WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
داداش منصور وسط کنار عکس دنیل برایان،یه حالت خنده شدید گزاشتی.این واسه چیه؟:d
yes گفتنش ..و واقعا من موندم استوری نویسا چه شعاری بدون بنیه و چرتی براش در نظر گرفتن و قتی با کسی مثل راک مقایسش میکنی که دوره قبلش مدعی کمربند بود (چون این الان مدعیست و کمربندم گرفته) شعاری مثل what the rock kooking for you shut your mouth ,.. به کار میبرد بازم خندم میگیره یا stoncold مامور 47 که انگشت وسطش گویا همه چیز بود!

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

برای این که نظم تایبک به هم نریزه! عکس ها منتقل میشه بجای خودش و عکسای جدید هم در اونجا میزارم .
اینجا خبر های بازی رو قرار میدم
جدیدترین خبر اینه که؛
اقای ledesma گفتن استار های بیشتری قرار به بازی وارد شن که هنوز حرفی در مورد تاریخ و نامشون به میان نیاوردن میشه انتظار 2-3 pack dlc داشت

این عکس ها من رو برد به دوران قدیم.کریشن و کریس جریکو و .... با استایل قدیمیشون فوق العاده هستند.با دیدن این راستر ، واقعا الان دیگه نمیتونم تا عرضه بازی صبر کنم.
من تعجب میکنم چطور WWE حاظر شده اجازه چنین کاری رو به سازندگان بازی بده.(این که یه جورایی WWF رو یاداوری کنه).اخه با این کار مردم به ابکی بودن WWE فعلی پی میبرند و دوباره دلشون حال و هوای قدیم رو میکنه و نسبت به این چیزی که الان هست و این کشتیگیرهای دره پیت حال حاضر ، دلسرد میشن.و اصلا شاید بیخیال WWE کنونی بشن.من فکر میکنم این بازی واسه WWE ضرر داشته باشه.
واقعا الآن خیلی آبکیه.استار های wwf واقعا از جونشون سیر شده بودند :dهمه کاری می کردند

من دلم لک زده برای یه مسابقه اینفرنو یا هاردکور یا کار های استون کلد:((

با این عکس هایی که منصورجان زحمت کشید گذاشت امیدوار شدم

توwwe'12قدرت جان سینا:-& از استیو آستین-براک لزنر بیشتربود:(

حالا اون زیاد مهم نبود.ولی توی بازی هم بارتی جان سینا مثل .واقعی هست.چون اصلا استایل قدیمی جان سینا و rap گونه اش:d نه ربطی به ea داره.کلا سفارشی زدن براش!با توصیه خودش:d ولی من که از این استایل های قدیمی به شدت استقبال میکنم :) مثل triple h kane و..و حتی john cena قدیمی

شکل و شمایل monday night raw wwe 13 مثل raw جدیده؟ منظورم تغییراتیست که بعد از 1000 قسمت انجام دادن
هنوز تصویر واضحی منتشر نشده! بشه فهمید چند تصویر استار ها هم محدود به ramp raw میشه شاید بروزش کنن!!مثل undertaker که شخصیت امروزیش مثل تغییرات الانش است
راستی در خلال معرفی راستر ها,ledesma گفته بود ,که در اینده از یک mode دیگه جدید رونمایی میکنند!!:d شاید create belt باشه؟؟!!

اگه مشكل مسابقه رويال رامبول 40 نفره رو هم حل كنن خوب ميشه محدوديت داره توي رينگ مثلاً اگه اشتباه نكنم 6 نفر كه اومدن تا اينها بيرون نرن بعدي اضافه نميشه كلاً محدودش كردن و مشكل اصلي كه حال منو گرفته روي هر كشتي گيري 2 تا فينيشر هم بزني مثل برق پا ميشه خدا كنه مشكلاتش رو حل كنن

3-4 تا ویدیو از گیم پلی بازی منتشر شده که براتون قرار میدم, اینم هیلتر شکن میخواد :d 1- chris jericho VS cm punk extreme-rules
2-محشره;;) کوتاه هم هست,یک rock bottom از راک, بر روی میز گزارشگر های arena raw is war ارناشو خدایی خوب در اوردن میزاشو گذاشتن جای دیگه منو برد تو اون حس و حال
3- sheamus VS chris jericho

[video]http://wwegaming.com/wwe-13-gameplay-cm-punk-vs-chris-jericho-extreme-rules-match/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaig n=Feed%3A+WWEGamingV2+%28WWEGAMING.com+V2%29&utm_c ontent=FaceBook[/video]

[video]http://wwegaming.com/wwe-13-sheamus-vs-chris-jericho-gameplay-video/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaig n=Feed%3A+WWEGamingV2+%28WWEGAMING.com+V2%29&utm_c ontent=FaceBook[/video]

آخرین ویرایش:
حالا اون زیاد مهم نبود.ولی توی بازی هم بارتی جان سینا مثل .واقعی هست.چون اصلا استایل قدیمی جان سینا و rap گونه اش:d نه ربطی به ea داره.کلا سفارشی زدن براش!با توصیه خودش:d ولی من که از این استایل های قدیمی به شدت استقبال میکنم :) مثل triple h kane و..و حتی john cena قدیمی

منم اتفاقا اون موقع که جان سینا اومده بود باهاش حال می کردم ولی دیگه تکراری شده:dتریپل اچ هم با نام هانتر که بود زیاد معروف نبود اما وقتی با شان مایکلز دی اکس رو

درست کردن معروف شد.

شکل و شمایل monday night raw wwe 13 مثل raw جدیده؟ منظورم تغییراتیست که بعد از 1000 قسمت انجام دادن

قطعا آره چون زیاد تغییر نداشته

این تصویر راو تقریبا مشخصه! تیم سازنده ی بازی youke s , کار طراحی راستر ها و.. به عهده این ها است این چند عکس.
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
RAW
viewer.php
[/URL][/IMG]

با تشکر از اقا منصور بابت ویدیو ها.
از چیزی که خوشم نیومد این هست که وقتی start رو میزدند،عکس cm punk می اومد.خوب شاید یکی اون رو دوست نداشته باشه.به احتمال زیاد باید توی منو هم همین وضع باشه.این خوب نیست.یعنی یه کارکتر واسه کل بازی.مثل 2012.
کشتیگیرها وقتی ضربه میخوردند و می افتادند روی زمین ، خوب عکس العمل نشون میدادن.خوب درد میکشیدند.این نکته مثبت.
از لحاظ گیم پلی دقیقا انگار داری 2012 بازی میکنی.البته این رو خود کوری هم گفته بود.اگه من جای کوری لدیزما بودم،از این قضیه شرمنده بودم.
مسابقه جریکو و شیمس:نشون داد که شیمش رو خوابوند روی میز گزارشگرها و بعد فینیشر زد.من فکر میکردم میتونیم ازادانه بریم روی میز گزارشگرها.مثل svr 2010.اما ظاهرا اینجوی نیست.
در کل هیچ چیز فوق العاده ای نداشت از لحاظ گیم پلی و .... .تنها انگیزه واسه این بازی میتونه همین استارهای قدیمی باشه.
خدا کنه این نسخه یه خداحافظی شیرین با THQ باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or