[بدون اسپویل] و سعی میکنم خلاصه بگم
بعد از تجربه 6 ساعت از بازی:
1. گانپلی مثل نسخههای قبلی روون، نرم و سریع هستش و قابلیت انعطاف زیادی داره...برداشتن دو اسلحه همزمان حالا پیشرفت کرده و میشه دو اسلحه متفاوت مثل یکی برای مخفیکاری و یکی برای اکشن بصورت آماده توی دستمون داشته باشیم تا وقتی مخفیکاری جواب نداد، سریع بشه وارد اکشن خفن بازی شد. انفجارها خیلی تاثیرگذار کار شدن و وقتی مثلا یه نارنجک پرت میکنید قشنگ با تمام وجود میتونید ترکیبی از خون نازیها + اعضای بدنشون، تیکههای محیط و نور انفجار رو ببینید
کلا نارنجک زیاد پرت کنید
اسلحههای سنگین بازی هم استفاده ازشون خیلی فانتر شده و دیگه اون کند بودن بیش از حد رو حس نمیکنید...مثلا اسلحهای که واسه بریدن فلز توی نسخهی قبل استفاده میشد و خیلی هم کند بود، الان آپگرید شده و با یه ضربه همه چیو پودر میکنه
2. صداگذاری و موزیک همونطوری که پیشبینی میشد، فوقالعادست...پیشنهاد میکنم بازی رو با بالاترین Volume ممکن بازی کنید. مخصوصا زمان مبارزه با رباتهای عظیم، خیلی دیوانهکنندست
3. صداپیشگی بازی حرف نداره، یعنی خیلی راحت میتونم بگم تیم صداپیشگی بازی شاهکار کرده...از خود BJ گرفته تا افرادی که آلمانی صحبت میکنن و اونایی که انگلیسی رو با لحجهی آلمانی صحبت میکنن
4. بازی با کسی شوخی نداره!
اینجا جشن نازیکشی راه ننداختن
اگه تمرکز نداشته باشید توی دو ثانیه نابود شدید...مخصوصا اینکه BJ اوایل بازی اصلا اوضاع روبهراهی نداره و باید با یه BJ زخمی و داغون با دشمنا روبهرو بشید...آپگرید مهارتها و اسلحهها هم توی این نسخه پیشرفت کرده و راحتتر میشه ازش استفاده کرد و توش پیشروی کرد.
5. یکی از بهترین ابزاری که به بازی اضافه شده تبر خفن بازیه...کلا این تبر به تنهایی مخفیکاری رو توی بازی خیلی سرگرمکنندهتر و خونینتر کرده
6. کاتسینها حداقل واسه من بهترین بخش بازی بودن تا حالا...شخصیتپردازی، شوخیهای تاریک، زاویه و مانور دوربین توی کاتسینها همشون عالی از آب دراومده... تا حدی که من منتظرم بخش مبارزه که عالی هستش تموم بشه تا کاتسین بعدی رو ببینیم...بعضی از بخشهای داستانی بشدت تاثیرگذاره و واقعا باعث میشه شوکه بشید...شدیدا پیشنهاد میکنم از خوندن یا دیدن هر اسپویلی خودداری کنید.
7. اول بازی یه خلاصه خیلی کامل از نسخهی اول رو نشون میده و اونایی که نسخهی قبل رو نرفتن خیلی راحت میتونن داستان بازیو متوجه بشن...
8. گرافیک خوبه ولی در حدی نیست که فکتون بچسبه زمین
البته بستگی به محیط هم داره، بعضی محیطها خیلی معمولی به نظر میرسن و بعضیا به خاطر جزئیات زیاد، خیلی چشمنوازن...من روی PS4 معمولی بازی میکنم...از بقیه پلتفرمها خبر ندارم
9. توی گیمپلی اصلا خبری از افتفریم نیست و تا اونجایی که من تجربه کردم، بازی با اقتدار داره 60 فریم رو روی PS4 میده
فقط نمیدونم چرا توی کاتسینها بعضا افتفریم هستن
10. مرحله روی ویلچیر همونطوری که توی پیشنمایشها هم ازش تعریف کرده بودن عالی از آب دراومده...کاش یه مودی بود که میشد کل بازیو رو همینطوری تجربه کرد
11. پیشنهاد میکنم قبل از آپدیت کردن اصلا بازی رو شروع نکنید چون بعد از آپدیت بازی خیلی بهتر و بهینهتر به نظر میرسه...
الان چند نفر میان میگن فقط از بازی تعریف کردی
خب برادر من بازی فوقالعادست...ایراد از کجام دربیارم
حتما حتما حتما تجربه کنید...البته امتیازا بیان خودتون متوجه کیفیت بازی میشید
من متا رو دور و بر 85 پیشبینی میکنم ولی هیچی از منتقدا بعید نیست
شاید اومدن از اینکه توی یه شوتر کلاسیک، بازی بصورت جادویی نوار سلامتی رو پر نمیکنه ایراد گرفتن
یه چنتا اسکرین شات از بازی که اصلا اسپویل نداره (چنتا از تصویرا واسه قبل از آپدیت کردن بازیه) :