World Of GOO

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هیچ کس از این بازی تعریف نمیکنه من دیروز دانلودش کردم واقعا بازی جالب و خلاقانه و اعتیاد اوریه.داستان در مورد یه گوی هایی هست که میتونن به هم وصل بشن و ساخت و ساز کنن مثلا پل و برج و از این جور چیزا به سازن و بازی وابسته به قوانین فیزیک در پیشروی شما گو های جدیدی پیدا میکنید که هر کدوم یه قابلیت دارن...
حجم بالایی هم نداره حدود 67 مگه. در ضمن این بازی روی WII عرضه شده و امتیازهای بالایی نصیب خودش کرده حدودای 9 بوده امتیاز هاش

منم تازه رسیدم به مرحله4. سخت نیست. اولش باید حسابی تفکر کنی! :biggrin1: خوبه واحد درسی مهندسی عمران و معماری باشه!!!:biggrin1: :biggrin1:

صدا گذاریش هم حرف نداره. مخصوصا صدای بادکنک ها

اونقدر بازی قشنگیه که حتی ارزش داره اینجا از سازه ها عکس بزاریم! البته از اون سازه های عجیب و غریب و مصیبت ناکش!

خیلی بازیه جذاب و باحالیه ، من فعلا توی اون مرحله ای که از بالا و پایین تیغ داره گیر کردم، باید به عنوان یه دانش آموز ریاضی مغزم رو بیشتر به کار بگیرم تا زود تر از اون مرحله رد بشم !
ما بریم به ادامه ی بازی برسیم !

بچه ها امشب ساعت 10 تو بازی آنلاین باشید ... Id= XerXes

این عکس ماله دیشبه ...:دی (هر جا میریم باید این اسرائیل باشه !!!)

21erqjp.jpg

من دیگه وسطای چپتر 4 هستم واقعا کمی سخته ;) یه مرحله تو چپتر 4 داره که واقعا خدای هر چی مرحلس هر کی بازی کرده باشه میدونه کدوم رو میگم;)

یه سوال ؟! :biggrin1:
توی هر مرحله اون پایین سمت راست مشخص کرده که چند تا دونه قیر باید جمع بشه ، مثلا توی مرحله ی برج قیر 25 تا میخواد ، ولی من تونستم 23 تا رو جمع کنم و مرحله تموم نشد ، باید از نو اون مرحله رو بازی کنم ؟!:cool:

یه سوال ؟! :biggrin1:
توی هر مرحله اون پایین سمت راست مشخص کرده که چند تا دونه قیر باید جمع بشه ، مثلا توی مرحله ی برج قیر 25 تا میخواد ، ولی من تونستم 23 تا رو جمع کنم و مرحله تموم نشد ، باید از نو اون مرحله رو بازی کنم ؟!:cool:
بله. در ضمن قرار نیست که با حداقل تعداد مرحله رو رد کنی. بلکه باید سازه ای که میسازی سبک تر باشه تا تعداد بیشتری رد بشن. و فکر کنم امتیاز extra بگیری.

در ضمن چند نکته کمکی واسه تازه کار ها !!!:
1. کلیک چپ موس رو بگیر . اشاره گر موس شروع میکنه به آواز خوندن و باعث میشه که بیان طرفت. خیلی جاها کربرد داره...... امتحان کنید......

2. وقتی تا یک جایی خوب رفتی و خراب میکنی . توی صفحه نگاه کن . و ببین از این حشرات سفید پرنده هست یا نه. اگه هست و روشون کلیک بزنی یک حرکت به عقب بر میگردی و می تونی اصلاح کنی. (در مراحل سخت دیگه نیستن)

3. باز هم گفتم : پی سازه رو خوب بساز مهندس!!!!:biggrin1:

راست میگه :دی مثلا می‌تونی با مثلا 150 تا توپ، یه برج بسازی کل برج بابل رو بخوابونه :دی ولی خب مطمئن باش به وسطاش نرسیده می‌ریزه، من الان فک کنم با همین تعداد توپ 10 متر بالا رفتم چون به پایه‌ برجم خیلی اهمیت می‌دم

2. وقتی تا یک جایی خوب رفتی و خراب میکنی . توی صفحه نگاه کن . و ببین از این حشرات سفید پرنده هست یا نه. اگه هست و روشون کلیک بزنی یک حرکت به عقب بر میگردی و می تونی اصلاح کنی. (در مراحل سخت دیگه نیستن)
آره ، اینو میدونستم ، خیلی هم کمک میکنند ! بعضی جاها داشتم له میشدم ولی این حشرات اومدند کمکم!
ولی نکته 1 رو نمیدونستم ، مرسی !:biggrin1:

من فعلآ با 105 تا 17.2 متر رفتم ! Goo ـی بیشتر ندارم که بزارم روش :دی
sadsadsa.JPG

سمت راستت می‌لغزه :biggrin1:
آره ! :دی این فعلآ دست گرمیه ! آخه من تازه این قسمت رو کشف کردم !! مثل اینکه وقتی مرحله رو تموم کنی , اگه قبل از رفتن همه Goo ها به لوله , بری مرحله ی بعد , Goo هایی که میتونستن بیان ولی توی راه بودن حساب نمیشن ! من اینو نمیدونستم و یه عالمه Goo از دست دادم :دی

آخرین ویرایش:
من فعلآ با 105 تا 17.2 متر رفتم ! Goo ـی بیشتر ندارم که بزارم روش

با این وضع تا 17 متر رفتی ؟ :دی

ای بابا یعنی یه Goo باز اینجا پیدا نمیشه :biggrin1:
رکورد جدید 20 متر
یادم رفت عکس بگیرم ...

من دیشب ساعت 10 آنلاین بودم ! :)

دوستان مرحله دوم چپتر 3 که یه چوب کبریت هم داره باید چیکار کنم ؟ :دی

من تو مرحله Moms Computer هستم از چپتر 4 لا مصب معلوم نیست باید چیکار کنی ....

شما کجا بودی من ندیدمت من تا11:45 بودم هیشکی رو ندیدم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or