Wolfenstein , X360 Version

خب به نظر من که بازی فوق العاده هستش ! گرافیک خوب , گیم پلی عالی ! امکان Upgarde اسلحه و Magic هاتون رو دارید ! مثلا من الان 2 تا از امکاناتش رو دارم ! یکی میشه بازی رو آهسته کرد مثل fear اون یکی هم میشه یه سری چیزهایی رو دید که در حالت معمولی نمیشه دید ! هوش مصنوعی خوبی داره بازی ! بازی اصلا خسته کننده نیست ! صدا گذاری هم عالی کار شده ! فقط این تخیلش هست که شاید بعضی ها نتونن باهاش کنار بیان !

در کل فوق العادس !
وای نوید :love::love::love: خیلی امیدوارم کردی ! اون Magic ها اسمش Veil Power ـه ! دوتای دیگه ـی که هنوز نگرفتی یکیش میتونی باهاش پشت درها و جاهای تاریکو ببینی ! اون یکیشم میتونی باهاش یه سپر جلو خودت بسازی !
انشالله منم تا فردا بازی رو گرفتم !

دوستان پریمیوم هم برای اطلاعات بیشتر از بازی میتونن به لینک زیر برن :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24024

Bazie khobie Game Play khob graphic razi konande emkane upgrade aslaheha nirohaye khareh olade amma be nazaram FANBOY haye gadimie in baziro nemitone razi kone chon yekami sabkesh taghir karde :eek:
لطفا فارسی تایپ کن
منم موافقم که نمیتونه جریانه return to caste WOLFENESTAIN رو تکرار کنه ولی گیم عالی هست فردا 100% میخرمش مردم از بی بازی ایییییییییییی

:love: من خودم RTCW رو میپرستیدم با این هم حال کردم :biggrin1:
خوب من بازی رو گرفتم و انقدر رفته بودم تو جو بازی که تا ساعت رو دیدم ، دیدم شده 1 :eek: اومدم نظرمو بگم ! :
بازی فوق الاده جذاب به همراه CG های زیبا و داستان گیرا ـه ! گیم پلی بازی بشدت درگیر کننده و جذاب ـه ! گرافیکش اوقدر بالا نیست که مثلا با عنوانی مثل KZ بخواد مقایسه بشه ولی خیلی زیبا و دل نوازه ! Veil Power بازی رو خیلی سرگرم کننده کرده یعنی با این قدرت های جدیدی که بلاسکویچ بدست اورده باید مکان های مخفی رو پیدا کرده و کلا پازل های بازی رو حل بکنید !
انیمیشنای بازی به نظر خود من بسیار زیبا کار شده جوری که من سر دوتا صحنش رو سندلی خوشک شدم ! فقط بازی بشدت اسونه :( یعنی روی درجه اخر بازی براحتی هر کسی میتونه بازی رو تموم بکنه که خوب یکم من خودم ناراحت شدم ;) بعد برای هر اسلحه هم اپگیرید های مختلفی من جمله صداخفه کن و خشاب و ... داره که باید با Gold هایی که از جای جای بازی پیدا میکنید بخرید :smile: در کل گیم پلی بازی خیلی جالب و گیراست

به همه توصیه میشه :love:

گرافیک به نظرم زیاد جالب نیست ولی بد هم نیست
گیم پلی رونی داره
بازی رو حتما با hard شروع کنین چون easy و normal واقعا مسخره هستش
.
دوستان یه سوالی داشتم با اینکه بازی فقط به صورت دانلودی موجوده و ارجینالش نیومده اگه الان به live وصل بشم احتمالش هست بن بشم ؟

فقط بیایین دل ما رو بسوزونیدا :biggrin1:
خوش به حالتون گربه نهارتون :biggrin1:

ما که تو شهرستانیم چطوری بازی به این زودی به دستمون برسه ( میگم شهرستان بجنورده همش 12 ساعت راهه):eek:

با این تعاریفی که شما کردین و من اون چیزی که از بازی تو گیم اسپات دیدم دیگه طاقت ندارم که بخوام چند وقته دیگه بازی کنم

ای کاش کسی هم از این بچه ها ی تهران پیدا میشد هوای ما رو داشت بازی برامون سریع ارسال میکرد :((

با این adsl 256 که نمیشه بازی دانلود کرد اینجا تو شهر ما هم که به خونه 512 نمیدن پس باید در انتظار این بازی باشیم فعلا

اینا دیگه چی ـان ؟ بازی شده Resistance :laughing: یسری دشمن جدید اومده مثل Cimera :eek:
کلا جو بازی بسیار تخیلیه ولی باز به همه توصیه میشه چون GP خیلی خوب و رونی داره

گرافیکش با اون تریلرها خیلی متفاوته بالاتر هست و طبیعی هست و تقریبا با قدرت موتور عالی ساخته شده . خیلی لذت داره دست و پا میکنیم :d
اگر تو انلاین هم بشه که خیلی حال میده همینجوری دست و پا میره هوا :d

آره واقعا وقتی پشت این Machine Gun ها میری و تیر میزنی همین جوری دست و سر و پا میترکه ! خشونت بازی فوق العاده زیباست :biggrin1:
یکی از قدرت های Veil هم هست که قدرت تیرت زیاد میشه با اونم همین جوری دست و پا میپره مخصوصا با مولوتف که اصلا دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or