Multi Platform WUCHANG: Fallen Feathers

سازنده
Leenzee Games
تاریخ انتشار
2025
ناشر
505 Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
WUCHANG_GIF-6_600x200.gif

بازی WUCHANG: Fallen Feathers یک عنوان اکشن نقش‌آفرینی (Action RPG) در سبک سولزلایک (Soulslike) است که توسط استودیوی چینی Leenzee Games توسعه یافته و توسط 505 Games منتشر خواهد شد

در اینجا اطلاعات کلیدی در مورد این بازی آورده شده است:

داستان و محیط بازی:

• بازی در اواخر دوران سلسله مینگ در چین، در سرزمین جنگ‌زده و طاعون‌زده‌ی "شو" (Shu) جریان دارد.
  • یک بیماری مرموز به نام "Ornithropy" یا "Feathering" در حال شیوع است که باعث جهش‌های وحشتناک و تبدیل انسان‌ها به موجودات هیولایی می‌شود.
  • بازیکنان نقش "بای ووچانگ" (Bai Wuchang) را بر عهده می‌گیرند، یک دزد دریایی زن که از فراموشی رنج می‌برد و به بیماری Feathering مبتلا شده است.
  • ووچانگ باید ضمن کشف رازهای گذشته فراموش‌شده خود، با بیماری‌اش مقابله کرده و حقیقت پشت پرده این طاعون و جهش‌ها را در سرزمین شو کشف کند.
  • داستان بازی از اساطیر چین، به‌ویژه افسانه‌های باستانی شو و مکان‌هایی مانند Sanxingdui و Jinsha الهام گرفته شده است.
  • انتخاب‌های بازیکن، متحدانی که به آن‌ها اعتماد می‌کند و اسراری که کشف می‌کند، به پایان‌های مختلفی در بازی منجر خواهد شد.
گیم‌پلی:

• این بازی یک تجربه سولزلایک با مبارزات چالش‌برانگیز و از دید سوم شخص است.
  • سیستم مبارزات بر واکنش‌پذیری تمرکز دارد. با جاخالی دادن یا دفع حملات (Parry) در زمان‌بندی مناسب، "امتیاز مهارت" کسب می‌کنید که برای استفاده از حملات ویژه و طلسم‌ها ضروری است.
  • تنوع سلاح‌ها بالاست و شامل ۲۵ سلاح منحصر به فرد در ۵ دسته مختلف می‌شود. بازیکن می‌تواند یک سلاح اصلی و یک سلاح فرعی حمل کند.
  • علاوه بر سلاح‌ها، حدود ۴۰ طلسم و جادو نیز در بازی وجود دارد که می‌توان با تکیه بر آن‌ها نیز بازی را به اتمام رساند.
  • بازیکنان می‌توانند سلاح‌ها و مهارت‌های خود را ارتقا دهند و مهارت‌های جدیدی از دشمنان شکست‌خورده به دست آورند.
  • دنیای بازی شامل مناطق به‌هم‌پیوسته است که بازیکنان را به کاوش تشویق می‌کند.
  • شخصیت‌های غیرقابل‌بازی (NPC) متعددی در دنیا وجود دارند که می‌توان با آن‌ها تعامل کرد و ماموریت‌های جانبی دریافت نمود.
  • باس‌فایت‌های چالش‌برانگیز با فازهای متعدد، بخش مهمی از گیم‌پلی را تشکیل می‌دهند.
  • بازی مسیری غیرخطی را ارائه می‌دهد و بازیکنان می‌توانند ترتیب مقابله با باس‌ها را انتخاب کنند.
جزئیات فنی و انتشار:

• بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 ساخته شده است که امکان ارائه گرافیک بالا، نورپردازی واقع‌گرایانه و جلوه‌های مبتنی بر فیزیک را فراهم می‌کند.[6]
  • این بازی برای پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن ۵ (PS5) و ایکس‌باکس سری X/S منتشر خواهد شد.
  • تاریخ انتشار بازی برای سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است.گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.
  • بازی از روز اول انتشار در سرویس Xbox Game Pass در دسترس خواهد بود.
به طور خلاصه، WUCHANG: Fallen Feathers یک بازی اکشن نقش‌آفرینی سولزلایک با فضایی تاریک و فانتزی است که در چین باستان جریان دارد و بر مبارزات چالش‌برانگیز، کاوش و داستانی عمیق با الهام از تاریخ و اساطیر چین تمرکز دارد.

والا الان اکثریت بازیا اون باس اخرشون واقعا باس اخر نیست
الان الدن رینگ باس اخرش واقعا باس آخر بود؟
دی ال سی بازی رو نمیگما چون کلا خصلت دی ال سی به همون باس اخرشه(برعکس شده جدیدا)
دارک سولز ۳ هم همین وضع بود
تنها بازی که معنای واقعی باس آخر رو تداعی میکرد بلادبورن بود برام چه خود بازی چه اون بی پدر باس آخر دی ال سیش😅
الان سولزلایکا شدن مصداق بارز از مسیر لذت ببر نه از پایان راه :D

AJc1755079999.png

شخصا sekiro رو تموم نکردم با وجود اینکه بیشتر از چهل ساعت بازی کردم، اما شنیدم ایشین حداقل برای بار اول واقعا سخته :دی

در مورد این بازی هم آره باس آخر یه مقدار عجیب بود که دو‌ مرحله ای نبود در صورتیکه تقریبا تمام باس های اصلی بازی دو مرحله ای و چالش برانگیز هستند. مخصوصا اینکه میشه باس آخر با یه اسپل خاص cheese و وان شات کرد :دی

View attachment 388952

شخصا sekiro رو تموم نکردم با وجود اینکه بیشتر از چهل ساعت بازی کردم، اما شنیدم ایشین حداقل برای بار اول واقعا سخته :دی

در مورد این بازی هم آره باس آخر یه مقدار عجیب بود که دو‌ مرحله ای نبود در صورتیکه تقریبا تمام باس های اصلی بازی دو مرحله ای و چالش برانگیز هستند. مخصوصا اینکه میشه باس آخر با یه اسپل خاص cheese و وان شات کرد :دی
واقعا نمیدونم چرا سکیرو رو یادم رفت بگم
چون شاید سکیرو از اول تا اخرش سخته آسون نداره اصلا😂

والا الان اکثریت بازیا اون باس اخرشون واقعا باس اخر نیست
الان الدن رینگ باس اخرش واقعا باس آخر بود؟
دی ال سی بازی رو نمیگما چون کلا خصلت دی ال سی به همون باس اخرشه(برعکس شده جدیدا)
دارک سولز ۳ هم همین وضع بود
تنها بازی که معنای واقعی باس آخر رو تداعی میکرد بلادبورن بود برام چه خود بازی چه اون بی پدر باس آخر دی ال سیش😅
الان سولزلایکا شدن مصداق بارز از مسیر لذت ببر نه از پایان راه :D
از بین سولزلایک های اخیر هم باس اخر بازی خزان دقیقا برای من مصداق تمام اونچیزیه که یه باس اخر باید داشته باشه. باس اخر ووچانگ جدا از سخت نبودن اینه که باس خوبی نیست و بنظرم باس انتهایی چپتر 4 dragon empror بیشتر پتانسیل فاینال باس و فایت حماسی تری داشت.
دی ال سی بازی های سولز دقیقا همینه که میگید حتی لایز او پی هم باس اخرش سخت تر از باس اخر بازی اصلی بود و بدون سامن بنظرم جز سخت ترین باس های سولز.

آخرین ویرایش:
بهترین باس بازی: همچنان هولانگ هست البته ورژن دومش :D
با اینکه هر سری دو سه ساعت علافش بودم ولی قشنگ پلیر رو آبدیده می‌کنه و مجبورش می‌کنه مکانیزم های بازی رو یاد بگیره و ازشون استفاده کنه.
و چقدر سرنوشت غم انگیزی هم داشت :(

آقا چطور میشه سلاح رو آتیشی کرد؟ :-?
می‌خوام بزنم توی کار دابل سورد ولی به شمشیر سنگین عادت کردم :D
از آیتم Temperance که همون باف سلاح هست باید استفاده کنی با سوزن آتش. سوزن های مختلف مثل مجیک و یخ و ....هم طبعا کار خودشون رو انجام میدن.
این بازی یه کمی مبهم معرفی میکنه این قابلیت ها رو.
temp.jpg
temp2.jpg
پ.ن: با چهره شطرنجی و عرق شرم بر پیشانی عرض میکنم:
تا باس ببر، اصلا نمیدونستم این آیتم چی هست و استفاده هم نکرده بودم.
x_x :D

از آیتم Temperance که همون باف سلاح هست باید استفاده کنی با سوزن آتش. سوزن های مختلف مثل مجیک و یخ و ....هم طبعا کار خودشون رو انجام میدن.
این بازی یه کمی مبهم معرفی میکنه این قابلیت ها رو.
View attachment 389033
View attachment 389034
پ.ن: با چهره شطرنجی و عرق شرم بر پیشانی عرض میکنم:
تا باس ببر، اصلا نمیدونستم این آیتم چی هست و استفاده هم نکرده بودم.
x_x :D
باز تو خوبی؟ من سر باس the reborn تازه دارم سوال میکنم :))

• Smile
Reactions: Tatsumaru
بس که مجیک بازید :D
بعد همون باس اول این مکانیک معرفی شده بود آقا :))
اتفاقا بنده تمام سولز بورن ها رو با سلاح رفتم. حتی یک بار هم از بیلد مجیک استفاده نکردم.
تو این بازی در واقع کار خودم رو سخت کردم و از یه قابلیت خوب سلاح بی بهره موندم.
اضافه کنم که از اول با دوآل بلید رفتم و حتی یک بار هم بیلد عوض نکردم. سخت بود. ولی جالب و آموزنده. :D

• Like
Reactions: ce7en44 and jdepp
اتفاقا بنده تمام سولز بورن ها رو با سلاح رفتم. حتی یک بار هم از بیلد مجیک استفاده نکردم.
اضافه کنم که از اول با دوآل بلید رفتم و حتی یک بار هم بیلد عوض نکردم. سخت بود. ولی جالب و آموزنده. :D
بعد از دو ساعت ور رفتن با باس the reborn و تست کردن روش های مختلف به این نتیجه رسیدم که با همون بیلد شمشیر و جاخالی برم بهتره (قضیه همون کلاغی هست که میخواست سر باس تازه راه رفتن کبک یاد بگیره :D).
دیگه نهایت بعد از چند بار تلاش اضافه زدمش. فقط بدیش این بود که باس حسابی وقت گیر بود و با یه پر شمشیرش که به کاراکتر من می‌گفت می‌کشتش:D

اوه اوه اینکه خیلی سخت تر بود.

تو خیلی مرد بودی و من به سخرت گرفتم^:)^

• Smile
Reactions: Tatsumaru
این همه تا آخرچپتر۳ رفتم تازه متوجه شدم یه npc اسمش نمیدونم چیه کمر قوزه پیرمرده جا گذاشتم😐
من روی کنسول اسلیم بازی میکنم حالت fps همه چی هم خاموش ولی انگار کنسول زورش نمیرسه به بازی🧐صدر رحمت ۳۰ فریم بلادبورن
فک کنم باید اجرای روان با پرو بازی کرد!!نمیدونم برای بقیه هم همینه یا نه!!
سوال بعدی اینکه من پلاس ندارم تا با یک دور پلاتش کنم کدوم پایان تروفی سختره اونو اول برم که روی حالت نیو پلاس کارم راحتر بشه کسی اطلاعی داره کدوم حالت پایانی رو برم اول ممنون میشم یکی بگه!!!
یه بروزرسانی هم امروز اومده هنوز وقت نکردم آپدیت کنم...

آخرین ویرایش:
این همه تا آخرچپتر۳ رفتم تازه متوجه شدم یه npc اسمش نمیدونم چیه کمر قوزه پیرمرده جا گذاشتم😐
من روی کنسول اسلیم بازی میکنم حالت fps همه چی هم خاموش ولی انگار کنسول زورش نمیرسه به بازی🧐صدر رحمت ۳۰ فریم بلادبورن
فک کنم باید اجرای روان با پرو بازی کرد!!نمیدونم برای بقیه هم همینه یا نه!!
سوال بعدی اینکه من پلاس ندارم تا با یک دور پلاتش کنم کدوم پایان تروفی سختره اونو اول برم که روی حالت نیو پلاس کارم راحتر بشه کسی اطلاعی داره کدوم حالت پایانی رو برم اول ممنون میشم یکی بگه!!!
یه بروزرسانی هم امروز اومده هنوز وقت نکردم آپدیت کنم...
هر پایانی رو بری تو نیوگیم پلاس ها میتونی مابقی رو بری.
بعد +ng ها کلا آسونتر میشه بازی برات.
دیگه مهم نیست چی بیاد جلوت.

نیوگیم رو همینطور برو و تموم کن، برای +ngها میتونی بری راهنما ببینی و 100 درصدش کنی.

• Like
Reactions: محمود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or