trust n1
کاربر سایت
آخ عزیز آدمو یاده چه روزایی میندازی،لحظاتی رو که با دیدن WCW میگذروندم رو هیچ وقت فراموش نمی کنم
الان وضع pro wrestling خیلی بهم ریخته است،استارهای اون زمان کجا،استارهای الان کجا؟!
هیچ وقت jack hammer که goldberg به bigshow زد رو یادم نمیره،scott steiner رو مثل پر کاه میبرد بالای سرش...
ممنونم ازت دوست عزیز
موفق باشی
قربون زبونت
من 15 سال میشه از اون زمان گدشته هنوز مثل همون موقعه ها برام لذت بخشه الان از سال 97 تا 99 را از نایترو گرفته تا اسمکدان و کلش اف چمپیونز همه را هم دنلود کردم و هم خریدم .
امسال که 12 امد و رینگ نایترو و استارکد و همین کلش اف چمپبون را که ساختن یک چیری تو کلم گفت تو که توانایی ساختن استارها را داری شروع کن همه را بساز باورت نمیشه از 50 نفر فقط 8 نفر دیگه مونده
همه را ساختم باور کن مثل خیلی ها که چرت میسازن نیست یعنی تمام شد عکس همه را میزارم تو بخش wwe 12
میخوام از سال 97 شروع کنم به دیدن و بازی کردن ای حال میده باور کن هنوز بهترین سالهای عمرم همون 97 و 98 و 99 بود.
ولی واقعا خودمو کشتما تا اینها را از چهرها و لباسها و غیره گرفته تا اینترنسها و موستها همه دقیقا مثل خودشون ساختم
ای کاش بعد از این همه زحمتی که کشیدم میشد استارها را توی 13 کپی کرد دیگه جونشو ندارم که بازم مسازم هرچند رینگ wcw دیگه نداره