرار میکنند با کی با rayback .
زمانی که گلدبرگ امد نزدیک به 120 یا 130 نفری را شکست داد استرایک شکستناپذیری بهش دادن زمان او با چه کسانی مسابقه داد با همه کله گنده ها اول از اماتورها شروع کرد تا رسید به هوگن برای کمریند .
از بیگ شو - استینگ - هوگن - دی دی پی - ریون و گروهش - کل ان دبلیو او - همه و همه تا اخر که کوین نش استرایکش را پایان داد .
اما الان این بابا با کی در افتاده تا الان ؟ یک مشت سبک وزن بهش دادن 2 تا 3 تا زده همه گفتن اویل حالا تازه میخواد با سی ام پانک مسابقه بده
حالا گولدبرگ قدرتش کجا این یاورو کجا گلدبرگ ادمهای مثل بیگ شو را بلند میکرد این بابا از پس تنسای بر نیامد دوبار میخواست بلندش کنه نتونست اخر با کلوسلاین ازش برد .
اون موقع هوگن شخصیت منفور بود و خیلی وقت بود قهرمان سنگین وزن بود الان سی ام پانک شده جای اون ریواری
فقط میخواستم بگم وینس میخواهد با اوردن این ریبک گلدبرگ را از یاد همه ببره اما کور خونده انگشت کوچیکه گلدبرگم نیست
آخ عزیز آدمو یاده چه روزایی میندازی،لحظاتی رو که با دیدن WCW میگذروندم رو هیچ وقت فراموش نمی کنم
الان وضع pro wrestling خیلی بهم ریخته است،استارهای اون زمان کجا،استارهای الان کجا؟!
هیچ وقت jack hammer که goldberg به bigshow زد رو یادم نمیره،scott steiner رو مثل پر کاه میبرد بالای سرش...
ممنونم ازت دوست عزیز
موفق باشی

خدایی دلت میاد این دو تا کتک بخورن :(
ولی واقعن نه اینکه تو بازی بذارن،میذاشتن به عنوان دی ال سی مجانی جالب میشد.دیگه از جان سینا که بهترن :p

اره واقعا دلم نمیاد این 2 تا کتک بخورن :(( ولی اگه این 2 تا رو میذاشتن میخواستم بریتنی رو 7-6 سال قهرمان دیواز کنم تا رکوردی بشه ولی حیف که احتمالا هیچوقت به این ارزو ام نخواهد رسید
باز هم افرین به کمپانی عاقل EA که شنیدم بریتنی اسپیرز رو در قالب یک Addone به Sims 3 اضافه کرده
ولی حیف که THQ مثل EA اهل همچین کارهای باحال و ایجاد تنوع نیست

آخرین ویرایش:
اره واقعا دلم نمیاد این 2 تا کتک بخورن :(( ولی اگه این 2 تا رو میذاشتن میخواستم بریتنی رو 7-6 سال قهرمان دیواز کنم تا رکوردی بشه ولی حیف که احتمالا هیچوقت به این ارزو ام نخواهد رسید
باز هم افرین به کمپانی عاقل EA که شنیدم بریتنی اسپیرز رو در قالب یک Addone به Sims 3 اضافه کرده
ولی حیف که THQ مثل EA اهل همچین کارهای باحال و ایجاد تنوع نیست
خوب خودت بسازش:دی
کی میاد؟
دقیقا 2 پست بالاتر بود:
37 صفحه 9 روز دیگه هم بازی می یاد ولی هنوز تایپک مهم نشده!!!!!:|/:)[/QUOTE

کمتر از 7 روز دیگه بازی دستمونه! ولی جای نگرانی نیست تایبک مهم میکنند چند روز دیگه،

خوب خودت بسازش:دی

اخه در wwe 12 که خواستم بسازمش اصلا شبیه خودش نشد و به شخصه تا حالا هیچ اموزشی رو هم برای ساخت ایشون پیدا نکردم :(
در wwe 13 هم احتمالا طبق معمول اگه بخوام بسازمش اصلا شبیه خودش نخواهد شد مگه اینکه یک فرجی بشه و یکی از Face Template های دیواها بسیار شبیه به بریتنی اسپیرز باشه! 8->

این ها که زودتر بازی رو گرفتن و بازی کردن , انتظار داره سخت میشه , :(

درسته که قراره رسما 30 اکتبر یعنی 6-7 روز دیگه منتشر بشه ولی مطمعن هستم که تا 5-4 روز دیگه مغازه دارهای کشورمون این بازی رو میارن!

اره, احتمال لیک شدنش تو این دو سه روز رفته بالا چون, بازی تو دبی منتشر شده:| فروشگاه ها دارن میفروشن اونم به قیمت گزاف, 90 دلار :biggrin1:, 3000 درهم ,

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or