نه.منظور من این بود که این ها کارکترهایی هستند که من باهاشون دوست دارم بازی کنم.شاید.. نه ادم هات نگفته , اولین استوری که توی اتیتود ارا بازی میکنی گفته؟ مثل road to wrestlemania
مثلا WWE12 کارکترهای مورد علاقه من cena , r truth , morison بودند.:d
...........
اقا منصور....به نظرت با این دو تا گیم پلی که از بازی اومده بود،سرعت بازی هیچ تغییری نکرده؟
یه چیزم بگم اینکه،بعضی از تعییرات این بازی چیزهایی هستند که عملا کاربرد ندارن.
مثلا هوش مصنوعی این بازی طوری هست که کارکترها نمی تونن خوب از فینیشرهای ساختگی استفاده کنن.مصلا من یه فینیشر گوشه رینگ واسه یکی ساخته بودم و لی اونا هیچ وقت ازش استفاده نکردن.
کورد بعدی سیستم کامبک هست که انقدر بد و سخت طراجی شده که من به شخصه هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم.
در همین دو تا ویدیو که شما از گیم پلی گزاشتی،به قول دوستمون از تکنولوزی جدید استفاده شده اما من به شخصه هیچ تفاوتی با نسخه قبل ندیدم.واقعا هیچ چی تعییر نکرده.
البته هسته گیم پلی در نسخه 2012 تغریبا کامل و خوب هست . فقط با این اوصاف،فکر نکنم فکری به حال سیستم ناقص دفاع هم کرده باشن.بدترین چیزی که میتونه اتفاق بیفته اینه که دفاع مثل WWE12 باشه.
خدا کنه زودتر بازی بره زیر دست EA SPORT.کلا این روزا دارم fight night round 4 بازی میکنم.گرافیک و فیزیک و مودلینگ و ... همه چی در حد اعلا هست.فکرشو بکنین که کشتی کج رو این ها بسازند.
به عنوان مثال یه اتفاق مثبت که میتونه در بازی بیفته اینه که ، مثلا وقتی یه کشتیگیر،کلوزلاین دریافت میکنه همیشه یک جور روی زمین میفته و خسته کننده میشه.اما شاید EA بتونه با استفاده از فیزیک قدرتمند موتور impact engine کازی کنه که عکس العمل ها متفاوت باشه.
خداییش خیلی در حق ما ستم هست که که دقیقا ورزشی به این پرطرفتاری ، انقدر بازیش ضعیف باشه در حالی که ورزش هی دیگه از همین نسل انقدر پیشرفت چشم گیر داشتند.مثل MMA,Fifa,TENNIs,fight night,bascketball , ....

مگه Christian چه هیزم تری بهت فروخت.:d
بیا پایین

در q&a 1 که از اقای لدسما سوال کردند 8 man tag teams اضافه میشه؟ ایشون جواب دادند,خیر این کار بازی با مشکلات افت فریم و ریز و درشتی روبرو میکند و ما دو کار میتوانیم بکنیم یا 8 نفره رو اضافه کنیم با کیفیت معمولی یا 6 man tag teams با کیفیت hd #