Multi Platform WUCHANG: Fallen Feathers

سازنده
Leenzee Games
تاریخ انتشار
2025
ناشر
505 Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
WUCHANG_GIF-6_600x200.gif

بازی WUCHANG: Fallen Feathers یک عنوان اکشن نقش‌آفرینی (Action RPG) در سبک سولزلایک (Soulslike) است که توسط استودیوی چینی Leenzee Games توسعه یافته و توسط 505 Games منتشر خواهد شد

در اینجا اطلاعات کلیدی در مورد این بازی آورده شده است:

داستان و محیط بازی:

• بازی در اواخر دوران سلسله مینگ در چین، در سرزمین جنگ‌زده و طاعون‌زده‌ی "شو" (Shu) جریان دارد.
  • یک بیماری مرموز به نام "Ornithropy" یا "Feathering" در حال شیوع است که باعث جهش‌های وحشتناک و تبدیل انسان‌ها به موجودات هیولایی می‌شود.
  • بازیکنان نقش "بای ووچانگ" (Bai Wuchang) را بر عهده می‌گیرند، یک دزد دریایی زن که از فراموشی رنج می‌برد و به بیماری Feathering مبتلا شده است.
  • ووچانگ باید ضمن کشف رازهای گذشته فراموش‌شده خود، با بیماری‌اش مقابله کرده و حقیقت پشت پرده این طاعون و جهش‌ها را در سرزمین شو کشف کند.
  • داستان بازی از اساطیر چین، به‌ویژه افسانه‌های باستانی شو و مکان‌هایی مانند Sanxingdui و Jinsha الهام گرفته شده است.
  • انتخاب‌های بازیکن، متحدانی که به آن‌ها اعتماد می‌کند و اسراری که کشف می‌کند، به پایان‌های مختلفی در بازی منجر خواهد شد.
گیم‌پلی:

• این بازی یک تجربه سولزلایک با مبارزات چالش‌برانگیز و از دید سوم شخص است.
  • سیستم مبارزات بر واکنش‌پذیری تمرکز دارد. با جاخالی دادن یا دفع حملات (Parry) در زمان‌بندی مناسب، "امتیاز مهارت" کسب می‌کنید که برای استفاده از حملات ویژه و طلسم‌ها ضروری است.
  • تنوع سلاح‌ها بالاست و شامل ۲۵ سلاح منحصر به فرد در ۵ دسته مختلف می‌شود. بازیکن می‌تواند یک سلاح اصلی و یک سلاح فرعی حمل کند.
  • علاوه بر سلاح‌ها، حدود ۴۰ طلسم و جادو نیز در بازی وجود دارد که می‌توان با تکیه بر آن‌ها نیز بازی را به اتمام رساند.
  • بازیکنان می‌توانند سلاح‌ها و مهارت‌های خود را ارتقا دهند و مهارت‌های جدیدی از دشمنان شکست‌خورده به دست آورند.
  • دنیای بازی شامل مناطق به‌هم‌پیوسته است که بازیکنان را به کاوش تشویق می‌کند.
  • شخصیت‌های غیرقابل‌بازی (NPC) متعددی در دنیا وجود دارند که می‌توان با آن‌ها تعامل کرد و ماموریت‌های جانبی دریافت نمود.
  • باس‌فایت‌های چالش‌برانگیز با فازهای متعدد، بخش مهمی از گیم‌پلی را تشکیل می‌دهند.
  • بازی مسیری غیرخطی را ارائه می‌دهد و بازیکنان می‌توانند ترتیب مقابله با باس‌ها را انتخاب کنند.
جزئیات فنی و انتشار:

• بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 ساخته شده است که امکان ارائه گرافیک بالا، نورپردازی واقع‌گرایانه و جلوه‌های مبتنی بر فیزیک را فراهم می‌کند.[6]
  • این بازی برای پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن ۵ (PS5) و ایکس‌باکس سری X/S منتشر خواهد شد.
  • تاریخ انتشار بازی برای سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است.گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که بازی در تابستان ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.
  • بازی از روز اول انتشار در سرویس Xbox Game Pass در دسترس خواهد بود.
به طور خلاصه، WUCHANG: Fallen Feathers یک بازی اکشن نقش‌آفرینی سولزلایک با فضایی تاریک و فانتزی است که در چین باستان جریان دارد و بر مبارزات چالش‌برانگیز، کاوش و داستانی عمیق با الهام از تاریخ و اساطیر چین تمرکز دارد.

روی گیم پس بازی 5 ساعت دیگه آنلاک میشه.
View attachment 386982

یعنی زمان بهتر نمیتونستن انتخاب کنن؟=((
فقط برای آمریکا و اونطرف ها خوبه.
ما که خوبه ، اروپایی ها رو هم آدم حساب نکردن.
من رو پی سی تست نکردم گیم پسو ولی عوض کردن ریجن رو ایکس باکس باعث مبشه دسترسی زودتر داشته باشی به بازی تو صفحه قبل تایم ریلیز بازی بود الان باید سمت ریجنای امریکا در دسترس باشه (؟)
متاشم ۷۵ شد متاسغانه تریلراشو ندیده بودم امید بیشتری داشتم امروز توتیوب رندوم یه ریویو ازش برام پلی شد همون چند دقیقه اول متوجه شدم تو بهترین حالت تو رنج ۸۰ قرار میگیره خیلی ضعف داره ولی خب سولزلایکه دیگه از هیچی بهتره :D

• Like
Reactions: m.d.makan
من رو پی سی تست نکردم گیم پسو ولی عوض کردن ریجن رو ایکس باکس باعث مبشه دسترسی زودتر داشته باشی به بازی تو صفحه قبل تایم ریلیز بازی بود الان باید سمت ریجنای امریکا در دسترس باشه (؟)
متاشم ۷۵ شد متاسغانه تریلراشو ندیده بودم امید بیشتری داشتم امروز توتیوب رندوم یه ریویو ازش برام پلی شد همون چند دقیقه اول متوجه شدم تو بهترین حالت تو رنج ۸۰ قرار میگیره خیلی ضعف داره ولی خب سولزلایکه دیگه از هیچی بهتره :D
نه متاسفانه این تغییر ریجن و... روی PC جواب نمیده..

من که مطمئنم بودم زیر 80 میشه.
همون چند روز پیش زده بودم 75 تا 79.
اصلا بهش بالای 80 نمیخورد.

آره بابا سولزلایک باشه باقیش مهم نیست.
متا خیلی از این پایینتر هم زدیم این هم روش.

من همیشه Bleak Faith: Forsaken رو مثال میزنم که سه نفره ساختنش.
اون بنده خدا متاش 63 شده ولی برای من جزو 10تا از بهترین بازیهای سولزلایکه که بازی کردم.
خیلی دوستش دارم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Roozbeh psp
من صبح یکی دو ساعتی بازی کردم و خیالم راحت شد بازی خوبیه یکم قبلش نگرانی داشتم الان برطرف شد .سیستم اسکیل و درخت مهارتش همون جور که تو نقد ها هم گفته شده واقعا گسترده است گرافیک بازی هم واقعا خوشگله از اخرین سولزلایکی که بازی کردم khazan گرافیکش قشنگ یه لول بالاتره.
کسایی که سولزلایک دوست دارن با خیال راحت بگیرن بازی کنن خوششون میاد :D

برخلاف ووکانگ که اکشن طور بود، Wuchang قشنگ یه سولز هاردکور کلاسیکه!
گرافیک خیلی خوشگلی داره. کاراکترش بسیار زیباست! همین اول بسم الله تنوع سلاح خوبی نشون داده. دشمنا هم اوکی بودن نه پلشت هستن و نه زیادی سخت.
سیستم اپگرید و اسکیل تری پر و پیمونی داره و قشنگ باید وقت بذاری ببینی کدوم چیه و چی رو بیاری بالا. نسبت به سولزهای دیگه سیستم اسکیل کاملا متفاوت و جذابی داره و از اون حالت تکراری این ژانر اومده بیرون دیگه.
گیم پلیش هم یه سنگینی خاصی داره که خیلی خوشم اومده قشنگ حس ضربات که میخوابه روی انمی رو حس میکنی. عین پست دوستمون بالا که گفته اگه کسی سولز بازه حتما بیاد سراغ این بازی که شروعش لااقل فوق العاده بوده. امیدوارم تا آخرش همینطوری بمونه :D
ــــ
داشتم یوتیوبو میگشتم ویدیوهای بازی رو ببینم خوردم به پست ویدیو یه خود خفن پنداری به اسم امید لنون! چون Wuchang صرفا از سیستم اپگرید سولزای دیگه پیروی نکرده و چیزی جدیدی ارائه کرده، این آقا بازی رو کوبیده و با یه سیس من خیلی خاصم و زیاد میدونم، به باد انتقادش گرفته! ای کاش گیمرای ایران حواسشونو جمع کنن و بدونن کی رو گنده میکنن! طرف خیر سرش یوتیوبره و خودشو سولزپلیر قدیمی میدونه ولی فهمش نمیرسه که هر سولزی قرار نیست کپی کارای میازاکی باشه و میتونه راه خودشو بره و موفقم باشه.

آخرین ویرایش:
برخلاف ووکانگ که اکشن طور بود، Wuchang قشنگ یه سولز هاردکور کلاسیکه!
گرافیک خیلی خوشگلی داره. کاراکترش بسیار زیباست! همین اول بسم الله تنوع سلاح خوبی نشون داده. دشمنا هم اوکی بودن نه پلشت هستن و نه زیادی سخت.
سیستم اپگرید و اسکیل تری پر و پیمونی داره و قشنگ باید وقت بذاری ببینی کدوم چیه و چی رو بیاری بالا. نسبت به سولزهای دیگه سیستم اسکیل کاملا متفاوت و جذابی داره و از اون حالت تکراری این ژانر اومده بیرون دیگه.
گیم پلیش هم یه سنگینی خاصی داره که خیلی خوشم اومده قشنگ حس ضربات که میخوابه روی انمی رو حس میکنی. عین پست دوستمون بالا که گفته اگه کسی سولز بازه حتما بیاد سراغ این بازی که شروعش لااقل فوق العاده بوده. امیدوارم تا آخرش همینطوری بمونه :D
ــــ
داشتم یوتیوبو میگشتم ویدیوهای بازی رو ببینم خوردم به پست ویدیو یه خود خفن پنداری به اسم امید لنون! چون Wuchang صرفا از سیستم اپگرید سولزای دیگه پیروی نکرده و چیزی جدیدی ارائه کرده، این آقا بازی رو کوبیده و با یه سیس من خیلی خاصم و زیاد میدونم، به باد انتقادش گرفته! ای کاش گیمرای ایران حواسشونو جمع کنن و بدونن کی رو گنده میکنن! طرف خیر سرش یوتیوبره و خودشو سولزپلیر قدیمی میدونه ولی فهمش نمیرسه که هر سولزی قرار نیست کپی کارای میازاکی باشه و میتونه راه خودشو بره و موفقم باشه.
من حالا زیاد بازی نکردم ولی تو همین 2 ساعتی هم که رفتم به جرات میشه گفت از بهترین درخت مهارت هایی هست که تو کل سولزلایک ها دیدم (کم هم سولزلایک بازی نکردم) بینظیره کلی بیلد و اسکیل مختلف میشه ترکیب کرد

من حالا زیاد بازی نکردم ولی تو همین 2 ساعتی هم که رفتم به جرات میشه گفت از بهترین درخت مهارت هایی هست که تو کل سولزلایک ها دیدم (کم هم سولزلایک بازی نکردم) بینظیره کلی بیلد و اسکیل مختلف میشه ترکیب کرد
بشدت متنوعه و بنظر میاد که میشه کلی بیلد مختلف برای کاراکتر ساخت. همینطور کلی حرکت و اسکیل جدید هم باز میشه برای ادم. اینو با تنوع سلاحی که داره تصور کنی چیز خفنی از توش درمیاد!

متاسفانه بازی برای من چندان جذاب نیست.
دوربین بازی خیلی مشکل داره. شما وقتی دوربینو مستقیم تنظیم میکنی, وقتی که اسپرینت میکنی, یهو دوربین خود به خود میاد پایین:)) یعنی هی باید دکمه ی دویدن رو ول کنی و دوباره دوربینو تنظیم کنی.
همچنین دوربین لرزش داره وقتی روی چوب راه میری :D یعنی انگار با موتور رفتی روی دست انداز :دی
گرافیک هم انگار یه پوسته تو خالیه. اکثر ایتم ها, تکسچر هاشون فاجعس.
بازی به شدتتتتت بی هویت و روحه. انگار یه چیز‌ بی پدر مادر داری بازی میکنی :D
سختی بازی هیچ گونه بالانسی نداره. سیستم مبارزه تو در تو و پیچیدس. شارژ اتک و هوی اتک تقریبا بی مصرفه. چون برد این حمله خیلی کوتاهه و تا میزنی, دشمن مقابل بهت ضربشو زده.
سیستم بن فایر و چک پوینت و میانبر هم خیلی حساب شده نیست.
سیستم dodge توی بازی خیلی مسخرس و اصلا نمیتونم درکش کنم. ترجیح میدادم حالت roll باشه تا این مدلی.
از طرفی سیستم مبارزه ی بازی حالت تاخیری داره. یعنی شما وقتی dodge میدی, نمیتونی بلافاصله اتک بدی. با یه حالت تاخیر ازار دهنده این اتک انجام میشه.
استامینا و نوار سلامتی توی بازی شوخیه انگار! نوار استامینا فقط با ۳ یا ۴ اتک کامل خالی میشه :)))
در کل این بازی واقعا برای من ازار دهندس. هیچ روحی داخل بازی نیست. انگار داری یه چیز بی هویت بازی میکنی.
یه مورد دیگه اینکه دکمه اسپرینت و dodge دایره هست. یعنی شما نمیتونی توی قسمت تنطیمات, اسپرینت رو بذاری L1 و dodge رو بذاری همون دایره! چون اگه بخوای تغییر بدی, هر دو همزمان تغییر میکنه:)) خیلی عحیبه واقعا. از طرفی بازی، حالت اسپرینت لاک نداره. یعنی نمیتونی کاری کنی که بدون زدن دکمه, خودش اسپرینت کنه :دی اینه که مدام باید دایره رو بگیری و دوربین هم برا خودش مثل تمبون بدون کش, میاد پایین و هی باید وسط راه وایسی دوربینو تنطیم کنی :دی
امیدوارم نظرم عوض بشه با مرور زمان.

بقیه ی دوستان رو نمیدونم. ولی من حس میکنم که قشنگ دارم یه جنس بنجل چینی تست میکنم :دی

تا اینجای کار:
۶ از ۱۰

مگه بازیهای سولز درخت مهارت دارن؟ فقط سکیرو داشت فکر کنم

مگه بازیهای سولز درخت مهارت دارن؟ فقط سکیرو داشت فکر کنم
بازیای فرام سافت ندارن منظور دوستمون به بقیه سولزلایکا بود بازیای تیم نینجا همشون داشتن فکر کنم یه سری دیگه از سولزلایکای کمتر شناخته شده هم داشتن

• Like
Reactions: mehrdadb3 and ashe
مثل اینکه پرفورمنس بازی چنگی به دل نمیزنه :-s (از اول نسل هشت تا الان خسته شدیم از پرفورمنس های افتضاح ، برگردید به همون Engine های قدیمی مثل UE3 واقعا بهتره ، نخواستیم اون چهار تا تکنیک مسخره گرافیکی ـتون رو ، انتهای بهینه سازی ـشون شده Upscale کردن) :

Wuchong.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or