World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

بروبچ من آخرین مرحله chapter دو موندم .

اون صورت های بزرگ تیکه تیکه کردنشون کار حضرت فیله !

کسی نمیدونه چطوری باید ردش کرد؟
من یادم نمیاد کدوم مرحله رو میگی. چون خیلی وقته بازی رو پاک کردم ولی اگر شاید بهتر توضیح بدی یادم بیاد.

در ضمن بازی skip داره ها!! (در بخش retry در پایین صفحه سمت راست)

من از skip استفاده هامو کردم :D .

ببین همونجایی که 4 تا از اون کله های کرمی مانند هستن و چند تا از اون گو های سبز رنگ که باید ببریش بالا تا له شه ! من میبرم بالا هی میفته پایین ! قلقش چیه ؟

من از skip استفاده هامو کردم :D .

ببین همونجایی که 4 تا از اون کله های کرمی مانند هستن و چند تا از اون گو های سبز رنگ که باید ببریش بالا تا له شه ! من میبرم بالا هی میفته پایین ! قلقش چیه ؟
اول اون زرد ها رو از دریچه سمت چپی رد میکنی برن (اشتباه نباید بکنی) بعد که اون گودال زیری پر شد قرمزه رو از سمت راستیه میفرستی و ...
قلق نداره. اصلا ببین درست متوجه شدم. منظورم این مرحله بود؟!:
21kjh45.jpg

من رفتم چپتر سه ! مرحله اولش که متاسفانه اسکپ کردم مرحله سومشم نمیفهمم اون آتیشه چیه ! من حتی از یه راه دیگم اون گویای سیاه رو رسوندم به اون قرمزا . اما تا بردم توی لوله آتیش گرفتند همشون !

منم مدت زیادیه که تموم کردم !
آنلاین مگه میشه ؟ نه بابا !
برسید چپتر 4 ! خیلی خداس .
این خارجکی ها تو آنلاین 900تا گوو دارن ! من کشتم با 4تا OCD و... 250تا . چه طور ؟
مشکلی دارید اسم مرحله رو بدید با عکس نشونتون میدم .
به نیکو رای دادم .

سلام
من تو یه مرحله از قسمت 3d گیر کردم
همون جا که تو محیط کامپیوتره و گو ها تو یه پنجره ی ویندوز هستن و بیرون
هم نمیان اصلا مکنده هم نیست که بدونم باید به کجا ساخت و ساز کنم !

اونم رد کردم رسیدم یه جای بسی سخت :D

میگم چطوری آنلاین بازی میکنند ؟
یک قسمتی اضافه بر بازی باید باشه الان که توش برج میسازی.همونجا ارتفاع برجت ثبت میشه.البته فکر کنم وقتی تموم میشه بتونی ثبت کنی.
اگر اشتباه نکنم البته...
سلام
من تو یه مرحله از قسمت 3d گیر کردم
همون جا که تو محیط کامپیوتره و گو ها تو یه پنجره ی ویندوز هستن و بیرون
هم نمیان اصلا مکنده هم نیست که بدونم باید به کجا ساخت و ساز کنم !
عکس بزارین.همش همینجوری بود:biggrin1:

ثبت رکورد لحظه ای هست که به صورت ابر وقتی آنلاین باشین نشون میده .
اما دوست عزیزمون :
اونجا MOM هست ؟ نه ؟
اگه آره شما تو یه دسکتاپی و اون گو ها تو پنجره الکی و برای خندس !
باید با کلیک رو آیکون game و application از اون Block بگیرید و باید تا جایی بچینید که نوک برج به آیکون Shortcut to MOM برسه و روش کلیک کنی تا یه پنجره مثل مرورگر اینترنت باز بشه و باید سوال دوم یا آخر رو اینقدر بپرسی ازش تا یه ایمیل بهت بزنه و ادامه بازی ... با مرحله آخر چپتر 4 و تحولات جدید در دنیا ...

سلام

آقا راستی یه چیزی یادم رفت . بازی داستان خاصی داره ؟ اون مرحله آخر چپتر 2 چی بود جریانش . اون گو ها رفت تو مغزش که چی بشه ؟:d

----------

اینجا رو چه طوری رد کنیم ؟ هر کاری میکنه نمیشه بره بالای دست ! فقط زیر دست میمونه !

البته میدونم میچرخه . ولی بازم نمیره بالاش !

2iu7vqw.jpg

داستان رو واقعا نمیدونم ! یکی برام توجیه کنه ! اصلا داشت ؟
---
اینجا هم که هستی ، قاعده خاصی نداره همه ی گوو هارو جمع و بعد باید یکم اینور و اونور کنی تا از وسط دست خارج بشه ( داخل ) و بعد وصلش کن به بیرون . سخته خیلی . پیشنهاد میدم Skip کنی و بعد تموم کردن بازی سراغش بیای .
بیشتر شانسیه .

خب یه مرحله اسکیپ شده آسونو رفتم اسکیپ اضافه شد اسکیپیدم !

الان مرحله بعدیشم رد کردم

رسیدم یه جایی که دو تا طرف پایینشم آتیشه . دو تا بمبم هست که فعال نشدند (به نحوی خوابیدند :d)

میخوام از مخم کمک بگیرم . آخه خیلی به مرحله قبلی شباهت داره !

آخرین ویرایش:
من چپتر سه رو تموم کردم . واقعا مراحل آخر بازی شدیدا باحاله !
مرحله اخر چپتر یک یادتونه ؟ باید میساختید میرفتید بالا !

مرحله آخر چپتر دو هم باحالب بودش !

ولی این سه یه چیز دیگه بود . با اینکه آسون بود !
ولی چرا دنیاش الکترونیکی شد ؟ نمیشه همون تم قبلی ؟ من اونو بیشتر دوست دارم :)

بعدشم این تابستون نداشت ؟:D

بهار و پاییز و زمستون بود و این جدیدم نفهمیدم چیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or