Wolfenstein , X360 Version

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم
اعصابم رو خورد کرده

من این مرحله farm رو دوبار تمومش کردم کلی هم بعدش رو میرم
ولی کنسول رو که خاموش روشن می کنم باز برمی گرده به مرحله قبلش :evil::sick:

ولی اگه خاموش نکنم و بعد اینکه اومدم بیرون دوباره کانتینیو رو بزنم از همون جایی که باید باشه میاد

بقیه این مشکل رو ندارن؟؟؟

حالم بهم خورد اینقدر این مرحله رو بازی کردم :sick:
( الان که داشتم اینو می نوشتم فکر کنم مشکل رو فهمیدم
بازی بر اساس ساعت آخرین لود رو تشخیص میده بعد ساعت ها مثل اینکه قاطی میشه
باید لود دستی کنم
حالا اگه نظری دارید بگید )http://www.gamespot.com/xbox360/act...how_msgs.php?topic_id=m-1-50988956&pid=930281

بدی ـی که بازی داره اینه که باید حتما ماموریت رو کامل تموم کنید و برگردید توی منطقه اصلی بازی تا Save بشه ! این مرحله ـی هم که شما میگی یکم زیاده همه خاموش میکنن دستگاه رو ! این مشکل برای منم پیش اومد ! ولی باید کامل ماموریت رو برین بعد دستگاه رو خاموش کنید

بدی ـی که بازی داره اینه که باید حتما ماموریت رو کامل تموم کنید و برگردید توی منطقه اصلی بازی تا Save بشه ! این مرحله ـی هم که شما میگی یکم زیاده همه خاموش میکنن دستگاه رو ! این مشکل برای منم پیش اومد ! ولی باید کامل ماموریت رو برین بعد دستگاه رو خاموش کنید

نه دوست عزیز
مشکل من حل شد
این بازی توی سورت کردن آخرین سیو مشکل داره
بازی هم تقریبا هر 10 دقیقه یه چک پوینت داره و اون سیو اصلی نیازی نیست

تنها کاری که باید بکنی اینه که ساعت آخرین چک پوینتت رو یادت باشه
بعدا که خواستی لودش کنی دیگه کانتینیو رو نزن
لود گیم رو بزن و بعد بگرد دنبال سیو دقیقی که داشتی

چون اسم سیو ها یکی میشه معمولا باید به تایمش دقت کنی

خیلی کار مسخره ای کردن:sick:
مثل آدم درست می کردن دیگه
کلی اعصابم سر این مورد خورد شد

نه دوست عزیز
مشکل من حل شد
این بازی توی سورت کردن آخرین سیو مشکل داره
بازی هم تقریبا هر 10 دقیقه یه چک پوینت داره و اون سیو اصلی نیازی نیست

تنها کاری که باید بکنی اینه که ساعت آخرین چک پوینتت رو یادت باشه
بعدا که خواستی لودش کنی دیگه کانتینیو رو نزن
لود گیم رو بزن و بعد بگرد دنبال سیو دقیقی که داشتی

چون اسم سیو ها یکی میشه معمولا باید به تایمش دقت کنی

خیلی کار مسخره ای کردن:sick:
مثل آدم درست می کردن دیگه
کلی اعصابم سر این مورد خورد شد
عجیب :دی نمیدونستم ! ممنون :smile:

گیم پلی killzone2 و 2 gears of war شبیه کدوم بازی 3 سال پیش !!! quake4 doom3
بابا به خدا هوش مصنوعی بازی ضعیف چرا دارین گول اسمشو می خورین واقعا ضعیف
در جواب دوست عزیز بگم که راجب هوش مصنوعی گفت والا من یادمه 2 سال پیش که fear رو رفتم اینو کاملا میخورد.یا oblivion یا resistance1 این بازی به نسبت سالی که اومده ضعیف خیلی

منظورت از جمله اول گرافیک بوده که فکر کنم چون هول شدی اشتباه زدی ! :) واقعا خیلی برام جالبه که این بازی رو با مثلا Killzone 2 مقایسه میکنی ! مثالی هست که میگه ... ! گرافیک بازی هیچ مشکلی نداره ! فکر کنم تلویزیون شما مشکل داره :laughing::cheesygri بافت های بازی خیلی خوب طراحی شده ! استفاده از تکنولوژی Soft Shadowing سایه های بازی رو خیلی نرم تر و واقعی تر کرده ! استفاده از انواع افکت های نوری حس یک جنگ جهانی رو واقعا به ادم القا میکنه ;) بازم بگم در مورد گرافیک ؟
شما اگه بری معرفی بازی رو که نوشتم بخونی میفهمی که من قبل اومدن بازی چقدر از بازی ناامید بودم ! درسته که یک اسم تاثیر میزاره ولی نه در حد اینکه 8 نفر بیان بگن خوبه شما بگی بده
292.gif

خیلی جالبه ! کافیه فقط یک عنوان یچیزیش مثل بمب صدا کنه تا همه از اون خبردار بشن ! هوش مصنوعی بازی هیچ مشکلی نداره ! من بازم میگم باز شما حرف خودتو بزن

عزیز جان جناب آقای city sport هوش مصنوعی یه الگوریتم که نباید تک قابلیت باشه مثل این بازی باید قابلیت احتمال داشته احتمال تو الگوریتم AI حرف اول میزنه.این بازی انگار عین doom3 هست .یه جوری حرف میزنی انگار از پشت کوه اومدم.با همه همینطوری بد صحبت میکنی چون عضو تحریریه هستی مثلا...
مثلا الان تک قابلیته نه ؟ :laughing: چون دشمن ها فقط توی مراحل از یکجا میان فکر کنم این حرف رو میزنی ! کلا حال و حوصله توضیح ندارم چون دوستان دیگه که بازی کردن میدونن !
292.gif
خیلی جالبه ! به اون پست شما کم کم 6 نفر گیر دادن ;) از بین اون همه فقط چون Tag من عضوتحریریه هست بچشم اومدم ! حرف غیر منطقی معمولا هر ادمی رو عصبانی میکنه (چه بسا طرف بخواد روش پافشاری بکنه)

آخرین ویرایش:
سلـام

همون اوایل بازی
بعد اینکه این یارو دستگاه رو که یه چیزایی توش میچرخه رو منفجر میکنی

یه نفر هست حمله میکنه
هی یه چیزایی مثل توپ پرت میکنه
اینو چجوری بکشم ؟؟

سلـام

همون اوایل بازی

یه نفر هست حمله میکنه
اینو چجوری بکشم ؟؟

اگه پاور اسلو رو گرفتی
جهت راست رو میزنی که اسلو بشه
بعد راحت می کشیش

مربوط به بحث هایی که بالا شد:

سام خواهشن ادامه نده. تو بیخیال شو. بذار ملت هر جورمیخوان فکر کنن.

پ.ن: نرود میخ آهنین در سنگ.

با ادامه دادن هم اعصاب خودتونو خورد میکنین هم دیگران رو. از این به بعد هم هیچ پستی در این مورد از سام نخواهید دید تا خودتون باشید و خودتون و خوشحالی کنین ;)

در کل بهتره بحث رو تموم کنیم چون بعضیا معنی درست بعضی از واژه ها در بازی نمیدونند پس بهتره بحث رو تموم کنیم !
سلـام

همون اوایل بازی

یه نفر هست حمله میکنه
اینو چجوری بکشم ؟؟
من خودم اول بازی یکی از اپگریدهای اسلحم این بود که چاقو بیارم رو اسلحم بعد من با اون چاقو چسبیدم بهش چششو درآوردم انقدر زدم تو صورتش :d

بازی بسیار با حاله.
ولی چرا اچیومنت نمیده! کچل شدم!نصف بازی رو روی درجه سخت رفتم 30 تا دونه اچیومنت گرفتم!!

دقیقا همین طوره :biggrin1: خب نمیخوای اچیو بده کلا برش دار از رو بازی دیگه بابا :biggrin1: من رسیدم به اون پشه گنده هه :biggrin1:

میگم این بازی گشتم training play نداشت

آقا برای اینکه پشت دیوارها مثل رفقات سنگر بگیری و شلیک هم بکنی باید چه دکمه ای بزنی ؟ ما نفهمیدیدم ؟؟؟

فقط یک چیزی رو برای گرفتن اچیمنت توی مرحله اول اونجای که سربازهای نازی میرن توی هوار اگر بپرید و سه تاشون رو توی هوا بکشید یک اچیمنت 20 تای میگیرید

خیلی که دوستان تعریف کردن اون طور خوب نبود

ولی یک چیزی این دشمنان واقعا ایکیوی ضعیفی دارند مثل دود میپرن جلو گوله:cheesygri

خدای من که یک عمر با این سری زندگی کردم خیلی زور داره که به خاطر نداشتن xbox نمیتونم بازی کنم..

حالا بازی حالت ترس رو داره یا همه بازی اکشن هست..؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or