Wolfenstein II: The New Colossus

xygnxiv9h5mhcuw8wza9f.jpg

در مورد داستان بازی:

آمریکا، ۱۹۶۱
قتل ژنرال نازی‌ها Deathshead پیروزی کوتاهی برای شما به همراه داشته است. با وجود این شکست ها نازی‌ها همچنان در جهان حکومت میکنند. شما در نقش BJ Blazkowic هستید که ملقب به 'Terror-Billy' بوده و عضو مقاومت و آخرین امید بشریت برای آزادی هستید. تنها شما جرئت آن را دارید که اسلحه به دست تمام نازی ها را بکشید و انقلاب دوم آمریکا را ایجاد کنید.

آخرین ویرایش:
نسخه 2001 نوستالژی و شاهکار این سری به حساب میاد، حالا چجوری شده شوم و... باید فقط خود شما بیای توضیح بدی. نسخه 2009 هم واقعا بازی خوبی بود، درسته با یه سری حرکتاش واقعا نمیشد کنار اومد ولی گیم پلی کمتر عنوانی اینقدر استخوان دار و محکم بوده کلا.
id software هم سال پیش DOOM 2016 رو ساخت که نه تنها شوتر سال شد بلکه جزو تاپ 3 بهترین بازی های سال هم در مجموع شد.
برای بالابردن یه عنوان لازم نیست بازیای دیگه رو تخریب کنیم.

بحث نوستالژی و شاهکار بودن نیست بحث Run N Gun بودنه که فقط کافیه ولفنشتاین ۲۰۰۱ رو با بازی یه کمپانی کوچیک و گمنام در همون سال یعنی serious sam مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری. Doom 3 هم که از اون بدتر.
id software 2016 هم کلی دچار تغییر و تحول شده تحت نظارت bethesda و با اون id software که من منظورم بود فرق داره. id software مد نظر من با بازی rage آخرین تیرشو در تاریکی رها کرد و به زباله دان تاریخ پیوست.
بهتره کامنت یه نفرو درست بخونیم بعد ریپلای بدیم.

• Like
Reactions: Natural Killer
لامصب توی هر مرحله این اسلحه های جدید که میاد دستش هرکدوم رو با یه گارد مخصوص خودش میگیره دستش و فرم استایل ایستادنش رو عوض میکنه.
گان پلی بازی فوق العاده دیوانه کننده و عالیه.من دلم نمیاد درجه سختی رو بیار پایین با اینکه زیاد میمیرم آخه خیلی روی درجه سخت بازی تاکتیکال میشه و کیف میده.اینجور پیش بره فکر کنم 50 ساعت طول بکشه بازی رو فتح کنم:D
به جان خودم اگر بازی بخش مولتی پلیر داشت بهترین شوتر سال که هیچی بهترین شوتر قرن 21 میشد.
اکتیویژن با این همه منابع عظیم مالی و انسانی که داره با cod داره چی کار میکنه نمیفهمم:|کل سری بازی های شوتر نسل 7و8 رو ولفنشتاین میزاره توی جیبش لامصب

تعارف نکن بزن کل بازی توصیح بده هر مرحله رو !

تعارفی ندارم باهات. ولی گمون نکنم اینکه موقع استفاده از ویلچر موقع نشونه گیری سرعت ویلچر کم میشه اسپویل باشه! مگر اونکه انتظار داشته باشی سرعتش زیاد تر شه :D
حالا درسته یه چیزی شنیدی ک اسپویل نباید کرد! ولی دیگه هرکی هرچی از بازی گفت دلیل نداره اسپویل باشه.

پ.ن: هروقت تشخیص دادم که مسئله ی مهمی رو دارم اسپویل میکنم, از اسپویلر استفاده میکنم :-bd

همه رفتن سراغ AC هیشکی اینور حواسش نیست بازی چرآغ خاموش داره میره که حماسه خلق کنه
اولین 9 از polygan هم رسید نقدا داره میاد

همه رفتن سراغ AC هیشکی اینور حواسش نیست بازی چرآغ خاموش داره میره که حماسه خلق کنه
اولین 9 از polygan هم رسید نقدا داره میاد
چراغ خاموش داره میره جلو؟
کم مونده بود کل بازی رو با تریلراشون اسپویل کنند اونم تازه برا یک بازیه خطی
اگه الان توجه ها سمت اساسینه بخاطر طرفدارایه بیشتر بازیه و همچنین انتظارات از بازی و جریان تاخیر سالانش برا بالابردن کیفیت بازی هست تا مردم ببینن بلاخره می خواد این سری سرنوشتش بکجا بره
تکلیف این بازی که مشخص بود یه شاهکار شوتر:D

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
چراغ خاموش داره میره جلو؟
کم مونده بود کل بازی رو با تریلراشون اسپویل کنند اونم تازه برا یک بازیه خطی
اگه الان توجه ها سمت اساسینه بخاطر طرفدارایه بیشتر بازیه و همچنین انتظارات از بازی و جریان تاخیر سالانش برا بالابردن کیفیت بازی هست تا مردم ببینن بلاخره می خواد این سری سرنوشتش بکجا بره
تکلیف این بازی که مشخص بود یه شاهکار شوتر:D
نه منتقدا جوگیر شدن به نظرم یک بازی خطی یدون مولتی پلیر که کوتاهه ( نزدیک ۲۰ ساعت) ارزش ۶۰ دلارم نداره این نمرات از سرشم زیاده !

نه منتقدا جوگیر شدن به نظرم یک بازی خطی یدون مولتی پلیر که کوتاهه ( نزدیک ۲۰ ساعت) ارزش ۶۰ دلارم نداره این نمرات از سرشم زیاده !
منتقد جوگیر نشده منتقد هر بازیی بهش بدن نقد میکنه
این که نقدهایه اساسین و بحث های درموردش زیادتره به همون دلیله که گفتم
این که بازی هم ارزش 60 دلار رو هم نداره میشه نظر شخصی جناب مثل نقدی که طرف داره انجام میده

• Like
Reactions: agent 360
خب خدار رو شکر نمرات این شماره هم مثل قبلی ها عالی شد =P~
شماره های قبل که خیلی حال داد اینم که بچه ها تعریف میکنند ایشالا بعد ای سی سریع میرم سراغش :-bd:D

بحث نوستالژی و شاهکار بودن نیست بحث Run N Gun بودنه که فقط کافیه ولفنشتاین ۲۰۰۱ رو با بازی یه کمپانی کوچیک و گمنام در همون سال یعنی serious sam مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری. Doom 3 هم که از اون بدتر.
id software 2016 هم کلی دچار تغییر و تحول شده تحت نظارت bethesda و با اون id software که من منظورم بود فرق داره. id software مد نظر من با بازی rage آخرین تیرشو در تاریکی رها کرد و به زباله دان تاریخ پیوست.
بهتره کامنت یه نفرو درست بخونیم بعد ریپلای بدیم.
نمیخوام آف تاپیک بشه، ولی واقعا این پستتون از اون قبلی هم بدتره، یعنی نمیدونم واقعا چجوری باید جواب بدم. Run &gun بودن یه بازی مثل ss رو دارید به عنوان برتریش نسبت به rtcw حساب میکنید؟!
Rtcw چرا شده نوسالژی؟! به خاطر کیفیت بالای ساختش. اصلا پروداکشن بازی با ss قابل قیاس نبوده و نیست. فقط موسیقی های بازی به کل ss رو‌نابود میکنه. روایت داستانیش، گرافیک، هوش مصنوعی، diversity گیم پلی و طراحی مراحل و دشمنان و... اصلا بخوای راجبش صحبت کنی یه کتاب میشه راجبش نوشت. باور کن اولین کسی هستی که این نظر رو دیدم ازش. البته به عنوان نظر شخصیتون قابل احترامه ولی واقعا توصیه میکنم در حد نظر خودتون نگهش دارین چون واقعا خیلی عجیب و غریبه. از لحاظ برخورد منتقدین هم که دیگه کافبه برید یه نگاهی به نقداش بندازید. اون بازی هنوزم به عقیده خیلی ها بهترین هست توی سری ولف.
Doom3 هم واقعا اینجا جاش نیست راجبش صحبت کنیم، ولی یکی از بهترین عناوین ساخته شده id همون بازی بوده، شاید طذفدارای دووم رو دو‌تکه کرد و باعث شد این بازی دو نوع طرفدار با دو نوع رویکرد پیدا کنه، ولی قشنگ یک انقلاب بود سال ۲۰۰۴ کنار half life2 .
من خیلی نقد و جوایز و اینارو توی بحثا دوست ندارم دخیل کنم ولی بدبختانه یا خوشبختانه شما دست روی عناوینی گذاشتین که از نگاه منتقدین هم توی دوره خودشون شاهکار بودن و خیلی خیلی ریویو های مثبتی دریافت کردن.
به هر حال اگر میخواین بیشتر راجبش صحبت کنیم بیاین توی تاپیک طذفداران ژانر fps تا این تاپیک از مسبر خودش منحرف نشه
طرفداران ژانر تیر اندازی اول شخص first person shooter

بازی خیلی عالیه....چیزی که بیشتر نظر منو جلب کرد تخیل نویسنده بازی در جلو بردن داستانه، البته من وسطاش هستم و قصد ندارم داستان رو اسپویل کنم، ولی تنها چیزی که می تونم بگم اینه که کلا یک تخیل فوق العاده قوی در روند بازی هست طوری که گاهی دهانتون باز می مونه و ممکنه لبخندی هم بزنید به این داستان غم انگیزش!....دیالوگاش هم کلا سخته و خود کات سین ها یک سریال چند قسمتی می تونه تشکیل بده از بس زیاده....در مورد گیم پلی که میشه گفت عالیه ولی در مورد گرافیک، باید بگم تکسچر صورت ها زیاد جالب نیست( با اینکه بازی رو اپدیت کردم)، و شاید از تکنیک upscale هم برای ثابت موندن فریم ریت استفاده کردن ( دقیق نمی تونم بگم)، چون من حس میکنم در محیط های باز رزولوشن 1080p نیست و کاهش پیدا می کنه، و اینکه میشد افکت های بیشتری هم اعمال میکردن...البته هدف فریم ریت 60 بوده، و شاید حداکثر تنظیمات گرافیکی در همین حد تونسته جواب بده...روی هم رفته بازی عالیه و نمره 9 از 10 حقشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or