WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
آخ عزیز آدمو یاده چه روزایی میندازی،لحظاتی رو که با دیدن WCW میگذروندم رو هیچ وقت فراموش نمی کنم
الان وضع pro wrestling خیلی بهم ریخته است،استارهای اون زمان کجا،استارهای الان کجا؟!
هیچ وقت jack hammer که goldberg به bigshow زد رو یادم نمیره،scott steiner رو مثل پر کاه میبرد بالای سرش...
ممنونم ازت دوست عزیز
موفق باشی

قربون زبونت
من 15 سال میشه از اون زمان گدشته هنوز مثل همون موقعه ها برام لذت بخشه الان از سال 97 تا 99 را از نایترو گرفته تا اسمکدان و کلش اف چمپیونز همه را هم دنلود کردم و هم خریدم .
امسال که 12 امد و رینگ نایترو و استارکد و همین کلش اف چمپبون را که ساختن یک چیری تو کلم گفت تو که توانایی ساختن استارها را داری شروع کن همه را بساز باورت نمیشه از 50 نفر فقط 8 نفر دیگه مونده
همه را ساختم باور کن مثل خیلی ها که چرت میسازن نیست یعنی تمام شد عکس همه را میزارم تو بخش wwe 12
میخوام از سال 97 شروع کنم به دیدن و بازی کردن ای حال میده باور کن هنوز بهترین سالهای عمرم همون 97 و 98 و 99 بود.
ولی واقعا خودمو کشتما تا اینها را از چهرها و لباسها و غیره گرفته تا اینترنسها و موستها همه دقیقا مثل خودشون ساختم
ای کاش بعد از این همه زحمتی که کشیدم میشد استارها را توی 13 کپی کرد دیگه جونشو ندارم که بازم مسازم هرچند رینگ wcw دیگه نداره

قربون زبونت من 15 سال میشه از اون زمان گدشته هنوز مثل همون موقعه ها برام لذت بخشه الان از سال 97 تا 99 را از نایترو گرفته تا اسمکدان و کلش اف چمپیونز همه را هم دنلود کردم و هم خریدم .امسال که 12 امد و رینگ نایترو و استارکد و همین کلش اف چمپبون را که ساختن یک چیری تو کلم گفت تو که توانایی ساختن استارها را داری شروع کن همه را بساز باورت نمیشه از 50 نفر فقط 8 نفر دیگه مونده همه را ساختم باور کن مثل خیلی ها که چرت میسازن نیست یعنی تمام شد عکس همه را میزارم تو بخش wwe 12 میخوام از سال 97 شروع کنم به دیدن و بازی کردن ای حال میده باور کن هنوز بهترین سالهای عمرم همون 97 و 98 و 99 بود.ولی واقعا خودمو کشتما تا اینها را از چهرها و لباسها و غیره گرفته تا اینترنسها و موستها همه دقیقا مثل خودشون ساختم ای کاش بعد از این همه زحمتی که کشیدم میشد استارها را توی 13 کپی کرد دیگه جونشو ندارم که بازم مسازم هرچند رینگ wcw دیگه نداره

46 استار تا حالا ساختید؟!!!
عجب حوصله ای داری شما

آخرین ویرایش:
قربون زبونت
من 15 سال میشه از اون زمان گدشته هنوز مثل همون موقعه ها برام لذت بخشه الان از سال 97 تا 99 را از نایترو گرفته تا اسمکدان و کلش اف چمپیونز همه را هم دنلود کردم و هم خریدم .
امسال که 12 امد و رینگ نایترو و استارکد و همین کلش اف چمپبون را که ساختن یک چیری تو کلم گفت تو که توانایی ساختن استارها را داری شروع کن همه را بساز باورت نمیشه از 50 نفر فقط 8 نفر دیگه مونده
همه را ساختم باور کن مثل خیلی ها که چرت میسازن نیست یعنی تمام شد عکس همه را میزارم تو بخش wwe 12
میخوام از سال 97 شروع کنم به دیدن و بازی کردن ای حال میده باور کن هنوز بهترین سالهای عمرم همون 97 و 98 و 99 بود.
ولی واقعا خودمو کشتما تا اینها را از چهرها و لباسها و غیره گرفته تا اینترنسها و موستها همه دقیقا مثل خودشون ساختم
ای کاش بعد از این همه زحمتی که کشیدم میشد استارها را توی 13 کپی کرد دیگه جونشو ندارم که بازم مسازم هرچند رینگ wcw دیگه نداره

به نظر من دوباره بساز بهتره, چون هم قابلیت ها و فن ها بیشتر شده هم call name list های wcw یشتره و استارای زیادی هم است تو اسم ها از جمله lux و.. و تو گروه ها هم امسال اسم nwo است و ورودیشونم هم هست انگار, ولی امسال برای شما ها که طرفدار wcw هستید میشه گفت هیچ رینگی امسال نیست همه وقت رو باید بزاری برای ساختن زمین ها و این که اهمیتی ندادن امسال به wcw بازی باب میل تره طرفداران wwf شده.

این عکس از منوی بازی پس کی میاد این:
WWE13_Menu-2104-335.jpg

باو به نظر من بیخیال WCW بشید
مثلا مگه این WWE 12 که بیشتر از WWE درباره ی WCW بود چه گلی به سرمون زد؟ اومده بودن یک عده از ضعیف ترین استارهای WCW رو در بازی گذاشته بودن فکر کرده بودن هنر کردن!
اگه میخواهید واقعا با WCW سرگرم بشید پیشنهاد میکنم که یکی از بازی های WCW مثل nWo Thunder رو بازی کنید که کاملا درباره ی WCW هستش و همه ی استارهای WCW رو هم داره
.....یک بازی که اسمش WWE 13 باشه هیچوقت نمیتونه کاملا WCW رو تداعی کنه
یا اینکه صبر کنید که شاید در اینده یک بازی کاملا براساس WCW ساخته بشه که البته از اونجا که الان عده ای از استارهای WCW در TNA هستند ساخته شدن همچین بازی ای فعلا بعید به نظر میرسه

به نظر من دوباره بساز بهتره, چون هم قابلیت ها و فن ها بیشتر شده هم call name list های wcw یشتره و استارای زیادی هم است تو اسم ها از جمله lux و.. و تو گروه ها هم امسال اسم nwo است و ورودیشونم هم هست انگار, ولی امسال برای شما ها که طرفدار wcw هستید میشه گفت هیچ رینگی امسال نیست همه وقت رو باید بزاری برای ساختن زمین ها و این که اهمیتی ندادن امسال به wcw بازی باب میل تره طرفداران wwf شده.

اسمها مهم نیست در نسخه قبل من هرکس را که میخواستم مثل خودش گوینده صدا میزنه درسته از نظر کلمه مثل خودش نیست اما میتونی از اسامی هم اسمش استفاده کنی و وقتی میاد توی رینگ گزارشگر صدا میزنه مثل خود اسمش میشه
در ضمن nwo را هم در 12 داشت
از همه مهمتر رینگش بود که خبری نیست پس فایده نداره و به قول شما این طرفدارهای wwf بیشتر حال میکنند البته انتظاری هم از thq نداشتم اما به هر حال از این بهتر هم دیگه برای طرفدارهای wcw درست نمیشه

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

باو به نظر من بیخیال WCW بشید
مثلا مگه این WWE 12 که بیشتر از WWE درباره ی WCW بود چه گلی به سرمون زد؟ اومده بودن یک عده از ضعیف ترین استارهای WCW رو در بازی گذاشته بودن فکر کرده بودن هنر کردن!
اگه میخواهید واقعا با WCW سرگرم بشید پیشنهاد میکنم که یکی از بازی های WCW مثل nWo Thunder رو بازی کنید که کاملا درباره ی WCW هستش و همه ی استارهای WCW رو هم داره
.....یک بازی که اسمش WWE 13 باشه هیچوقت نمیتونه کاملا WCW رو تداعی کنه
یا اینکه صبر کنید که شاید در اینده یک بازی کاملا براساس WCW ساخته بشه که البته از اونجا که الان عده ای از استارهای WCW در TNA هستند ساخته شدن همچین بازی ای فعلا بعید به نظر میرسه

من سالی که wcw monday nitro برای pc و wcw thunder برای پلی استشن وان امد را بازی کردم و هنوزم دارم باور کن 2 سال بازی کردم الان دیگه نیمشه وقتی پیشتر تکنولوژی را میبینی اگر بری اونها را بزاری خنده ات میگره هنوز دارمشون
من الان این استارها را ساختم
1 goldberg
2 sting
3 lex luger
4 ric flair
5 hulk hogan
6 macho man
7 scott hall
8 bret hart
9 roddy piper
10 ddp
11 scott steiner
12 rick steiner
13 raven
14 saturn
15 mortis (kanyon)
16 chris benoit
17 steve mcmicheal
18 jeff jarrett
19 dean malenko
20 the giant
21 jim neidhart
22 british bulldog
23 wrath
24 scott norotn
25 buff bagwell
26 curt henning
27 brian adams
28 konan
29 horace hogan
30 stevie ray
31 ultimate dragon
32 psychosis
33 la parka
34 disco inferno
35 alex wright
36 chris jericho
37 kidman
38 meng
39 barbarian
40 hacksaw jim duggan
41 big bubba ray
42 syxx
البته این 2 را هم ساختم که محبورم پاکش کنم چون استارهای مهمتر هست که باید بسازم
ted dibiase , ultimate warrior
این 2 توی wcw مسابقه مهمی ندادن التیمات وریر فقط 2 تا مسابقه داده
اما اینها موندن
juventud guerrera
norman smiley
finlay
hugh morris
van hammer
prince iaukea
kevin sullivan
scotty riggs

این عکس از منوی بازی پس کی میاد این:
WWE13_Menu-2104-335.jpg

خوبه منوش تر تمیز و مرتبه :)
اتیتود ارا رو که میبینم دلم یه جوری میشه :دی

---------- نوشته در 04:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

من الان این استارها را ساختم
1 goldberg
2 sting
3 lex luger
4 ric flair
5 hulk hogan
6 macho man
7 scott hall
8 bret hart
9 roddy piper
10 ddp
11 scott steiner
12 rick steiner
13 raven
14 saturn
15 mortis (kanyon)
16 chris benoit
17 steve mcmicheal
18 jeff jarrett
19 dean malenko
20 the giant
21 jim neidhart
22 british bulldog
23 wrath
24 scott norotn
25 buff bagwell
26 curt henning
27 brian adams
28 konan
29 horace hogan
30 stevie ray
31 ultimate dragon
32 psychosis
33 la parka
34 disco inferno
35 alex wright
36 chris jericho
37 kidman
38 meng
39 barbarian
40 hacksaw jim duggan
41 big bubba ray
42 syxx

اما اینها موندن
juventud guerrera
norman smiley
finlay
hugh morris
van hammer
prince iaukea
kevin sullivan
scotty riggs

ایول بابا چه پشتکاری داری دمت گرم ;)
خیلی دوست دارم این دو نفری رو که قرمز کردم بسازم ولی خودمو بکشم بتونم خودشونو درست کنم،از حرکاتشون هیچی یادم نیس (البته فینیشر گوئررا رو یادمه :) ) ولی فک کنم از یوتیوب یه ویدیو از بازی هر کدوم دانلود کنم بشه اونو ردیف کرد

دوستانی که استار می‌سازن:
وقتی بازی اومد یه استار بسازید و فلش رو به 360 بزنید و کانفیگ ـش کنید و فایل سوپراستارتون رو توش Copy کنید و به وسیله برنامه Horizon بریزیدش تو PC و آپلودش کنید!
بنده دان می‌کنم و امتحان می‌کنم، اگر تونستم ازشون استفاده کنم راهش رو بهتون می‌گم تا از استار های هم دیگه هم بتونیم استفاده کنیم:x

راستش من زیاد دوست ندارم که در بخش ساخت استار بیام و استارهای قدیمی و واقعی رو بسازم
بیشتر دوست دارم که خودم استارها و دیواهایی که وجود خارجی ندارند رو طراحی کنم و بسازم و اینجوری به نظرم خیلی باحالتره که خودمون یک شخصیت جدید رو بوجود بیاریم
مثلا این یکی از استارهایی هست که در wwe 12 ساخته ام به اسم Jake Eye Blizzard :

خیلی دوست دارم این دو نفری رو که قرمز کردم بسازم ولی خودمو بکشم بتونم خودشونو درست کنم،از حرکاتشون هیچی یادم نیس (البته فینیشر گوئررا رو یادمه :) ) ولی فک کنم از یوتیوب یه ویدیو از بازی هر کدوم دانلود کنم بشه اونو ردیف کرد[/QUOTE]

مرسی عزیز
استینگ را که ساختم هنوز یونتود را نساختم اما فکر میکنم از پسش برمیام راسیتی اینو بدون که همه استارها جهار حالتوشون را ساختم یعنی چهار استایل باورت نمیشه خیلی ها شون یک هفته کار داشتند من زن وبچه دارم وقت ندارم در کل روز اینکارو بکنم فقط اخر شب از ساعت 1:30 تا 4:30 صبح اینکارو میکنم بدش میخوابم ساعت 7 میرم سر کار ببین wcw با من چیکار کرده که بعد از 15 سال حاضرم اینهمه براش وقت بزارم
عمرا wwe همچین حسی بهم بده
اکثر افرادی که میشناسم شناختی روی wcw ندارند شاید مثلا هوم ویدیو خریداری کرده باشن اما من هفته به هفته نگاه میکردم از شبکه TNT اون موقع یعنی سال 97 تازه ماهواره خریداری کرده بودیم همه فامیل میادا خونمون برا دیدن کشتی کج چقدر حال میداد
یک سری طرفدار NWO بودند یک عده مثل من WCW یا NWO WOLFPACK ماجرای گلدبرگ و کوین نش خیلی باحال بود اخی یادش بخیر
بگذریم هی یادم میاد گریم میگیره :d
خلاصه اگر واقعا میخوای من عکس برات میزارم خوشت امد فرمولشو برات مینویسم راستش وقت ندارم اما میگم اگر میخوای اینکارو میکنم

خیلی دوست دارم این دو نفری رو که قرمز کردم بسازم ولی خودمو بکشم بتونم خودشونو درست کنم،از حرکاتشون هیچی یادم نیس (البته فینیشر گوئررا رو یادمه :) ) ولی فک کنم از یوتیوب یه ویدیو از بازی هر کدوم دانلود کنم بشه اونو ردیف کرد

مرسی عزیز
استینگ را که ساختم هنوز یونتود را نساختم اما فکر میکنم از پسش برمیام راسیتی اینو بدون که همه استارها جهار حالتوشون را ساختم یعنی چهار استایل باورت نمیشه خیلی ها شون یک هفته کار داشتند من زن وبچه دارم وقت ندارم در کل روز اینکارو بکنم فقط اخر شب از ساعت 1:30 تا 4:30 صبح اینکارو میکنم بدش میخوابم ساعت 7 میرم سر کار ببین wcw با من چیکار کرده که بعد از 15 سال حاضرم اینهمه براش وقت بزارم
عمرا wwe همچین حسی بهم بده
اکثر افرادی که میشناسم شناختی روی wcw ندارند شاید مثلا هوم ویدیو خریداری کرده باشن اما من هفته به هفته نگاه میکردم از شبکه TNT اون موقع یعنی سال 97 تازه ماهواره خریداری کرده بودیم همه فامیل میادا خونمون برا دیدن کشتی کج چقدر حال میداد
یک سری طرفدار NWO بودند یک عده مثل من WCW یا NWO WOLFPACK ماجرای گلدبرگ و کوین نش خیلی باحال بود اخی یادش بخیر
بگذریم هی یادم میاد گریم میگیره :d
خلاصه اگر واقعا میخوای من عکس برات میزارم خوشت امد فرمولشو برات مینویسم راستش وقت ندارم اما میگم اگر میخوای اینکارو میکنم[/QUOTE]

آره TNT جمعه ها ساعت 7 شب میذاشت،من خودم عاشق استینگ بودم،سر بازی که با گلدبرگ داشت چقد حرص خوردم آخرم برت هارت که اونم عاشقشم اومد خرابکاری کرد استینگ باخت :دی
NWO خیلی رو نرو بود :دی
در کل WCW کجا WWE الآن کجا؟
واقعن باید یه بازی بدن بیرون برای دهه 90 که از هر لهاظ اوج شکوفایی Wrestling بود با تمام راستر های WCW و WWF جای اینکه سال به سال از سر باز کنن.
البته نشدنیه :(

قیافه برت هارت چرا اینجوریــــــه؟؟؟ :(
انگار با ماهی تابه کوبیدن تو صورتش
WWE13_BretHart-1914-335.jpg

آخرین ویرایش:
آره TNT جمعه ها ساعت 7 شب میذاشت،من خودم عاشق استینگ بودم،سر بازی که با گلدبرگ داشت چقد حرص خوردم آخرم برت هارت که اونم عاشقشم اومد خرابکاری کرد استینگ باخت :دی
NWO خیلی رو نرو بود :دی
واقعن باید یه بازی بدن بیرون برای دهه 90 که از هر لهاظ اوج شکوفایی Wrestling بود با تمام راستر های WCW و WWF جای اینکه سال به سال از سر باز کنن.

قیافه برت هارت چرا اینجوریــــــه؟؟؟ :(
انگار با ماهی تابه کوبیدن تو صورتش
WWE13_BretHart-1914-335.jpg
[/QUOTE]

اره واقعا راستی بازی استینگ و گلدبرگ سر کمربند بود و توی نایترو برگزار شد اون موقع برت هارت کمک میکرد به استینگ اون دخالت نکرد هوگن امد وقتی روی گلدبرگ شارپ شورت زده بود هوگن با کمربند استینگ را زد بعد گلدبرگ به استیک سپییر و جک همر زد و برت هارت امد کمک کرد استینگ از جاش بلند شد.
خدایش اینی که ساختم از قیافه الان برت هارت شبیه تره

اره, خیلی ها تو فروم هم برای wwe 14 ایده , wwf VS wcw داده بودن,به نظرم خیلی هم نشدنی نیست,;) ولی احتمالش هم هست یک بازی مثل legend of wrestlemania 2 بدن برای راضی کردن شما ها.:d

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

دوستانی که استار می‌سازن:
وقتی بازی اومد یه استار بسازید و فلش رو به 360 بزنید و کانفیگ ـش کنید و فایل سوپراستارتون رو توش Copy کنید و به وسیله برنامه Horizon بریزیدش تو PC و آپلودش کنید!
بنده دان می‌کنم و امتحان می‌کنم، اگر تونستم ازشون استفاده کنم راهش رو بهتون می‌گم تا از استار های هم دیگه هم بتونیم استفاده کنیم:x

اصلا کسی وقت نمیکنه بازی بگیریم دیگه b-)> بعد هم لینک ساخت راستر ها هم تو یوتوب هست که بعضی ها واقعا شبیه میسازن هم توی سایت خود thq , من الان لینک ساخت تنسای یا همون a train دارم ،فوق العاده ساختنش..:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or