Wolfenstein , X360 Version

درود
من نیز امروز بازی رو گرفتم مرحله اول رو هم رفتم:biggrin1:
بازیه خوبی بود تا اینجا , کلا اسمش رو که میشنموم کلی خاطره برام زنده میشه :love:
بازی گیم پلی خوبی داره ولی یه کم تکراری هستش و به نظرم مقداری شبیه به سری MOH هستش (اما خوب بازی جنگ جهانی هستش دیگه چی کار میشه کرد!!)
در کل بازی سرگرم کننده ای هست و حتما انجامش پیشنهاد میشه !
خداییش اول بازی که میخوای درجه سختی رو انتخاب کنی گزینه های خیلی باحالی پیش رو داری من که خیلی با این تیکه حال کردم:biggrin1:

خدای من که یک عمر با این سری زندگی کردم خیلی زور داره که به خاطر نداشتن xbox نمیتونم بازی کنم..

حالا بازی حالت ترس رو داره یا همه بازی اکشن هست..؟

نه مومن چه ترسی :cheesygri:cheesygri البته تا اینجای که ما داریم پیش میریم فکر کنم الان مرحله سوم باشم

بازی بدی نیست یک خورده زیادی تکراری هستش محیطها ولی بدک نیستش امتحان کنش

نه مومن چه ترسی :cheesygri:cheesygri البته تا اینجای که ما داریم پیش میریم فکر کنم الان مرحله سوم باشم

بازی بدی نیست یک خورده زیادی تکراری هستش محیطها ولی بدک نیستش امتحان کنش

آخه قبلا موجودات عجیب قریب هم میومد.. گفتم شاید دوباره هم بیاد

بازی که مرحله ای نیست بازی Open-World هست و مرحله فرعی هم داره !

شوخی نکن.. مگه میشه..!!!

بابا این وضعشه آخه ! 30 40 نفر آدم رو زدیم یوهو یکی از هوا اومد بمب بارونمون کرد مردیم ! :biggrin1:

30 - 40 تا سرباز بدبخت کشتی خیال میکنی هنر کردی.. همیشه یکی باید بیاد که حالتو بگیره..:biggrin1:

30 - 40 تا سرباز بدبخت کشتی خیال میکنی هنر کردی.. همیشه یکی باید بیاد که حالتو بگیره..:biggrin1:

آخه این یارو هر موقع میامد یه اهنی یه اوهونی این سری بی سر صدا اومد یوهو بمب ریخت رو سرمون :biggrin1: پدر سوخته Checkpoint هم نداده بود !

سلام چی شد آخر؟!
هرکی یه چیزی میگه حتی نقدهای سایت های مختلف هم خیلی با هم فرق داره،بالاخره این بازی خوب هست یا نه؟!
خوب منظورم اینه که حداقل در حد 60 یا 70% قسمت های توپ قبلی هست یا نه؟!

این بازی از لحاظ سیو مشکل داره

درسته من وسطای بازی یکی دو ساعت گیم پلی رد کرده بودم بعد سیوهام پاک شد
تازه داشت از بازی خوشم میومد بعد همش پاک شد:censored:
تا حالا همچین بازی ای ندیده بودم که تو سیو کردن بازی مشکل داشته باشه :)
به اندازه کافی از پاک شدن سیوهام و اچیومنتام موقع وصل شدن به لایو اعصابم خورد شده بود
من دیگه عمرا این بازیرو برم

آخرین ویرایش:
بازی کاملا بی خود هست
اگه خیلی بی کارهستید برید بگیرید
ما تا اخرش رفتیم نفهمیدیم چی شد
-------------------------------

تایید میشه من که پشیمون شدم از خریدش اخه اولش دوستان خیلی تعریف گرافیکشو کردن که اصلا اون طوری نبود!!! :eek::eek:

الان بازی G-FORCE رو بازی میکنم بازی بدکی نیستش از این به نظرم بهتره:biggrin1:

به به تو این 5 صفحه نظرات 180 درجه با هم فرق میکنه !!!
یه صفحه رو که باز میکنی همه میگن بازی گل و بلبله !! یه صفحه دیگه رو باز میکنی میگن سگِ میکی ماوس پیش این شرف داره ! ما موندیم حیرون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or