WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
با تشکر از اقا منصور بابت ویدیو ها.
از چیزی که خوشم نیومد این هست که وقتی start رو میزدند،عکس cm punk می اومد.خوب شاید یکی اون رو دوست نداشته باشه.به احتمال زیاد باید توی منو هم همین وضع باشه.این خوب نیست.یعنی یه کارکتر واسه کل بازی.مثل 2012.
کشتیگیرها وقتی ضربه میخوردند و می افتادند روی زمین ، خوب عکس العمل نشون میدادن.خوب درد میکشیدند.این نکته مثبت.
از لحاظ گیم پلی دقیقا انگار داری 2012 بازی میکنی.البته این رو خود کوری هم گفته بود.اگه من جای کوری لدیزما بودم،از این قضیه شرمنده بودم.
مسابقه جریکو و شیمس:نشون داد که شیمش رو خوابوند روی میز گزارشگرها و بعد فینیشر زد.من فکر میکردم میتونیم ازادانه بریم روی میز گزارشگرها.مثل svr 2010.اما ظاهرا اینجوی نیست.
در کل هیچ چیز فوق العاده ای نداشت از لحاظ گیم پلی و .... .تنها انگیزه واسه این بازی میتونه همین استارهای قدیمی باشه.
خدا کنه این نسخه یه خداحافظی شیرین با THQ باشه.

هیچ چیز فوق العادهای نداشت!
توی این بازی از pedator technology 2 استفاده شده اگه تریلر رو دیده بازی دیدی که گیم پلی بیشتر به واقعیت تبدیل شده با حرکات تازه و بدل های زیبا مثلا jonh cena از روی top rof بپره cm punk اون رو بگیره و تبدیل به فینیشر خودش کنه

منصور جان لینک دانلود ویدیو 2 و 3 رو اگر بذاری ممنون می‌شم:x

امیر حسین عزیز الان سرعت نتم بایین است و اینا رو مستقیم گذاشتم ولی اگه بیدا کردم میگذارم

---------- نوشته در 12:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

با تشکر از اقا منصور بابت ویدیو ها.
از چیزی که خوشم نیومد این هست که وقتی start رو میزدند،عکس cm punk می اومد.خوب شاید یکی اون رو دوست نداشته باشه.به احتمال زیاد باید توی منو هم همین وضع باشه.این خوب نیست.یعنی یه کارکتر واسه کل بازی.مثل 2012.
کشتیگیرها وقتی ضربه میخوردند و می افتادند روی زمین ، خوب عکس العمل نشون میدادن.خوب درد میکشیدند.این نکته مثبت.
از لحاظ گیم پلی دقیقا انگار داری 2012 بازی میکنی.البته این رو خود کوری هم گفته بود.اگه من جای کوری لدیزما بودم،از این قضیه شرمنده بودم.
مسابقه جریکو و شیمس:نشون داد که شیمش رو خوابوند روی میز گزارشگرها و بعد فینیشر زد.من فکر میکردم میتونیم ازادانه بریم روی میز گزارشگرها.مثل svr 2010.اما ظاهرا اینجوی نیست.
در کل هیچ چیز فوق العاده ای نداشت از لحاظ گیم پلی و .... .تنها انگیزه واسه این بازی میتونه همین استارهای قدیمی باشه.
خدا کنه این نسخه یه خداحافظی شیرین با THQ باشه.

میشه رفت روی میز گزارشگر ها اگه ویدیو راک دیده باشی rock bottom که میزنه میره روی میز گزارشگر ها طرف میگیره ..

هیچ چیز فوق العادهای نداشت!
توی این بازی از pedator technology 2 استفاده شده اگه تریلر رو دیده بازی دیدی که گیم پلی بیشتر به واقعیت تبدیل شده با حرکات تازه و بدل های زیبا مثلا jonh cena از روی top rof بپره cm punk اون رو بگیره و تبدیل به فینیشر خودش کنه
هنوزم میگم چیز فوق العاده ای نداشت.واقع گرا باشیم،اونا تعدادی بدل اضافه کردن و تعدادی انیمیشن.بعد اسمش رو گزاشتن به قول شما pedator technology 2.

• اطلاعات جدید اتیتود اِرا :

امروز کوری لدسما در تـویتر خود نوشت که اطلاعات بیشتر در مورد بخش اتیتود اِرا ، آخر همین هفته منتشر میشه.
همینطور ممکن هست اطلاعاتی از مود های دیگه مثل یونیورس هم اعلام بشه.

• سویت چین موزیک و آر کی او , Mid-Air :

کوری همچنین در پیامی نوشت که کچینگ فینیشر مورد علاقه ی من در Wwe'13 ســو پـ رکیک هست ! "شاون مایکلز"

این قابلیت جدید هست که به بازی اضافه شده امسال.همچنین گفتنی است که RKO هم به عنوان کچینگ فینیشر در بازی وجود دارد، در حالی که روز های اول در این مورد چیزی گفته نشده بود و به نظر نمیومد که آر کی او هم این قابلیت رو داشته باشه, ولی در ویدئوی انتشار راستر هنگام ورود رندی ما این صحنه رو دیدیم !

---------- نوشته در 07:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان استوری بخش اتیتود ارا لـــــــیک شده , شامل استوری افراد زیر است؛
The Attitude Era Mode in WWE '13 will have the following storylines:

Rise of DX
Austin 3:16 Story
Brothers of Destruction Story
... The Great One Story
ManKind Storu
WrestleMania XV
البته کوری لدسما اعلام کرده 2 استوری دیگه هم در این بخش وجود دارن که سـِکرت هستن و نمیشه چیزی در موردشون گفت !

آخرین ویرایش:
چرخی در سایت های خارجی میزدم ,به مقاله جالبی خوردم با این عنوان ؛
:dwWE 13: 10 Attitude Era Tag Teams DLC We’d Like To See But Probably Won’t
که به 10 tag teams قدیمی برداخته بود که با توجه به وجود بخش اتیتود ارا wwe 13 باید در بازی حضور داشتند اما نیستند و چرا ما دوست داریم در dlc باشند اما بنا به دلایل بخش خود wwe و مشکلات برخی از اون ها با کمبانی یا حضورشون در tna احتمالش کمه , اما برخی از این tag teams ها احتمالاش بسیار بالاست که dlc pack بازی باشند. اما ان 2 tag teams که شما فکر میکنید نیستند و ان ها به دلیل حضور در tna و برخی مشکلات دیگر با توضیح این سایت احتمال حضورشون منتفی است , اما لیست tag teams در زیر میارم؛
:x احتمال داره از این لیست 1 یا 2 برای dlc راستر هاشون تایید شن تا شاهد tag teams های بیشتری باشیم که اشاره میکنم.(رنگی شده)
10. The Dudley Boyz
The Hardy Boyz
The Holly Cousins(hardcore holly,crash
Test and Albert
The Radicalz(eddie,chris beniot,erry stournt)
Too Coo(rikishi,scoty to hotty)
lKai En Tai گروه تقریبا گمنام ژابنی که اواخر دهه 90 فعالیت داشتند

Chyna and Eddie Guerrero

Godfather, Val Venis and Ivory

آخرین ویرایش:
10 عکس تازه منتشر شده ,بدلیل مشکل همین جا قرار میدم ,شامل اتیتود ارا ,
special guest referee , inferno match
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

چرخی در سایت های خارجی میزدم ,به مقاله جالبی خوردم با این عنوان ؛
:dwWE 13: 10 Attitude Era Tag Teams DLC We’d Like To See But Probably Won’t
که به 10 tag teams قدیمی برداخته بود که با توجه به وجود بخش اتیتود ارا wwe 13 باید در بازی حضور داشتند اما نیستند و چرا ما دوست داریم در dlc باشند اما بنا به دلایل بخش خود wwe و مشکلات برخی از اون ها با کمبانی یا حضورشون در tna احتمالش کمه , اما برخی از این tag teams ها احتمالاش بسیار بالاست که dlc pack بازی باشند. اما ان 2 tag teams که شما فکر میکنید نیستند و ان ها به دلیل حضور در tna و برخی مشکلات دیگر با توضیح این سایت احتمال حضورشون منتفی است , اما لیست tag teams در زیر میارم؛
:x احتمال داره از این لیست 1 یا 2 برای dlc راستر هاشون تایید شن تا شاهد tag teams های بیشتری باشیم که اشاره میکنم.(رنگی شده)
10. The Dudley Boyz
The Hardy Boyz
The Holly Cousins(hardcore holly,crash
Test and Albert
The Radicalz(eddie,chris beniot,erry stournt)
Too Coo(rikishi,scoty to hotty)
lKai En Tai گروه تقریبا گمنام ژابنی که اواخر دهه 90 فعالیت داشتند

Chyna and Eddie Guerrero

Godfather, Val Venis and Ivory

سرشون بره از Chris Beniot خبری نیست خیالتون راحت.البته با اون کاری که کرد نبایدم بهش اهمیت داد ;)
تنها دلخوشی و امید من به این بازی،سوپراستارهای قدیمی و داستانهاشونه و شاید دی ال سی هایی که بعدا منتشر کنن.وگرنه هیچ چیز خاصی نه تو طراحی سوپراستارها دیدم نه تو حرکاتشون،میخوام رینگم نشکنه صد سال سیاه :d

سرشون بره از Chris Beniot خبری نیست خیالتون راحت.البته با اون کاری که کرد نبایدم بهش اهمیت داد ;)
تنها دلخوشی و امید من به این بازی،سوپراستارهای قدیمی و داستانهاشونه و شاید دی ال سی هایی که بعدا منتشر کنن.وگرنه هیچ چیز خاصی نه تو طراحی سوپراستارها دیدم نه تو حرکاتشون،میخوام رینگم نشکنه صد سال سیاه :d

درسته,شاهین جان,وینس بعد از اون حرکت beniot که نوعی جنون هم بود, دیگه از همه چی کنار گذاشتش,شاید اگر مثل eddie طبیعی فوت میکرد الان تو همه نسخه ها بود
:( که یکجوری به ادی اهمیت میدن وقرارش میدن.البته هنو طور که گفتم احتمال حضور to cool, Right To Censor هست

به تازگی سایت wwegaming.com نظر سنجی گذاشته که, اولین استوری که در بخش اتیتود ارا تموم میکنید کدام استوری هست؟
که فعلا Rise of DX اوله نظر شما چیه؟(من خودم اولین استوری ام WrestleMania XVاست:d)
استوری های اتیتود ارا,
Rise of DX
... The Great One Story (the rock)
ManKind Storu
WrestleMania XV
به تازگی cory ledesma در توییت خودش گفته همراهان bordus clay که باهاش به رینگ میان(دو دختر) به عنوان کاراکتر های غیر قابل استفاده در بازی هستند

آخرین ویرایش:
به تازگی سایت wwegaming.com نظر سنجی گذاشته که, اولین استوری که در بخش اتیتود ارا تموم میکنید کدام استوری هست؟
که فعلا Rise of DX اوله نظر شما چیه؟(من خودم اولین استوری ام WrestleMania XVاست:d)
استوری های اتیتود ارا,
Rise of DX
... The Great One Story (the rock)
ManKind Storu
WrestleMania XV
به تازگی cory ledesma در توییت خودش گفته همراهان bordus clay که باهاش به رینگ میان(دو دختر) به عنوان کاراکتر های غیر قابل استفاده در بازی هستند
بعد از مسابقه هم لابد می رقصن سه نفری:">برودوس کلی و کریس جریکو و استون کلد تا اینجا ادم های من هستند واسه WWE13
......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or