gear of war
کاربر سایت
با تشکر از اقا منصور بابت ویدیو ها.
از چیزی که خوشم نیومد این هست که وقتی start رو میزدند،عکس cm punk می اومد.خوب شاید یکی اون رو دوست نداشته باشه.به احتمال زیاد باید توی منو هم همین وضع باشه.این خوب نیست.یعنی یه کارکتر واسه کل بازی.مثل 2012.
کشتیگیرها وقتی ضربه میخوردند و می افتادند روی زمین ، خوب عکس العمل نشون میدادن.خوب درد میکشیدند.این نکته مثبت.
از لحاظ گیم پلی دقیقا انگار داری 2012 بازی میکنی.البته این رو خود کوری هم گفته بود.اگه من جای کوری لدیزما بودم،از این قضیه شرمنده بودم.
مسابقه جریکو و شیمس:نشون داد که شیمش رو خوابوند روی میز گزارشگرها و بعد فینیشر زد.من فکر میکردم میتونیم ازادانه بریم روی میز گزارشگرها.مثل svr 2010.اما ظاهرا اینجوی نیست.
در کل هیچ چیز فوق العاده ای نداشت از لحاظ گیم پلی و .... .تنها انگیزه واسه این بازی میتونه همین استارهای قدیمی باشه.
خدا کنه این نسخه یه خداحافظی شیرین با THQ باشه.
هیچ چیز فوق العادهای نداشت!
توی این بازی از pedator technology 2 استفاده شده اگه تریلر رو دیده بازی دیدی که گیم پلی بیشتر به واقعیت تبدیل شده با حرکات تازه و بدل های زیبا مثلا jonh cena از روی top rof بپره cm punk اون رو بگیره و تبدیل به فینیشر خودش کنه

که یکجوری به ادی اهمیت میدن وقرارش میدن.البته هنو طور که گفتم احتمال حضور to cool, Right To Censor هست
برودوس کلی و کریس جریکو و استون کلد تا اینجا ادم های من هستند واسه WWE13