World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

دوستان یک سوال
تو بازی آنلاین خیلی ها رو من دیدم که با تعداد goo های بالای 600 تا بازی میکنن
خواستم بدونم چطور این همه Goo جمع کردن؟
البته من تا آخرش نرفتم.مرحله چهارم ولی تو هر قسمت بیستا goo اضافی هم که بگیرم بالای 600 تا نمیشه!!!!!
چطور بعضیها 600 حتی 800 تا goo دارن؟؟

دوستان یک سوال
تو بازی آنلاین خیلی ها رو من دیدم که با تعداد goo های بالای 600 تا بازی میکنن
خواستم بدونم چطور این همه Goo جمع کردن؟
البته من تا آخرش نرفتم.مرحله چهارم ولی تو هر قسمت بیستا goo اضافی هم که بگیرم بالای 600 تا نمیشه!!!!!
چطور بعضیها 600 حتی 800 تا goo دارن؟؟
منم تو همین فکر بودم چطوری یارو با این تعداد 13000 متر رفته بالا ...:دی

اون تعداد Goo رو شاید بشه به وسیله OCD ها گرفت. (البته مطمئن نیستم تا اون حد میشه یا نه !)
OCD هم که میدونین چی بیده ؟! توی هر مرحله یه سری کار خاص هست که بهتون Goo ـی بیشتر جایزه میده. وقتی روی گزینه OCD کلیک کنین , نوشته که توی اون مرحله باید چیکار کنین تا جایزه بگیرین. مثلآ باید با 12 حرکت تموم کنین یا مثلآ از 23 تا Goo استفاده کنین یا ...

آقا ما از لينكي كه تو هم تاپيكه نصبيديم . ويندوز sp2 ايكس پي . تنظيمات بازي رو هم هيچ كاري نكردم . تا زديم بازي رو اجرا كنه signal not found داد و مانيتور سياه ميشه . صداي بازي مياد . alt + f4 ميزنم تا برگ رده ويندوز چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:confused: کسی میدونه اون مرحله اخر قسمت کامپیوتر رو باید چی کار کنه ؟؟؟ اون جا که پنجره هستش ! و کنارش دو تا پوشه بازی و برنامه هستش! اما نمیدونم باید چی کار کرد !

بروبچ من آخرین مرحله chapter دو موندم .

اون صورت های بزرگ تیکه تیکه کردنشون کار حضرت فیله !

کسی نمیدونه چطوری باید ردش کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or