والا مشکلات اقتصادی ما و ارزش پول آشغال ما که از کشور بورگینافاسو هم پایین تره ربطی به تیم سازنده نداره ! ( اونا اصلا ما رو داخل آدم حساب نمیارن و خرید های بازی هایی که این جا میشه به اسم امارات و ترکیه میشه و نه ایران و این جا نماینگی و هیچ چیزی خاص دیگه ای وجود نداره ) حتما هم یه بازی نباید که بخش آنلاین داشته باشه تا ارزش خرید داشته باشه یا نه !
تیم سازنده هم توانایی ساخت آفلاین و آنلاین رو در کنار هم نداره چون تعداد نفراتشون به اون حد نیست و در ضمن کار این تیم سازنده آفلاین ، آفلاین ، آفلاین هستش .......
وقتی به ریال حقوق میگیریم و به دلار + دلالی + هزار تا کوفت زهر مار دیگه خرید میکنیم و پول اضافه به دلار اصلی میاد روی اجناسی که از اون ور آب میان خب شکی نیست که بازی خریدن این جا به راحتی نیست و بازی که 200000 هزار تومن هم اگه در نظربگیریم مشخصه که گرونه ! اصولا این جا چی گرون نیست ! قبرم میخوایم بخریم گرون شده ! کلا مردن هم گرفتاری داره !!!!!!!!
کلا بخوایم قبول کنیم و قبول نکنیم نسل های جدید دارن میان و بازی های آنلاین دار روز به روز بیشتر و بیشتر طرفدار پیدا میکنن و بازی های آفلاین واقعا کم شدن و اگه هم باشن تیم های سازنده یه چیز سر سری میدن بیرون و کلک کار رو میکنن .
من خودم رو میگم و کاری به کسای دیگه ندارم که عشق آنلاینن و با آنلاین حال میکنن ( بیخود اعصابشون رو خورد نکنن و این همه بازی آنلاین زیاده شده و گوست ریکون و rainbow six که نسل هفتم که بخش داستانی بی نظیر آفلاین داشتن در نسل هشتم هم آنلاین شدن
و بازی های آفلاین دارن همین طور سقوط آزاد میکنن و خلاصه عصبانیت نداره و این همه بازی آنلاین !!! والا ما عشق آفلاین باز ها داریم سال به سال ضرر میبینیم ) من هر بازی که بخش آفلاین داره و بخش آنلاین هم داشته باشه شاید یکی دو ماه برم آنلاین بازی کنم و بعد دلم رو میزنه و اصلا دیگه نمیتونم برم طرفش !! ( البته میدونم که اکثریت این طور نیستن به خصوص نسل های جدید تر که ... بگذریم
) من همین TLOU رو بخش آنلاینش رو دو ماهی بازی کردم و واقعا هم حرفه ای شده بودم و عالی بازی میکردم ولی بعد دلم رو میزد سریع ! یعنی هر چقدر میخواستم بازم ادامه بدم دیگه دلم راضی نمیشد ! همون بتلفیلد 4 هم خیلی بازی کردم و حرفه ای شده بودم ولی بعد دلم رو زد .... بازم میگم و هزاران بار میگم آنلاین خوبه ولی در کنار آفلاین و هر دو در کنار هم یکسان رشد کنن و پیشرفت کنن ولی هر چند همیشه این بخش آفلاینه که بیشتر و بیشتر باعث میشه صنعت گیم یه تکونی به خودش بده ! درست مثل منتشر شدن بازی هالف لایف 2 که کل صنعت گیم رو تو شوک فرو برد و همین طور TLOU و همین طور RDR و مکس پین و مافیا و خیلی بازی های دیگه در زمان خودشون باعث شدن صنعت گیم چند پله ای رو به جلو حرکت کنه و همین طور گیرز اف وار در نسل هفتم که وقتی منتشر شد همه شوکه شدن بودن از گرافیک و آنچارتد 2 و ...... و بازی های دیگه .
آخه چیه همش ! میری یه بازیکن رو میگیری تو یه محیط و قابلیت آپگرید لباس و اسلحه و و این چیزا و بعدش کل کل کشتن و لول بالاتر و بالاتر و اسلحه بهتر و من بهترینم و من کارم درسته و من میزنم میکشم و هدشاتر دیوانه ام و ...... !!!
من بشینم یک سال یه بازی رو آنلاین بازی کنم !! محاله ! برای من این طوره !
من برام یه بخش داستانی و قوطه ور شدن تو دنیای اون بازی و چالش برانگیز بودن اون بازی و این چیزاش از هزار تا بازی آنلاین مهم تر هستش !
صنعت گیم مدیون بازی های آفلاینه ! بازی هایی مثل هالف لایف 2 و مافیا و TLOU و GTA و RDR و رزیدنت اویل های قدیمی و آنچارتد و مکس پین و اسکایرم و ویچر ها و زلدا و صد ها بازی آفلاین دیگه هستش که باعث شده صنعت گیم پیشرفت کنه و بره جلو !!
بازی آنلاین !! ؟؟ خیلی هم خوبه ولی تو هزار تا پست گفتم باید باشه ولی در کنار بخش آفلاین و بخش آفلاین نباید قربانی بخش آنلاین بشه !! بخش آنلاین خوبه و کنار دوستان دیگه میشینیم و بازی میکنیم و حالش رو میبریم و شرکت ها و استدیو ها هم اشکالی نداره پول پارو میکنن و بازم اشکالی نداره ولی خب این همه سود میکنن برن به بازی های آفلاین هم اهمیت بدن .
حالا دوستان آنلاین باز عشق آنلاین جواب بدن !!؟؟ چه طوره که این همه بازی آنلاین اومده و در کنارش بخش داستانی آشغال داشته کسی ناراحت نشده ؟؟! ولی یه بازی حالا میخواد بیاد که بخش آفلاین خالص داره انقدر ناراحت کننده هست براشون !!
والا من TLOU بخش آنلاین رو این همه بازی کردم هیچ خاطره ای ازش برام به جا نموند ولی همون بخش داستانی TLOU صد ها و صد ها قسمت هاش هست که برام خاطره شده و تو ذهنم مونده ! یا بازی دارکنس که صحنه کشته شدن جنی بدترین و تلخ ترین خاطره بازی های کامپیوتری برای من هستش .
من یه چیزی به دوستان بگم و همین بازی DEAD SPACE 2 که یکی از سازندگان قبلیش گفته بود 60 میلیون دلار هزینه ساخت داشته و فروش خوب 4 میلیونی داشته ولی استدیوش سود آن چنانی نکرده و از این صحبت ها !!! ( اگه نسخه 2 سود نمیکرد که آخه نسخه سومش ساخته نمیشد !!! و صد البته نسخه سوم به خاطر حرص و طمع بیشتر رفتن کواپ محور و آنلاین محورش کردن و با سر خوردن زمین ) نسخه دومش سود کرد خیلی هم خوب سود کرد ! من شک ندارم ولی ناشر گفت ایول این نسخه 1 و 2 که خوب سود کرده و حالا که اسم این باز سر زبون ها افتاد از نامش استفاده کنیم و بریم همین بازی رو هم ببریم به طرف کواپ و آنلاین !!!
که خب این بار با سر خوردن زمین و بازی ترسناک رو چه به کواپ و آنلاین آخه
بذارید بگم داستان چیه ! یه زمانی بازی های آفلاین ساخته میشدن با هزینه زیاد و بازی اگه خوب بود صد در صد فروش خوبی هم میکرد و ناشر و استدیوش هم سود میکردن ولی از یه زمانی به بعد با گسترش اینترنت و پر سرعت شدن اینترنت و همین طور بعد سازنده ها دیدن میتونن یه چند تا مپ بسازن و اسلحه و وسایل نقلیه و آپگرید کردن اسلحه اینا بعدش میبینین با هزینه ساخت بسیار کم تر میتونن سود وحشتناک بیشتری به جیب بزنن ! البته این وسط تقاضای بازار و گیمر های نسل جدید چنین چیزی رو به دنبال خودش داره و کلا گیمر های جدید و جدید تر فکر کنم یه روزی برسه بگن !! ....... بابا ؟؟ این بازی های آفلاین چی بودن ؟ چه شکلی بودن ؟ بازی آفلاین یعنی چی اصلا ؟
بعد منم یوتیوب رو نشونش میدم و بازی های آفلاین رو بهش نشن میدم !!
بابا حتی بازی بسیار بسیار معروف و پر آوازه ماشین GT هم که زمانی اون کریر معروفش زبان زد عام و خاص بود شد این نسخه جدیدش آنلاین !!!
این نسل هشتم والا کسایی که باید معترض باشن آفلاین باز ها هستن و نه آنلاین باز ها !!!
یه زمانی میرفتیم کلوب و بش کریر GT رو دوستان دیگه بازیش میکردن و ما هم نگاه میکردیم و انقدر بخش کریرش شوکه کننده بود یعنی موقع دیدن کریر GT و گرافیکش اون موقع دقیقا این طوری بودیم
من شک ندارم همون بازی DEAD SPACE 2 هم سود خوبی کرده بود ولی ناشرش میخواست سود بیشتر و بیشتر و بیشتر و بیشتر کنه !! حرص و طمع کمپانی ها و انسان ها بی نهایته !
همون VALVE عوضی به خاطر همون هالف لایف معروف شد ! بازیش فروشش هم عالی بود و سود عالی هم به جیب زد ولی از وقتی استیم زد و از این طریق سود دیوانه واری کسب کرد دیگه بیخیال ساخت بازی های داستانی و آفلاین محور شد ! و سرانش هیچ اهمیتی به ما ندادن و هیچ ارزشی برای ما قائل نشدن و شاهکار هالف لایف رو نیمه کاره رها کردن و به کمای ابدی رفت !
انقدر گول این سازنده ها رو نخورین و همش میگن با بی پولیم و بدبختیم و گناه داریم و از این صحبت ها !! اکثریتشون ( نه همشون ) حرص و طمع دیوانه واری گرفته و میخوان پول بیشتر و بیشتر و بیشتر در بیارن و بعد میبینن کمپانی روبروشون یه بازی آنلاین آشغال ساخته که هزینه ساختش کمه ! ولی در عمل سود میکنه همون بازی دیوانه وار و خب ناشر های دیگه میگن چرا که نه ؟؟ ما هم همین کار رو میکنیم و سود میکنیم و سود میکینم و سود میکنیم !! نه یکم !! نه دو کم !! بلکه هزاران هزار برابر ...........
امیدوار نسل نهم نسل بهتری باشه ! ولی خب چشم من زیاد آب نمیخوره و شرایط شاید پیچیده و پیچیده تر هم بشه ......