Wolfenstein , X360 Version

amma be nazaram FANBOY haye gadimie in baziro nemitone razi kone chon yekami sabkesh taghir karde
قابل توجه سام. منم منظورم همینه مگر نه همه چیز بازی خوبه ولی یکم از RTC دور شده. آخرین تریلرش بد جوری ملتو تو کف بازی گذاشت. من هم خوشم اومد ولی این اسلحه برقیه یه چیزی مثل گوستباسترز بود. البته یکم نه خیلی. منم میرم میخرم بازی کنم ببینم سرانجام بلازکوییچ چی میشه. شماره ی قبلی در حقش خیلی نامردی شد.
ممنون

اره بابا بسه دیگه به جای این حرفا 4 تا screen shoot بزارین ببینیم تو این قلعه چه خبره ؟؟؟
مثله قسمته اول میشه لغد زد ؟!!!:love:
:biggrin1:

از دوستایی که گفتن باید بازی رو روی هارد بازی کرد تشکر می کنم ;)

قشنگ ترین حرفی بود که تو این تاپیک بود

بازی هم خوبه بدون شک ارزش خریدن رو داره
گرچه یکم آی کیو دشمن ها پایینه و قابل پیشبینی ولی در کل خوبه

اره بابا بسه دیگه به جای این حرفا 4 تا screen shoot بزارین ببینیم تو این قلعه چه خبره ؟؟؟
مثله قسمته اول میشه لغد زد ؟!!!:love:
:biggrin1:

ببین عزیز به هیچ کدوم از عکسایی که منتشر شده توجه نکن چون خود بازی زمین تا اسمون با اونا فرق میکنه :eek::love::biggrin1:
نه لگد نمیشه زد ولی میتونی ناتسی ها رو پودر کنی و دست و پا بببری هوا :biggrin1:
سر دو ستا از تیکه های بازی که Slow کرده بودم با Veil یدونه بمب مینداختم (Veil قدرت تیر هم روشن بود) ده تا پا و دست میرفت هوا :biggrin1:

چند تا سایت هم بازی رو نقد کرد و فعلا میانگین نمرات بازی نزدیک به 80 هست .
ظاهرا نسخه ی X360 هم از PS3 بهتر بود چون IGN به نسخه ی 360 این بازی 7.3 و به نسخه ی PS3 نمره ی 7 داده .

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم
اعصابم رو خورد کرده

من این مرحله farm رو دوبار تمومش کردم کلی هم بعدش رو میرم
ولی کنسول رو که خاموش روشن می کنم باز برمی گرده به مرحله قبلش :evil::sick:

ولی اگه خاموش نکنم و بعد اینکه اومدم بیرون دوباره کانتینیو رو بزنم از همون جایی که باید باشه میاد

بقیه این مشکل رو ندارن؟؟؟

حالم بهم خورد اینقدر این مرحله رو بازی کردم :sick:
( الان که داشتم اینو می نوشتم فکر کنم مشکل رو فهمیدم
بازی بر اساس ساعت آخرین لود رو تشخیص میده بعد ساعت ها مثل اینکه قاطی میشه
باید لود دستی کنم
حالا اگه نظری دارید بگید )
----------
در مورد خود بازی هم بگم که یکی از بهترین کارایی که می تونید بکنید و حالش رو ببرید
مرحله بعد فارم که توی یه ساختمونه
برید یه تبر وردارید و slow کنید بازی رو برید با تبر همه رو لتو پار کنید

بعد که پاور رو خاموش می کنید عین این فیلم سامورایی ها یهو همه لتو پار میشن میوفتن یه حالی خاصی میده :biggrin1:
تازه اینجوری یه اچیومنت هم آزاد می کنید

( فکر کنم تا دو روز دیگه بازی نکنم تا این همه مرحله رفتم و باید از اول همه رو برم فراموش کنم :sick::evil: )

ویرایش:
بقیه هم مشکل من رو داشتن
همونی که حدس می زدم بود
http://www.gamespot.com/xbox360/act...how_msgs.php?topic_id=m-1-50988956&pid=930281

آخرین ویرایش:
منم بازی رو گرفتم گرافیکش معمولی بود نه خیلی خوب بود نه بد . هوش مصنوعی دشمنها کمی پایینه. ولی گیم پلی روونی داره. من از 10 بهش میدم 7.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or