World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

دوستان من هنوز این بازیو گیر نیاوردم...یعنی نرفتم دنبالش
ارزش بازی کردن داره...باید دانلود کنم یا تو بازار گیر میاد؟:d

فکر نمی کنم یه بازی 60 مگابایتی رو توی بازار بفروشن...
از اینجا توی 7 قسمت می تونی دانلودش کنی :

Code:
http://www.ehsand.com/641.html

بروبچ

من رسیدم مرحله آخر چپتر 4 . با اون آیکون ها تا آخر برج ساختم روی Moms کلیک کردم یه صفحه اومد بعدش هیچی نشد .

بعدشم با یه اشتباه خودم همشون ریختن !

چیکار باید کرد ؟

ببین !
باید برجت تا حدی باشه که قشنگ MOM رو لمس کنه :laughing: و روش کلیک کنی ( رو MOM ) یه صفحه مثل مرورگر اینترنت باز میشه که توش میتونی با مامان :cheesygri صحبت کنی گزینه ی آخر یا وسط رو انقدر بزن تا بهت یه ایمیل بفرسته .
یه بار من توضیح داده بودم قبلا ;) ( قابل توجه اون دوستمون که گیر کرده )
آخر بازی هم نزدیک است :-"

ببین !
باید برجت تا حدی باشه که قشنگ MOM رو لمس کنه :laughing: و روش کلیک کنی ( رو MOM ) یه صفحه مثل مرورگر اینترنت باز میشه که توش میتونی با مامان :cheesygri صحبت کنی گزینه ی آخر یا وسط رو انقدر بزن تا بهت یه ایمیل بفرسته .
یه بار من توضیح داده بودم قبلا ;) ( قابل توجه اون دوستمون که گیر کرده )
آخر بازی هم نزدیک است :-"
با چی برج بسازیم ؟ goo ها رو چجوری از اون پنجره بیرون بیریم ؟؟
ممنون

با چی برج بسازیم ؟ goo ها رو چجوری از اون پنجره بیرون بیریم ؟؟
ممنون
با اون بازیها و نرمافزارهایی که بعد از کلیک روی ایکونها می افتند!! فقط روی هم بچینشون. خودش خارج میشه.
smiley006.gif

فقط دو ساعت باید با مامان حرف بزنی
smiley006.gif

خب باهاش پنج شیش ساعتی حرف زدم بالاخره کنار اومد !

مرحله آخرش رسیدم

آوردمشون پایین . الان رسیدیم به ته ته که پایینش آب قرمز رنگی هست و بغلشم یه آتیشه . من هر چی به آتیشه شلیک میکنم اون توپا رو میره توی آب و اون چیزه (اسمشو یادم رفت . شبیه کپسول قرص بود :D) نمیاد پایین . راه حلی داره ؟

سلام بر دوستان گرامي!
ممنون از زحماتتون!
من لينك اين بازي رو از هيچ جا نتونسته بودم گير بيارم
بازم ممنون!
ولي يه مشكلي دارم!
تو اون مرحله اي كه چند تا گو سبز بهت ميده
نمي تونم 6تا برسونم بالا!
كمككككككككككككككككككككككككككك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يا حق

مرحله آخر چپتر 4 چطوری رد کنم ؟ من اون un delete رو تا اون جایی که چند تا گویی راهشو صد کردن و پایینش یه مایع آبی هست بردم . اما دیگه نمیشه کاری کرد ..

---------

بیکار بودیم زدیم آنلاین . با این تعداد گوی تونستم توی همون جا ها پرچم ایرانو بالا نگه دارم :D چه حالی میده 10-20 تا پرچم زیر آدم باشن ! (البته بیشترشون پایین بودن :d ولی اینا شاخشون بودن ! کاش گوی اضافی داشتیم ... تموم کردیم مراحلو دوباره میریم برای گوی گیری :D

wlqc6s.jpg

سلام بر دوستان گرامي!
ممنون از زحماتتون!
من لينك اين بازي رو از هيچ جا نتونسته بودم گير بيارم
بازم ممنون!
ولي يه مشكلي دارم!
تو اون مرحله اي كه چند تا گو سبز بهت ميده
نمي تونم 6تا برسونم بالا!
كمككككككككككككككككككككككككككك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يا حق
سبزها رو میشه دوباره از هم جدا کرد.شما به بالا که رسیدی دوباره از پایین خراب کن همرو;)

مرحله آخر چپتر 4 چطوری رد کنم ؟ من اون un delete رو تا اون جایی که چند تا گویی راهشو صد کردن و پایینش یه مایع آبی هست بردم . اما دیگه نمیشه کاری کرد ..

با ضربه اون goo های سبز سمت راست اون سری goo هایی که آویزون هستند رو بزن به اتیش تا شعله ور بشن.
14o7zo4.jpg

چپتر آخر .

مرحله اولش

چطوری بلند کنم با 4 تا بادکنک اون همه رو ؟!

یه طرفشو میشه بلند کرد . ولی باز یه طرفش میمونه روی زمین !

نباید که بلند کنی که !
چند تا از این جزیره معلق ها وجود داره که باید از شون عبور کنی .
یعنی هی بادکنک بزن سرش بلند شه و بایسته بعد بندازش تا چندتا جزیره { دوتا بسه } تکرار کن یعنی بلند کن بنداز . یه حالت سخت و معلق پیدا میکنه تا یه جایی حتما پلت شوت میشه پایین ! اصلا نترس چون دوباره بالای میاد . حالا باید انقدر با بادکنک هدایت کنی تا به لوله برسه چون خیلی کوچیک شده و پرواز میکنه !
سخته و توضیحشم سخته ! با عکس هم گمون نکنم بشه توضیح داد ؟

من بار دوم هر کاری کردم نرسید به جزیره سوم .

اولین قدمو ورداشتم . چند تا بادکنک اضافی اومد . دومین قدم نمیرسه .

نصف راه میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or