WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
شاید.. نه ادم هات نگفته , اولین استوری که توی اتیتود ارا بازی میکنی گفته؟ مثل road to wrestlemania
نه.منظور من این بود که این ها کارکترهایی هستند که من باهاشون دوست دارم بازی کنم.
مثلا WWE12 کارکترهای مورد علاقه من cena , r truth , morison بودند.:d
...........
اقا منصور....به نظرت با این دو تا گیم پلی که از بازی اومده بود،سرعت بازی هیچ تغییری نکرده؟
یه چیزم بگم اینکه،بعضی از تعییرات این بازی چیزهایی هستند که عملا کاربرد ندارن.
مثلا هوش مصنوعی این بازی طوری هست که کارکترها نمی تونن خوب از فینیشرهای ساختگی استفاده کنن.مصلا من یه فینیشر گوشه رینگ واسه یکی ساخته بودم و لی اونا هیچ وقت ازش استفاده نکردن.
کورد بعدی سیستم کامبک هست که انقدر بد و سخت طراجی شده که من به شخصه هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم.
در همین دو تا ویدیو که شما از گیم پلی گزاشتی،به قول دوستمون از تکنولوزی جدید استفاده شده اما من به شخصه هیچ تفاوتی با نسخه قبل ندیدم.واقعا هیچ چی تعییر نکرده.
البته هسته گیم پلی در نسخه 2012 تغریبا کامل و خوب هست . فقط با این اوصاف،فکر نکنم فکری به حال سیستم ناقص دفاع هم کرده باشن.بدترین چیزی که میتونه اتفاق بیفته اینه که دفاع مثل WWE12 باشه.
خدا کنه زودتر بازی بره زیر دست EA SPORT.کلا این روزا دارم fight night round 4 بازی میکنم.گرافیک و فیزیک و مودلینگ و ... همه چی در حد اعلا هست.فکرشو بکنین که کشتی کج رو این ها بسازند.
به عنوان مثال یه اتفاق مثبت که میتونه در بازی بیفته اینه که ، مثلا وقتی یه کشتیگیر،کلوزلاین دریافت میکنه همیشه یک جور روی زمین میفته و خسته کننده میشه.اما شاید EA بتونه با استفاده از فیزیک قدرتمند موتور impact engine کازی کنه که عکس العمل ها متفاوت باشه.
خداییش خیلی در حق ما ستم هست که که دقیقا ورزشی به این پرطرفتاری ، انقدر بازیش ضعیف باشه در حالی که ورزش هی دیگه از همین نسل انقدر پیشرفت چشم گیر داشتند.مثل MMA,Fifa,TENNIs,fight night,bascketball , ....

حرفت صحیح کالا,سیستم خستگی راستر ها در wwe 12 یکی از بدترین سیستم ها در سری بود که با دریافت فینیشر حریف تازه سریعتر بلند میشد در حالت خستگی سیستم ریورس هم که تعریفی نداشت,خدایی اگه این بازی از همون اول مثل pes , fifa رقیبی در سبک خودش داشت شاهد بیشرفت بلامناظره بازی بودیم:) این بازی تو نسل قبل داشت سروری میکرد از همه لحاظ ولی با جلو امدن یکدفعه دگرگون شد البته به نظرم زیر دست ea رفتن بستگی به wwe اره بازی به دست چه کسی بسبارد؟
ولی یکدفعه میبینی دوباره thq تمدید میکنند من که امیدوارم این بازی از دست ژابنی ها خارج شه تا شاهد بیشرفت بازی باشیم.(ولی الان که بازی دست thq میاد باز ما بازی میکنیم دیگه چه کنیم! همینه!! :d

با تشکر از مهرشاد عزیز (gear of war)دوستانی که نمیدونند فن Axxess wwe 13 چیه؟

همونطور که میدونید هر ساله سری بازیهای Wwe بخشی به نام Fan Axxess داره که از طریق اون میتونید یک سری قابلیت و یا لباس های جدید برای استارها بخرید.

امسال هم همینطور هست و لیست Fan Axxess به تازگی منتشر شده.

دوستان راستی هنوز محدودیت بین بازی زن و مرد هست؟
خیلی دوست دارم با Lita یا Trish دهن Christian رو آسفالت کنم :d این عقده مدتهاست در درون من مونده سر این بازی:

[video=youtube;VWjRiHk2Jag]http://www.youtube.com/watch?v=VWjRiHk2Jag[/video]

خیلی دوست دارم با Lita یا Trish دهن Christian رو آسفالت کنم :d این عقده مدتهاست در درون من مونده سر این بازی:

[]
یعنی چی اقا.حتما باید کارکتر مورد علاقه من رو دهنش رو سرویس کنی؟[-(مگه Christian چه هیزم تری بهت فروخت.:d
محدودیت زن و مرد به احتمال زیاد هنوز هم وجود داره.=((بیا پایین>:/
از نسخه 2010 به بعد ، کشتیکج دیگه اسلامی تر شد.مسابقه زن و مرد ورداشته شد...لباس های زن ها پوشیده تر شد و taunt ها ی شیظنت امیز حذف شد.و من از این قضیه خیلی خوشحالم
:sad:

[video=youtube;VWjRiHk2Jag]http://www.youtube.com/watch?v=VWjRiHk2Jag[/video]

اون که اره ,ولی هکر ها این محدودیت ورداشتن تو 12 میشد زن با مرد بازی کرد تو این نسخه هم میشه فقط باید save از نت دانلود کنی و تمام:d

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------

Do you know, if you cross the line too much as a special guest referee in WWE '13, None other than Johnny Ace himself will come out with a new referee and eject you from the match
یعنی,اگر تو wwe 13 در بازی special referee به عنوان داور بازی بیش از حد از خط قرمز عبور کنید(اینو نفهمیدم یعنی چی) johnny ace با خودش داور جدیدی میاره و شما را از بازی خارج میکنه.

اون که اره ,ولی هکر ها این محدودیت ورداشتن تو 12 میشد زن با مرد بازی کرد تو این نسخه هم میشه فقط باید save از نت دانلود کنی و تمام:d

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------

Do you know, if you cross the line too much as a special guest referee in WWE '13, None other than Johnny Ace himself will come out with a new referee and eject you from the match
یعنی,اگر تو wwe 13 در بازی special referee به عنوان داور بازی بیش از حد از خط قرمز عبور کنید(اینو نفهمیدم یعنی چی) johnny ace با خودش داور جدیدی میاره و شما را از بازی خارج میکنه.
فکر کنم منظورش این باشه که اگه به عنوان داور ،توی مسابقه خیلی دخالت کنی و شروع کنی به زدن کشبیگیرها و یا وقتی همدیگه رو کاور کردن تو شروع نکنی به شمردن ، جات یه داور دیگه میاد.بسیار هم خوب

یعنی چی اقا.حتما باید کارکتر مورد علاقه من رو دهنش رو سرویس کنی؟[-(مگه Christian چه هیزم تری بهت فروخت.:d
محدودیت زن و مرد به احتمال زیاد هنوز هم وجود داره.=((بیا پایین>:/
از نسخه 2010 به بعد ، کشتیکج دیگه اسلامی تر شد.مسابقه زن و مرد ورداشته شد...لباس های زن ها پوشیده تر شد و taunt ها ی شیظنت امیز حذف شد.و من از این قضیه خیلی خوشحالم
:sad:

دلیلشو گذاشتم زیرش دیگه.یوتیوبه باید با آنتی فی*ل*تر ببینیش.هی با صندلی میزنم تو سرش >:)
البته اگه مثه 2012 باشه که سه سوت بلند میشه و انگار نه انگار :(
این مورد آخرم برمیگرده به همون قضیه ی بیداری اسلامی در THQ o:-)

---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 AM ارسال شده بود ----------

من بلت نیستم از این کارا :d حالا یه جوری سرشو میکنم زیر آب این بی غیرتو،دست رو زن بلند میکنه!!! b-)

متاسفانته انجین بازی خیلی کهنه و قدیمیه و من نمیدونم چرا ی بودجه ای اینا به انجین اختصاص نمیدن برای ابدیتش یا انجین جدید
:-sدر q&a 1 که از اقای لدسما سوال کردند 8 man tag teams اضافه میشه؟ ایشون جواب دادند,خیر این کار بازی با مشکلات افت فریم و ریز و درشتی روبرو میکند و ما دو کار میتوانیم بکنیم یا 8 نفره رو اضافه کنیم با کیفیت معمولی یا 6 man tag teams با کیفیت hd #:-s

آخرین ویرایش:
حالا که antonio cesaro نیست قهرمان united states رو کی میخوان بزارن اینم لیست کسایی که در wwe هستند ولی در این بازی نیستند:
Antonio Cesaro
Ryback
kamacho
Tensai
Tyson kidd
Darren Young
Titus O’Neil
Curt Hawkins
Tyler Reks
Alex Riley
jimmy & jey uso

آخرین ویرایش:
دوستان شایعه شده Triple threat tag team واسه بازی تایید شده همراه special guest referee .
اگر اینطور باشه جای خالیه دادلی بویز,هاردی بویز,به شدت احساس میشه کنار edge &christian :d

من از چند پست بالا فهميدم كه انگار ميشه خودمون هم توي بازي داور باشيم درسته ؟ خيلي جالبه اگه ميشه دوستان توضيح بيشتري بدن در اين مورد

من از چند پست بالا فهميدم كه انگار ميشه خودمون هم توي بازي داور باشيم درسته ؟ خيلي جالبه اگه ميشه دوستان توضيح بيشتري بدن در اين مورد

شما انگار شماره های قبلی رو بازی نکردی!!این قابلیت بود,برداشتن,دوباره گذاشتن
;;)
طور خاصی نیس,دو حریف را انتخاب میکنی,خودت هم هر کسی رو از بین راستر ها خاصی به عنوان داورانتخاب میکنی مثلا, بردوس کلی بعد اینا شروع به زدن هم میکنند, و هنگام شمردن شما با a دستت به زمین میزنی میتونی تند بزنی 2 ثانیه 3 شه میتونی انقد کند بزنی به 3 نرسه(هنگام give up هر کی دستش بزنه خودش برنده اعلام میشه میتونی نزاری give up شه) میتونی هرجفتشون بزنی فینیشر روشون بزنی ,ولی اگه زیاد بزنی میندازند از بازی بیرون همین:d

51418473896393637172.jpg

اخیرا اقای cory ledesma در توییت خود اعلام کردند, بخش اتیتود ارا بین 10-14 ساعت زمان برای کامل شدن نیاز دارد
این بخش دارای 6 chapter و بیش از 65 مسابقه است

[---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

Garcia ، انانسر برند اسمک دان در WWE 13 حضوز ندارد .

Cory Ledesma از سوی THQ تایید کرد که انانسر حال حاضر برند اسمک دان در WWE 13 حضور نخواهد داشت .

هنگامی که در تویــتــر یکی از هواداران پرسید : " آیا Lilian Garcia در WWE 13 حضور دارد ؟ "

Ledesma در پاسخ گفت : " متاسفانه او در WWE 13 حضور ندارد . او خیلی دیر به WWE برگشت و ما نمیتوانستیم او را در بازی بازسازی کنیم . "

با توجه به این صحبت ها ، به نظر میرسد که در این نسخه از بازی Justin Roberts استارهای دوران حال حاضر را معرفی میکند و Howard Finkel استاران دوران گذشته و قدیم را .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or