Multi Platform WUCHANG: Fallen Feathers

سازنده
Leenzee Games
تاریخ انتشار
2025
ناشر
505 Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
WUCHANG_GIF-6_600x200.gif

بازی WUCHANG: Fallen Feathers یک عنوان اکشن نقش‌آفرینی (Action RPG) در سبک سولزلایک (Soulslike) است که توسط استودیوی چینی Leenzee Games توسعه یافته و توسط 505 Games منتشر خواهد شد

در اینجا اطلاعات کلیدی در مورد این بازی آورده شده است:

داستان و محیط بازی:

• بازی در اواخر دوران سلسله مینگ در چین، در سرزمین جنگ‌زده و طاعون‌زده‌ی "شو" (Shu) جریان دارد.
  • یک بیماری مرموز به نام "Ornithropy" یا "Feathering" در حال شیوع است که باعث جهش‌های وحشتناک و تبدیل انسان‌ها به موجودات هیولایی می‌شود.
  • بازیکنان نقش "بای ووچانگ" (Bai Wuchang) را بر عهده می‌گیرند، یک دزد دریایی زن که از فراموشی رنج می‌برد و به بیماری Feathering مبتلا شده است.
  • ووچانگ باید ضمن کشف رازهای گذشته فراموش‌شده خود، با بیماری‌اش مقابله کرده و حقیقت پشت پرده این طاعون و جهش‌ها را در سرزمین شو کشف کند.
  • داستان بازی از اساطیر چین، به‌ویژه افسانه‌های باستانی شو و مکان‌هایی مانند Sanxingdui و Jinsha الهام گرفته شده است.
  • انتخاب‌های بازیکن، متحدانی که به آن‌ها اعتماد می‌کند و اسراری که کشف می‌کند، به پایان‌های مختلفی در بازی منجر خواهد شد.
گیم‌پلی:

• این بازی یک تجربه سولزلایک با مبارزات چالش‌برانگیز و از دید سوم شخص است.
  • سیستم مبارزات بر واکنش‌پذیری تمرکز دارد. با جاخالی دادن یا دفع حملات (Parry) در زمان‌بندی مناسب، "امتیاز مهارت" کسب می‌کنید که برای استفاده از حملات ویژه و طلسم‌ها ضروری است.
  • تنوع سلاح‌ها بالاست و شامل ۲۵ سلاح منحصر به فرد در ۵ دسته مختلف می‌شود. بازیکن می‌تواند یک سلاح اصلی و یک سلاح فرعی حمل کند.
  • علاوه بر سلاح‌ها، حدود ۴۰ طلسم و جادو نیز در بازی وجود دارد که می‌توان با تکیه بر آن‌ها نیز بازی را به اتمام رساند.
  • بازیکنان می‌توانند سلاح‌ها و مهارت‌های خود را ارتقا دهند و مهارت‌های جدیدی از دشمنان شکست‌خورده به دست آورند.
  • دنیای بازی شامل مناطق به‌هم‌پیوسته است که بازیکنان را به کاوش تشویق می‌کند.
  • شخصیت‌های غیرقابل‌بازی (NPC) متعددی در دنیا وجود دارند که می‌توان با آن‌ها تعامل کرد و ماموریت‌های جانبی دریافت نمود.
  • باس‌فایت‌های چالش‌برانگیز با فازهای متعدد، بخش مهمی از گیم‌پلی را تشکیل می‌دهند.
  • بازی مسیری غیرخطی را ارائه می‌دهد و بازیکنان می‌توانند ترتیب مقابله با باس‌ها را انتخاب کنند.
جزئیات فنی و انتشار:

• بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 ساخته شده است که امکان ارائه گرافیک بالا، نورپردازی واقع‌گرایانه و جلوه‌های مبتنی بر فیزیک را فراهم می‌کند.[6]
  • این بازی برای پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن ۵ (PS5) و ایکس‌باکس سری X/S منتشر خواهد شد.
  • تاریخ انتشار بازی برای سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است.گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.
  • بازی از روز اول انتشار در سرویس Xbox Game Pass در دسترس خواهد بود.
به طور خلاصه، WUCHANG: Fallen Feathers یک بازی اکشن نقش‌آفرینی سولزلایک با فضایی تاریک و فانتزی است که در چین باستان جریان دارد و بر مبارزات چالش‌برانگیز، کاوش و داستانی عمیق با الهام از تاریخ و اساطیر چین تمرکز دارد.

دوستان من بازی رو نصب کردم ولی کلا تا میرم تو بازی و یا تو منو یا خود بازی کراش میکنه و میندازم بیرون کسی راه حلی داره سیستم هم ۳۰۶۰ و i5 8400 هست وکانگ راحت برام اجرا میشود ولی این ازیت میکنه و مشکل کرش داره

با همه کم و کاستیها بازی خیلی پلیر خوبی داره و میشه گفت تو فروش در حد خودش خیلی موفق بوده.
اونهم برای یه بازی که روی گیم پس رایگانه:
View attachment 387138

از خیلی از بازیهای اخیر پلیر بیشتری داره.
چون چینیه و چینی ها چند میلیاردن :دی

دوستان من بازی رو نصب کردم ولی کلا تا میرم تو بازی و یا تو منو یا خود بازی کراش میکنه و میندازم بیرون کسی راه حلی داره سیستم هم ۳۰۶۰ و i5 8400 هست وکانگ راحت برام اجرا میشود ولی این ازیت میکنه و مشکل کرش داره
یه اپدیت امروز بره pc دادن اپدیت کنید ایشالا مرتفع بشه مشکلتون

شماها را نمیدونم ولی من که دارم حسابی با بازی کیف میکنم تا الان ۱۵ ساعت رفتم حدود ۴۰ درصدشم رفتم .از نظر سختی اوکی بوده فقط یه باس داشته تا الان که اذیتم کرد .البته شنیدم باس های اخرش واقعا سخت میشن.
از نظر فنی بازی تا منطقه دوم هیچ مشکلی نداشت و عالی اجرا میشد ولی تو منطقه دوم یکم یهویی قفل میکنه و ۲ ثانیه بعد باز میشه چند بار تا الان اینجوری شده.
بازی قشنگ مشکل دوربین داره امیدوارم حلش کنن و از نظر تصویری هم خیلی تاریکه با اینکه شروع بازی تو منطقه سرسبز هست ولی بعضی موقع ها یه سایه هایی روی تصویر میوفته از نظر بصری مشکل ساز میشه.
از نظر طراحی مرحله ها و level design واقعا معرکه و در حد دارک سولز هاست ‌.لذت اکتشاف و میانبر پیدا کردن بینظیره.
کلا قرار نیست همه بازی ها ۹ از ۱۰ یا ۱۰ از ۱۰ باشن .به نظرم متای بازی منصفانه هست و بازی برای اکثر سولز لایک فنها لذت بخش خواهد بود

روی ویندوز با دوال سنس که میرم موقع دویدن لرزش داره و تو قسمت آیتمها هم خیلی سریع جا به جا میشه ولی با موس و کیبورد اوکیه.راه حلی چیزی نداره؟

ولی به نمایندگی از تمام سولزبازهای چینی به نظرم ووکانگ باز یه چی دیگه بود....اصلا هیچ سولزی ووکانگ نمیشه :D
یه سری کار مسخره کردن مثلا نمیپره یا وقتی داره حمله میکنه باید صبر کنیم تا حرکتش تموم بشه بعد داج کنیم 😐

روی ویندوز با دوال سنس که میرم موقع دویدن لرزش داره و تو قسمت آیتمها هم خیلی سریع جا به جا میشه ولی با موس و کیبورد اوکیه.راه حلی چیزی نداره؟

ولی به نمایندگی از تمام سولزبازهای چینی به نظرم ووکانگ باز یه چی دیگه بود....اصلا هیچ سولزی ووکانگ نمیشه :D
یه سری کار مسخره کردن مثلا نمیپره یا وقتی داره حمله میکنه باید صبر کنیم تا حرکتش تموم بشه بعد داج کنیم 😐

سولزباز هاى چينى؟ /:)

• Cool
Reactions: hamid_barca

متاسفانه برای کسی که الدن رینگ رو رها می کنه هیچگونه راه حلی نداریم! :D
اینارو صدا می زنن سولزلایک نه سولز حمید جان دلبندم:D

چون چینیه و چینی ها چند میلیاردن :دی
نه انصافا فقط به این دلیل نیست.
همونطور که میدونی روی PC سولزلایک/بورن خیلی طرفدار داره.
اگه بگیم پلتفرم اصلیش روی پی سیه اغراق نکردیم.

این هم انصافا بازی ضعیفی نیست.
درسته در حد سولزبورنها نیست ولی از لحاظ کیفی میشه با بازیهای تیم نینجا (غیر از Niohها) مقایسش کرد.
نظرات و نقدهای استیم رو که ببینی شاید 80 درصدشون انگلیسیه یا زبانی غیر از چینیه.
اصلا مثل شرایط مانکی نیست که بالای 70 درصد چینی ها بودن :D

آخرین ویرایش:
نه انصافا فقط به این دلیل نیست.
همونطور که میدونی روی PC سولزلایک/بورن خیلی طرفدار داره.
اگه بگیم پلتفرم اصلیش روی پی سیه اغراق نکردیم.

این هم انصافا بازی ضعیفی نیست.
درسته در حد سولزبورنها نیست ولی از لحاظ کیفی میشه با بازیهای تیم نینجا (غیر از Niohها) مقایسش کرد.
نظرات و نقدهای استیم رو که ببینی شاید 80 درصدشون انگلیسیه یا زبانی غیر از چینیه.
اصلا مثل شرایط مانکی نیست که بالای 70 درصد چینی ها بودن :D
اشتباه میکنی +80 درصد نقداش چینی ـه :D جالب ـه ، تو چند تا از نقداشون نوشته بودن ما از محصول وطنی حمایت کردیم بعد ناشر با قیمت گذاری بیشتر جوابمون رو داده LOL اینکه چینیا ریختن داخل استیم و تو یـ سری سبک ها خیلی زیاد شدن غیر قابل انکار ـه حالا صرفا سولزلایک هم نه همینکه شخصیت انیمه ای و شبیه به گاچا های خودشون باشه کافیه . محصول وطنی هم باشه که دیگه هیچی . حمایت اینا باعث میشه نسخه بعدی بازی با بودجه بالاتر بهتر و بزرگتر بشه که خلی خوبه . این وسط من نمیدونم یـ عده چرا جوری رفتار میکنن انگار چینیا آدم محسوب نمیشن و فاز گرفتن مچ بر میدارن ؟ مگه فرقی هم داره چینی باشه یا غیر چینی ؟

• Like
Reactions: dark souls
متاسفانه برای کسی که الدن رینگ رو رها می کنه هیچگونه راه حلی نداریم! :D
اینارو صدا می زنن سولزلایک نه سولز حمید جان دلبندم:D
میدونم ولی "سولز لایک باز" خب تو دهن نمیچرخه دیگه میگم سولزباز...اینطوری شیکتره ;))

اشتباه میکنی +80 درصد نقداش چینی ـه :D جالب ـه ، تو چند تا از نقداشون نوشته بودن ما از محصول وطنی حمایت کردیم بعد ناشر با قیمت گذاری بیشتر جوابمون رو داده LOL اینکه چینیا ریختن داخل استیم و تو یـ سری سبک ها خیلی زیاد شدن غیر قابل انکار ـه حالا صرفا سولزلایک هم نه همینکه شخصیت انیمه ای و شبیه به گاچا های خودشون باشه کافیه . محصول وطنی هم باشه که دیگه هیچی . حمایت اینا باعث میشه نسخه بعدی بازی با بودجه بالاتر بهتر و بزرگتر بشه که خلی خوبه . این وسط من نمیدونم یـ عده چرا جوری رفتار میکنن انگار چینیا آدم محسوب نمیشن و فاز گرفتن مچ بر میدارن ؟ مگه فرقی هم داره چینی باشه یا غیر چینی ؟
آخه من زبان رو گذاشتم روی چینی فقط 3-2 هزارتا نقد آورد.
باقیش چینی نبود.

اگه مطمئنی که اینطوره پس حتما اشتباه دیدم.
==============
این وسط من نمیدونم یـ عده چرا جوری رفتار میکنن انگار چینیا آدم محسوب نمیشن و فاز گرفتن مچ بر میدارن ؟ مگه فرقی هم داره چینی باشه یا غیر چینی ؟
خب اینجور مواقع آخه نمیشه موفقیت بازی یا نقدهاش رو خیلی بهش اتکا کرد که برآیند نظر تمام پلیرهاست.
مثل نقدهای فیلمهای هندی تو imdb که کلا از 8-7 شروع میشه به بالا.
اما فیلم رو که میبینی میخوای بزاری بری بیرون که سرت هوا بخوره.

ووکانگ هم خیلی از نقدهای استیمش انصافا اگزجره بود و هست ، با اینکه بازی واقعا خوبی بود.

حمید این شاخه اون شاخه نپر.
یکی رو شروع کردی سعی کن تمومش کنی.
اصلا همین رو بازی کن و تمومش کن ، بعدش به راحتی میتونی بری بازیهای تیم نینجا رو بازی کنی و باهاشون ارتباط بگیری ، ترجیحا Nioh ها.
به نظرم خیلی سبک بازی با بازیهای تیم نینجا شباهت داره و نزدیکه.
زمان برای برگشت به بازیهای فرام سافتور همیشه هست.

خیلی از بچه هایی که اینجا نظر میدن تازه از الدن رینگ شروع کن و برگشتن نسخه های قبلی رو بازی کردن.

فقط تمرکز کن روی یکی و اون رو تموم کن.
بعدش خود به خود اعتماد به نفست میره بالا و سبک کلا دستت میاد.

بخوای ایراد بگیری به همشون ایراد وارده.
حالا کوچیک یا بزرگ.
اما مهم اینه که یکی رو تموم کنی.
این هم انصافا بازی ضعیفی نیست و حتی خیلی در دسترسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or