آخرین ویرایش:
موفقیت تجاری: بیش از 10 میلیون نسخه فروش (مثل افت فروش نسخه دوم Horizon در برابر نسخه اول)کار خاص که اگه فروش فاجعه و منفور بودن تو سطح جهان رو ازش فاکتور بگیریم اره نکردن. والا ما خریدیم بازیش کردیم زباله بود. اسپایدرمن ۲ هم زباله Woke بود و پسرفت فجیعی بود نسبت به نسخه اول. اینم میره کنار اونا.
به نظرم جا داشت sunset overdrive رو هم بزاره توی عکساین چی بود من دیدم
View attachment 417882
آخه مرد، از سنت خجالت بکش.
مدیر کامیونیتی و مارکتینگ اینسامنیاک هستن
این چی بود من دیدم
View attachment 417882
آخه مرد، از سنت خجالت بکش.
مدیر کامیونیتی و مارکتینگ اینسامنیاک هستن

من مشکلشو متوجه نشدم؟؟![]()
مالک من هنوز منتظرم بیای بگی آخرین باری که سونی یه عنوان عرضه کرد که درش «استانداردها» رو خواست تغییر بده (منظورم تغییر کاراکتر مرد به زن نیست!) و ملت گیر دادن بهش چی بود!بدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن
فعلا حال ندارم، بزودی میام برا مباحثهمالک من هنوز منتظرم بیای بگی آخرین باری که سونی یه عنوان عرضه کرد که درش «استانداردها» رو خواست تغییر بده (منظورم تغییر کاراکتر مرد به زن نیست!) و ملت گیر دادن بهش چی بود!
اگه میخوای همچنان بپیچونی خودم بهت میگم. اخریش بر میگرده به عرضه Last of Us Part 2 روی PS4 در سال ٢٠٢٠! که به نظرم به صنعت گیم یه تکون اساسی داد و ریسک و شجاعتش هم جواب داد. اتفاقا چند سال قبلش هم با ریبوت GOW اینکارو کرد و نتیجه اعتماد و ریسک پذیرش رو گرفت. اما این نسل یه قلقلک هم نتونست بده «صنعت گیم» رو. نهایت ریسکی که کرد سر Returnal بود که اتفاقا جو نسبت بهش از همون اول مثبت بود و مثبت موند بعد از عرضه بازی .
یه قسمتی از فروش خوب نسخه های دوم Horizon و SP برمیگرده به اعتمادی که سونی در چند سال قبلش ساخت و تصوری که هر دفعه قراره تجربه تازه ای داشته باشند. ولی تو این نسل به نظرم نتونسته این رو بسازه که واضحا در فروش Saros هم خودش رو نشون داده. دیگه اسم SONY کافی نیست برای خرید محصولش برای پلیرها (البته این قضیه درمورد Intergalactic فرق میکنه چون دست به تحول بزرگی باز زده ناتی داگ).
ببین من که به شخصه مشکلم از همون نمایش اول با گیم پلیش بود و اصلا در جریان حواشیش نبودم. حقیقتش به جز همون نمایش اول گیم پلی و یدونه تریلر بعد اون که یبارم بیشتر ندیدم دیگه هیچ تریلری از بازی ندیدم. تازه دو سه روزه فهمیدم بازی چرا دارن میکوبنش.فعلا حال ندارم، بزودی میام برا مباحثه
فقط اینو در نظر داشته باش که نگفتم استاندارد جدید چون اون کار حضرت فیله و نمیشه هی استاندارد جدید داد.گفتم از نظر مخالفا که میگن فلان داستان یا کاراکتر استاندارد نیست و باید همجهت آب شنا کرد رو قبول ندارم
وقتی عمود خیمه ی صنعت گیم باشی با عطسه کردنت هم حاشیه درست میشهولی یه سوال واقعا برام پیش میاد. نشده با خودت بگی واقعا چه دلیلی داره تمام بازیای سونی تو این نسل اینجوری غرق تو حاشیه شدن؟ اصلا چه ضرورتی داره تو یه صنعت صد ها میلیارد دلاری انقدر خودتو درگیر حواشی کنی همیشه
یاد این کلیپای درب و داغون اینستا میفتم که ملت توهم میزنن کل دنیا علیهشون شدن چون خیلی آدم شاخین. یه درصد فکر نمیکنن شاید اون آدم سمیه خودشوننوقتی عمود خیمه ی صنعت گیم باشی با عطسه کردنت هم حاشیه درست میشه
آها یه مثال برا فرنود یادم افتاد.سر دیوید کیج هم همین داستانا بود.یه کاری میکنن طرف از زندگیش هم سیر بشه و به قول معروف حال ادامه دادن نداشته باشه.آقا نمیپسندی ایگنور کن، چرا میخای همه رو عین خودت کنی
ببین از 2 سطر کامنت من باز نتیجه گیری اشتباه گرفتییاد این کلیپای درب و داغون اینستا میفتم که ملت توهم میزنن کل دنیا علیهشون شدن چون خیلی آدم شاخین. یه درصد فکر نمیکنن شاید اون آدم سمیه خودشونن
پس کلا تمام این حواشی توطئه دشمنه اوکیه![]()
اصلا تمام اونارو ول کن. فقط همین دوتا سوال رو بگو چرا شاید من توهم زدمببین از 2 سطر کامنت من باز نتیجه گیری اشتباه گرفتی