World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

بازی تموم شد . مرحله آخرش بسیار آسون بود . ولی به نظرم تموم کردنش برای من غم انگیز بود . تازه داشتم با بازی حال میکردم که ... !

جدی چرا وقتی همه اون Data ها Undelete شدن دیگه دنیای مدرنش در اومد مهم تر World Of Goo Co. خراب شد ؟ دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ؟ وقتی میرم توش دیگه اون حالت مدرنی نداره و کسی دیگه ای جز من نیست !

آقا ما دیگه نمیتونیم آنلاین بازی کنیم ؟

آخه World Of Goo CO. خراب شدش !

هر کاریم کردم دوباره بر نمیگرده

نکنه باید مراحل اسکیپ شده رو رد کنیم ؟

آقا ما دیگه نمیتونیم آنلاین بازی کنیم ؟

آخه World Of Goo CO. خراب شدش !

هر کاریم کردم دوباره بر نمیگرده

نکنه باید مراحل اسکیپ شده رو رد کنیم ؟
راستش این موضوع برای منم عجیبه. به مراحل skip شده هم ربطی نداره. من از اول همشون رو بدون skip رفته بودم ولی در بخش انلاین بازی دیگه کسی دیده نمیشه!! نمیدونم دلیلش چیه ولی این بخش خالیه و فقط خودمون هستیم!! نمیدونم این مشکل منه یا ...

کس دیگه ای هم بعد از اتمام بازی با بخش انلاین بازی مشکل پیدا کرده؟!

یه سوال: نمیشه تنظیمات گرافیکی بازی رو عوض کرد؟؟
روی سیستم من بازی لرزش داره به طوری که انگار Screen refresh rate روی 60 هرتز باشه!
واقعا چشای آدم اذیت می شه

یه سوال: نمیشه تنظیمات گرافیکی بازی رو عوض کرد؟؟
روی سیستم من بازی لرزش داره به طوری که انگار Screen refresh rate روی 60 هرتز باشه!
واقعا چشای آدم اذیت می شه
با تغییر تنظیمات در فایل config.txt در فولدر properties در محل نصب بازی میشه رزیلوشن رو عوض کرد. وبی rr رو فکر نکنم.
[LTR]If you edit this file, your computer will probably explode. Your friend, the High Resolution Sign Painter[/LTR]​

مگه اون World Of GOO Co. خراب نشده مال شما ؟ به خدا بعد از چپتر 4 مال من خراب شد . نکنه ... ؟
البته. ولی در هر حال بازم میشه توش ساخت و ساز برج کرد.

میشه . اما فقط خودت هستی و کس دیگه ای نیست که مسابقه بذارید !

خب بله . یکمی باید صبر کنیم تا ابر های دیگرانم بیاد . در نتیجه آنلاینش کار میکنه !

Last edited by a moderator:
من همین دیشب بازی رو تموم کردم. واقعا شاهکار بود. جدای Chapter های اصلی، بخش World of Goo Corporation هم بسیار عالی بود. یکی از دلایلی که من عاشق PC هستم بازی هایی مثل World of Goo اه :biggrin1:. به نظر من بازی هایی مثل این و Balance درس خوبی برای بازی ساز های ایرانی هستن که به جای این که سراغ بازی های اول شخص سنگین برن بدونن میشه با یک تیم 4 نفره! یک همچین شاهکاری ساخت. :happy:

سلام به همه

اساتید در این مرحله باید چی کار کنم؟

نفهمیدم چی به چی هست

2433v51.jpg

تا اون بالا هم رفتم پیش همون mom conputer که یه سوال جواب بود

ولی به نظرم با همین دونه ها چسبناک باید یه کاری کرد که نمیدونم چی کار :smile:

سلام به همه

اساتید در این مرحله باید چی کار کنم؟

نفهمیدم چی به چی هست

2433v51.jpg

تا اون بالا هم رفتم پیش همون mom conputer که یه سوال جواب بود

ولی به نظرم با همین دونه ها چسبناک باید یه کاری کرد که نمیدونم چی کار :smile:

همین طوری روی این Application ها و Game ها کلیک کن تا از این ها بهت بده بچین رو هم برو بالا، یکم بری میرسی به شخص MOM. اون Goo های اون پایین هم نکته انحرافی هستن.
اون سوال جواب رو هم فقط یک قسمت ازت می پرسه میخوای اطلاعاتم رو پاک کنم یا نه باید بهش بگی که delete نکنه. بعد یک چند تا مرحله دیگه هم باز میشه.

توی مرحله Tower Of Goo چطوری باید تا اون بالا برسونیم این Goo ها رو.همش این برج میلاد ما ریزش می کنه از راست و چپ :دی
بهترین روش برای کج نشدنش چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or