WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
Test و اوماگا هردوشون بر اثر حمله ی قلبی مردند و این که در wwe 13 نیستند هم دلیل خاصی نداره چونکه خب قرار نیست که همه ی استارهای تاریخ در wwe 13 حظور داشته باشند
و همین تعداد لجند هم که در wwe 13 هستند هم یجورایی زیاد هستند به نظرم
بعد من که از اوماگا زیاد خوشم نمیومد و وقتی هم که زنده بود و در بازی ها بود خیلی کم انتخابش میکردم
چاینا هم که به نظرم بسیار زشت و بدهیکل بود و امیدوارم که تا ابد در بازی های کشتی کج قرارش ندهند
همین ترش استراتس ارزش اش برابر با 100 هزار چاینا است تا وقتی ترش استراتس حظور داره چه دلیلی داره که یخوایم چاینا در بازی باشه
تازه لیتا هم هست
درباره ی کورت انگل هم همونطور که خودش گفته در بازی جدید TNA که قرار است ساخته بشه حظور داره و کورت که در بازی TNA خواهد بود خب معلومه که نمیشه در WWE 13 هم باشه
حرفت قابل قبول نیست;), تست حالا که مرده نباید اصلا باشه تست بخشی مهمی از اتیتود ارا است
yahoo_23.gif
, امگا رو هم مثال زدم همینجوری ,شما نگاه کن, اومدن هر hhh یک راستر حساب کردن hunter , tripl h, triple h dx, میتونستن این h ها ور تو غالب یک راستر بزارن, ولی یک جورایی کلک زدن یا منکایند هر شخصیتش رو یک نفر حساب کردن, اون راستر هایی که من با عکس گفتم باید میبودن چون تو دهه 90 نقش زیادی داشتند و الانم تو tna با جای دیگه ای نیستن مثل crash , و این که خیلی هاشون از نسخه 2000 ps1 به اینور نبودن از جمله تست,
chyna هم برای استوری dx باید میبود چون تو گروه dx خیلی نقش داشت ..الانم که استوری dx است.

کورت انگل هم تو تویتت گفته بود, هست در بازی و اون هم نگاه کنی نقش زیادی در اتیتود داشت , ولی این ها بخش هایی از اتیتود ارا روایت کردن که نیازی به انگل و تست نباشه, اکثر استوری ها چیزی که نظر من جلب کرد بازی تکراری زیاد به چشم میخوره, البته اون موقع هم بوده در واقعیت, ولی تنوع بود بهتر میشد , مثال؛تو راک با منکایند بازی میکنی, بعد دوباره تو stone cold با منکایند
yahoo_65.gif
بعد تو dx و..
yahoo_65.gif

امیدوارم سال بعد که احتمالا اتیتود ارا 2 رو میبینیم تنوع راستر ها بیشتر باشه,

آخرین ویرایش:
حرفت قابل قبول نیست;), تست حالا که مرده نباید اصلا باشه تست بخشی مهمی از اتیتود ارا است/:), امگا رو هم مثال زدم همینجوری ,شما نگاه کن, اومدن هر hhh یک راستر حساب کردن hunter , tripl h, triple h dx, میتونستن این h ها ور تو غالب یک راستر بزارن, ولی یک جورایی کلک زدن یا منکایند هر شخصیتش رو یک نفر حساب کردن, اون راستر هایی که من با عکس گفتم باید میبودن چون تو دهه 90 نقش زیادی داشتند و الانم تو tna با جای دیگه ای نیستن مثل crash , و این که خیلی هاشون از نسخه 2000 ps1 به اینور نبودن از جمله تست,
chyna هم برای استوری dx باید میبود چون تو گروه dx خیلی نقش داشت ..الانم که استوری dx است.

کورت انگل هم تو تویتت گفته بود, هست در بازی و اون هم نگاه کنی نقش زیادی در اتیتود داشت , ولی این ها بخش هایی از اتیتود ارا روایت کردن که نیازی به انگل و تست نباشه, اکثر استوری ها چیزی که نظر من جلب کرد بازی تکراری زیاد به چشم میخوره, البته اون موقع هم بوده در واقعیت, ولی تنوع بود بهتر میشد , مثال؛تو راک با منکایند بازی میکنی, بعد دوباره تو stone cold با منکایند:-" بعد تو dx و..:-"

امیدوارم سال بعد که احتمالا اتیتود ارا 2 رو میبینیم تنوع راستر ها بیشتر باشه,

این رو موافقم که اومدن 3 تا تریپل اچ ساختن در حالی که میتونستن همشون رو در قالب یک کاراکتر بذارن
بعد مسخره اش این شده که مثلا داریم رویال رامبل بازی میکنیم بعد یکدفعه هر 3 تریپل اچ وارد میشن و اینطوری رویال رامبل بشدت تخیلی و Sci-Fi میشه!!!
یا مثلا داریم با یک راک مسابقه میدیم بعد یکدفعه اون یکی راک میاد دخالت میکنه و اینطوری گند زده میشه به بازی!
ولی خب به نظرم نمیشه که دیگه همه رو در بازی بذارن
مثلا اگه تست رو میذاشتن فرداش یک عده میگفتن ویسکاری کجاس و چرا نیست
ویسکاری رو هم که میذاشتن همه میگفتن کراش کجاس
کراش رو هم میذاشتن میگفتن دین مالینکو چرا نیست و به همین ترتیب
پس نمیشه همه رو هم گذاشت

حالا که به نظرم اطلاعات کامل شد و 10 روزی مانده به عرضه ,بهتره با برهان و دلیل بگم چرا بعضی هاشون نیستن و کند و کاوی بکنیم , منبع اینطور گفته؛ (برهان و دلیل منبع شاید گره ها رو باز کن یکی دو تاشون بررسی کنیم دوستان)
منبع؛

owen hart ؛ تراژدی مرگ نا بهنگام اوون هارت,هنوز هم,که هنوزه,زخم نسبتا تازه ای برای wwe است.ظاهرا؛زن بیوه هارت,طرفدار وینس نمیباشد (وینس و خانواده هارت روابط بد و سردی,در طول سال ها داشته اند) و یا خودداری کرده است,اجازه بدهد شوهر مرحومش در هر یک از بازی های wwe اینده مورد استفاده قرار گیرد.

test ؛ از قول منبع؛ شاید برای من حداقل, یکی از از اجرا کننده های اتیتود ارا که خیلی دست کم گرفتن, تست است.قرار دادش با wwe تمام شد , (ظاهرا در یک تصمیم مشترک,اما, خوب شما میتوانید همیشه اطمینان داشته باشید؟) پس از تخطی از برنامه های سلامتی [/B

آخرین ویرایش:
به تازگی اعلام شده که THQ فروش بازی WWE 13 در بهترین فروشگاه های فروش بازی منطقه در همین هفته رو تنظیم کرده ( یعنی میخواد همین هفته در اون فروشگاه ها بازی رو بفروشه )
و فروش WWE 13 در بیشتر از 75 فروشگاه بصورت Roll Out در این هفته ادامه پیدا خواهد کرد
و THQ پیشنهاد کرده که قبل از خرید بازی برای تایید و اطمینان با فروشگاه منطقتون تماس بگیرید ( خوبی این اتفاق این هستش که اگه WWE 13 همین هفته در خارج منتشر بشه مغازه دارهای کشور ما هم بازی رو دانلود میکنن و برا فروش میذارن و بازی زودتر به دستمون میرسه )

ادمین یک سایت که در رابطه با WWE 13 هستش گفته که WWE 13 رو بازی کرده و این حرف هارو راجبش زده ( حرف ها نقل قول شده هستند و توسط من ترجمه شدن ) :

1- تاریخچه ی عنوان ( تایتل ) در بازی وجود داره, و در شو ها اون ها لیست تایتل هارو قرار داده اند و وقتی که در یکی از منو ها روی گزینه ی Past Champions کلیک کنید عکس قهرمانان گذشته ی کمربند هارو میبینید و اینجا لیستی وجود نداره و بصورت عکس هستش..... مثلا من اگه من قبلا 10 بار سوپر سینا خان رو قهرمان کرده باشم در این قسمت بهم نشون داده میشه
2- ساخت ارنا: ارناها همونطور که بنظر میومد واقعا خوب از اب درمیان و همینطور مناطق بیرون از ارناها..... و همچنین شما میتونید هرچیزی رو که میخواهید از ورودی ارنا در سر راهتون حذف کنید و همچنین میتونید چیزهایی مثل نورپردازی و اسکرین به ارناها اضافه کنید و غیره..... این بخش مورد علاقه ی من هستش
3- حالت اتیود: من این 2 مسابقه رو بازی کردم..... اندرتیکر برابر تریپل اچ در Raw و شان مایکلز برابر بریتیش بولداگ در One Night Only...... من گزارشگری رو برای این 2 مسابقه خاموش کردم اما گزارشگری برای بخش Attitude Era واقعا خوب کار شده, مدل اندرتیکر واقعا عالی بود و همینطور لباس اینترس تریپل اچ هم بسیار قشنگ بود
4- داور: بله متسفانه دوباره وقتی شما میخواهید داور هارو بگیرید و بهشون فن بزنید داور ها شما رو به زمین میکوبند :d:|
5- یونیورس مود: من اونقدر وقت نداشتم که همه ی چیزهای مربوط به تایتل ها و statistics ها ( ارقام ) رو بررسی کنم ولی من واقعا خوشحال شدم از اینکه نمیتونیم تایتل های دیوا هارو به عنوان Major Title ( کمربند درجه یک ) قرار بدیم =d>
6- میز گزارشگری: من در یک مسابقه در بخش exhibition منکایند رو با راک باتم روی میز گزارشگرها کوبیدم که این به نظرم خیلی کار زیرکانه و جالبی بود, و در مجموع شما میتونید هر حرکتی رو که میخواهید روی میزها انجام بدید
7- کینگ اف د رینگ: این مسابقات رو نمیشه در بخش Universe برگذار کرد ولی به هرحال گزارشگرها همه ی مسابقاتی که در تورنمنت کینگ اف د رینگ برگذار میشه رو گزارش میکنند, راستش خود من هنوز همه ی روش های ممکن در این باره رو امتحان نکردم, ولی من رو باور و قبول داشته باشید وقتی که میگم کینگ اف د رینگ معتاد کننده هستش

آخرین ویرایش:
واقعا آفرین به این THQ با این راسترهایی که گذاشته تو DLC:|

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

آخرین تصاویر منتشر شده از بازی:
WWE13_RockBottom-2103-335.jpg
WWE13_PrimoEpico-2102-335.jpg
WWE13_MrMcMahon-2101-335.jpg
WWE13_BritishBulldog-2100-335.jpg
WWE13_BookerT-2099-335.jpg
WWE13_AliciaEve-2098-335.jpg

اصولا تو سری کشتی کج اهمیتی به طراحی زنا نمیدن:|!! ولی لیتا و تریش خوب در اوردن , اخه کسی نمیره زن ورداره که تا موقعی که راستر های بزرگ هستن, فقط در یک صورت حال میده اونم مختلط, که امسال علی save اش بزاره ,محدودیتش از بین بره حال کنیم!
اونایی هم که ارنا میسازن بیان اینجا بزران ما هم استفاده کنیم من ,بارسال عجیب مشکل داشتم! چون تو اندازه لگو های کنار رینگ! امسال smackdown 2002 و میشه ساخت با مشتش!:)

توقع داری جف هاردی رو بیارن تو wwe '13؟/:):دی

توقع داشتم ,فامیل جف ,هاردی توی call name باشه,ولی ارزوی بزرگتری تو عکس داشتم,فیزیک وسایل و ازادی عمل بره بالا , تا بشه همچین حرکت هایی رو با لذت زد, من نمیدونم چرا انقدر نبردبون ها تو بازی کوتاه هستند در حالی که تو واقعیت بلند ترن و کمربند و کیف تو نقطه بالایی هست,اون خودش لذتی داره

ویدیو جدیدی از بخش creation suite یا همون ساخت ها منتشر شد با حضور یکی از دست اندرکاران بازی اقای برایان ویلیام/ و نکاتی که در این ویدیو بود؛ بخشی از ان قبلا گفته شده بود و برخی نیز جدیدا ,به صورت خلاصه میگم,

جوانب بخش creation suite
تاریخچه بخش جدید رنگ ها, عکسش موجود است( چرخه رنگ با بخش تاریخ)
بازگشت شفافیت
اجرای kickpads با طراحی دوباره
ساخت فینیشر, حالت ویژه جدیدی دارد, شما میتوانید اکنون برای singutre هم فینیشر بسازید.
بسته Piledriver در مد ویژه است بر اساس درخواست طرفداران
7 صفحه از نام های حرکت های خاص
بیش از 300 حرکت جدید
توانایی,ویرایش حرکت ها و فن ها در سیستم limb traget
limb traget دید برای فن ها
میان برده های جدید برای Story Designer
توانایی سفارشی سازی استیج ورودی ارنا
توانایی سفارشی سازی سایز محل ارنا
توانایی سفارشی سازی جمعیت ارنا
توانایی سفارشی سازی نوع جمعیت
ایتم های جدید برای منطقه رینگ
توانایی کنترل کردن نور ارنا
بیش از 50 نام مکان برای بخش ساخت ارنا
ساخت ارنا در حالت انلاین
توانایی قطع سیستم تشخیص وزن
توانایی تغییر نوع دشواری بازی در صفحه نمایش atchup بجای match option
بازی در مجموع 74 لگو دارد که 49 قدیمی و 25 لگوی جدید البته نویسنده به جدید بودن 25 لگو خوشبین نیست
.

منفی های creation suite

به نظر میاد ان چنان وجود ندارد لگو های جدید یا, لگو های اتیتود ارا
نام مکان بازی ها قابل ویرایش نیست
به نظر میرسد با دیدن ان, بیشتر صورت پیش فرض ایجادی تغییر نکرده

لیست ورودی ها از پیش تنظیم شده در ~o)WWE 13

Legends

1. Hulk Hogan
  2. Jimmy Snuka
  3. Mr Perfect
  4. Dusty Rhodes
  5. Junkyard Dog
  6. Jake Roberts
  7. Terry Funk
  8. Mick Foley
  9. Steamboat
  10. Lex luger
  11. warrior
  12. Macho Man
  13. Arn Anderson
Superstars

1. Kurt angle
  2. King Booker
  3. Chris Masters
  4. RVD
  5. Sabu
  6. Sandman
  7. Wrist Shaking who?
  8. Kenny Dykstra
  9. Bobby Lashley
  10. Gregory helms
  11. Matt hardy V1
  12. Balls mahoney
  13. Lance cade
  14. trevor murdoch
  15. Big daddy V
  16. Shelton Benjamin
  17. Paul london
  18. Chuck palumbo
  19. Tazz w towel
  20. Dx HHH
  21. Randy orton Old
  22. Shane Mcmahon old
  23. Tommy dreamer
  24. JTG
  25. Charlie haas
  26. Super crazy
  27. Batista
  28. Chavo
  29. Doink
  30. Boogeyman
  31. Jimmy wang yang
  32. Jeff hardy
  33. umaga
  34. carlito
  35. mvp
  36. hurricane
  37. R truth (mic)
  38. Demolition ax / smash
  39. Demolition ax / smash
  40. Michael cole
  41. lawler
  42. jim ross
  43. koslov
  44. trent baretta
  45. johnny curtis
  46. preying taunts , cocky turnbuckle
  47. generic pointing number 1
  48. generic both arms up
  49. generic show walk with pyro start
  50. alex riley
  51. even bourne
  52. Mason Ryan
  53. ezekial jackson
  54. husky harris
  55. mcguillicutty
  56. tyson kidd
  57. william regal
  58. yoshi tatsu
  59. old daniel bryan
  60. generic boxer
  61. cellphone guy
  62. appeal to crowd
  63. looking muscles
  64. zombie
Divas

1. Maria
  2. Torrie
  3. Ashley
  4. Victoria
  5. Candice
  6. Mickie James
  7. Melina
  8. Gail Kim
  9. Generic
  10. Natayla
  11. Michelle / flawless
  12. ariel
  13. jillian
  14. cartwheel girl
  15. maryse
  16. michelle
Championship Multi belt entrances

1. Beth pheniox
  2. big show
  3. khali
  4. kelly kelly
  5. kofi
  6. miz
  7. randy orton
  8. rock
  9. stone cold
  10. trish
  11. superstar 70
  12. superstar 71
  13. superstar 72
  14. superstar 73
  15. Diva 15
Normal Title

1. Alberto
  2. beth
  3. cm punk
  4. cody
  5. daniel
  6. khali
  7. cena
  8. kane
  9. kelly
  10. kofi
  11. mark henry
  12. the miz
  13. randy orton
  14. stone cold
  15. trish
CURRENT ARENAS (17) ~o) ATTITUDE ERA ARENAS (22)
[TABLE="width: 590, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]