SHANSER
کاربر سایت
حرفت قابل قبول نیستTest و اوماگا هردوشون بر اثر حمله ی قلبی مردند و این که در wwe 13 نیستند هم دلیل خاصی نداره چونکه خب قرار نیست که همه ی استارهای تاریخ در wwe 13 حظور داشته باشند
و همین تعداد لجند هم که در wwe 13 هستند هم یجورایی زیاد هستند به نظرم
بعد من که از اوماگا زیاد خوشم نمیومد و وقتی هم که زنده بود و در بازی ها بود خیلی کم انتخابش میکردم
چاینا هم که به نظرم بسیار زشت و بدهیکل بود و امیدوارم که تا ابد در بازی های کشتی کج قرارش ندهند
همین ترش استراتس ارزش اش برابر با 100 هزار چاینا است تا وقتی ترش استراتس حظور داره چه دلیلی داره که یخوایم چاینا در بازی باشه
تازه لیتا هم هست
درباره ی کورت انگل هم همونطور که خودش گفته در بازی جدید TNA که قرار است ساخته بشه حظور داره و کورت که در بازی TNA خواهد بود خب معلومه که نمیشه در WWE 13 هم باشه
, تست حالا که مرده نباید اصلا باشه تست بخشی مهمی از اتیتود ارا است
chyna هم برای استوری dx باید میبود چون تو گروه dx خیلی نقش داشت ..الانم که استوری dx است.
کورت انگل هم تو تویتت گفته بود, هست در بازی و اون هم نگاه کنی نقش زیادی در اتیتود داشت , ولی این ها بخش هایی از اتیتود ارا روایت کردن که نیازی به انگل و تست نباشه, اکثر استوری ها چیزی که نظر من جلب کرد بازی تکراری زیاد به چشم میخوره, البته اون موقع هم بوده در واقعیت, ولی تنوع بود بهتر میشد , مثال؛تو راک با منکایند بازی میکنی, بعد دوباره تو stone cold با منکایند
امیدوارم سال بعد که احتمالا اتیتود ارا 2 رو میبینیم تنوع راستر ها بیشتر باشه,
آخرین ویرایش:

, امگا رو هم مثال زدم همینجوری ,شما نگاه کن, اومدن هر hhh یک راستر حساب کردن hunter , tripl h, triple h dx, میتونستن این h ها ور تو غالب یک راستر بزارن, ولی یک جورایی کلک زدن یا منکایند هر شخصیتش رو یک نفر حساب کردن, اون راستر هایی که من با عکس گفتم باید میبودن چون تو دهه 90 نقش زیادی داشتند و الانم تو tna با جای دیگه ای نیستن مثل crash , و این که خیلی هاشون از نسخه 2000 ps1 به اینور نبودن از جمله تست,
بعد تو dx و..
WWE 13