خب بازى رو تموم كردم
البته قسمت هاي اوبر كامندرها مونده كه خيلى ربطى به داستان نداره و پس از پايان بازى هم ميتونيد تمومش كنيد. من تقريبا ١٧ ساعت كشيد تا قسمت داستاني رو تموم كردم
و اما خود بازى، در يك كلام فوووووووق العاده بود. بازى يه بهشت كامل براى FPS بازاست. يه Blood & Gore كامل. اينقدر داستان اصلى بازى در عين فانتزى بودن كول و باحال بود كه واقعا تو بعضي از جاهاي بازي
ميشيد.
بازي تو روند داستانيش خيلي "تابو شكني" كرده يعني يه صحنه هايي تو بازي ميبيني كه واقعا تو هيچ بازي نميبينيد( ايشاالله بعدا تو يه تاييك ديگه راجبش حرف ميزنيم).
بازي صحنه هاي به يادموندني زياد داره. بچه هايي كه quake 4 بازي كردن بايد يادشون باشه كه يه صحنه عجيبي اون بازي داشت كه با اينكه ١٢ سال از اون بازي و تجربش براي من ميگذره ولي هنوز هم اون صحنش در خاطرم هست، نيو كلوسوس دقيقا از اون صحنه ها داره.
بازي خشونت عرياني داره، اصلا هم تو ارائه اون خودشو سانسور نميكنه و همه چيو ميريزه رو دايره. فقط بنظر من تو ارائه انتي فاشيسم و انتي نازيسم بودن خيلي زياده روي كرده! يعني همه جوره نازي ها ، تفكراتشون ، ضد يهود بودنشون، روان پريش و حيوان صفت بودن رهبراشون و صدها چيز ديگه كاملا از بيخ و بون تركوندتشون.
گيم پلي بازي حرف نداره. يه FPS اولد اسكول و كاملا روون. اسلحه ها حرف نداره. شليك باهاشون روحتون و تلطيف ميده. وقتي دو دستتون اسلحه باشه كاملا ميتونيد يه سمفوني كامل از گلوله و خون رو به اجرا بزاريد
خيلي وقت بودن از دست گرفتن يه شاتگان اينطوري مسرور نشده بودم
روي ٦٠ فريم كاملا قفله و از اين لحاظ با يه بازي كاملا روون روبه رو هستيد و من هيچ باگي تو روند بازي كردنم نديدم.
مشخصه بازي ٣گانست و شماره ٣ى هم در كاره
بازي بدون ايراد نيست و ميشه گفت ماموريتاي فرعي بازي خيلي جذاب نيست و شما رو ترغيب به انجامش نميكنه ولواقعا هم خيلي نيازي به انجامشون حس نميكنيد
كلام اخر اينكه اميدوارم نور به قبر اموات بتثدا و ماشين گيمز بباره كه بعد كلي وقت اينطوري اب شش ما رو حال اوردن
حتما بازي رو تجربه كنيد، خود داستان بازي رو هم اگه لحاظ كنيم جاي ديگه چنين چيزي نصيبتون نميشه.